Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Nigdy nie podobał mi się model 323 C, lecz powoli się przekonuję że można z niego zrobić bardzo ciekawy samochód
Extra dopasowane felgi, śliczny kolorek, bardzo ładnie wkomponowany znaczek mazdowskiego tunera powodują iż autko świetnie się prezentuje
Naprawdę jedna z najładniejszych cetek w klubie – pozdrawiam

waldez miałem na myśli oczywiście Twój grill bez znaczka i dzięki temu miałem jakieś porównanie
i dlatego mówię, że Twój lepiej mi pasuje, co nie znaczy, że Bartg'a mi się nie podoba 
Woda markerem 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Tak jest markerem, dobrze ze nie zrobiles str00s tyle postow ile razy je malowalem
Musze jeszcze poprawic przy samych mocowaniach jakims cienkopisem czy czyms podobnym.
fajne wozidełko. Gratki 
Bartg
możesz zapodać jeszcze link do siatki założonej na grill
możesz zapodać jeszcze link do siatki założonej na grill
- Od: 8 lut 2008, 14:18
- Auto: 323c 1.3 1996
W okresie świąteczno-noworocznym wpadło parę rzeczy:–
– Przyciemnione szyby tył
– Short-shifter
– Nowe radyjko ( z którego notabene jestem mega zadowolony ) Sony CDX-GT434U
Fotki beda, jak przestanie padac 20 kilo śniegu na minutę
– Przyciemnione szyby tył
– Short-shifter
– Nowe radyjko ( z którego notabene jestem mega zadowolony ) Sony CDX-GT434U

Fotki beda, jak przestanie padac 20 kilo śniegu na minutę
Fajne radyjko, a teraz..... fotyyyyyy, dawaj fotyyyyyy 
Bartg napisał(a):Nowe radyjko ( z którego notabene jestem mega zadowolony ) Sony CDX-GT434U
Ja posiadam od 2 lat też sony tylko że CDX GT-710. Mimo tego że dużo ludzi odradza sony jako radia samochodowe, ja osobiście mogę polecić
Ja ostatnio zakupiłem Pioneer DEH-2220UB także jakby ktoś się zastanawiał nad dobrym radiem w rozsądnych pieniądzach to szczerze polecam. Mam także pytanko odnośnie głośników chce zakupić HERTZ DSK 165, będą mi potrzebne jakieś dystanse do ich montażu czy pasują bezproblemowo ?

- Od: 11 wrz 2009, 17:23
- Auto: MAZDA 323C 97r.
No proszę, okej to chociaż zmoduj mi mój skórzany mieszek .!
a poważnie tak btw. radia, to posiadałem w sumie nawet niezłego sony exploda sprzedałem go razem z poprzednim autem i jakiś czas temu kupiłem pioneera 2100 USB i szczerze powiem że explode był znacznie lepszy. Chodzi głównie o funkcje i ich czytelność oraz sposób nawigacji klawiszowej radia. Po prostu Sony oferuje wiele najpotrzebniejszych funkcji bardzo łatwo dostępnych gdzie pioneer jest lekko zakręcony i trudniej dotrzeć to różnych funkcji tego radia. Ogólnie chyba szybko wrócę to Sonki
a poważnie tak btw. radia, to posiadałem w sumie nawet niezłego sony exploda sprzedałem go razem z poprzednim autem i jakiś czas temu kupiłem pioneera 2100 USB i szczerze powiem że explode był znacznie lepszy. Chodzi głównie o funkcje i ich czytelność oraz sposób nawigacji klawiszowej radia. Po prostu Sony oferuje wiele najpotrzebniejszych funkcji bardzo łatwo dostępnych gdzie pioneer jest lekko zakręcony i trudniej dotrzeć to różnych funkcji tego radia. Ogólnie chyba szybko wrócę to Sonki
- Od: 2 lip 2009, 21:10
- Auto: Ford
Pogratulować kolejnych bardzo dobrych czasów
, no i szybki wyglądają teraz mniam