pawlak32 napisał(a):Nie wiem tylko czemu dowodu na to nie mozemy sie doprosic skoro bezproblemowo tak robicie .
Ci co się kłócą pewnie pewnie zarzucą niedługo filmikiem
www.mazdaspeed.pl
pawlak32 napisał(a):Nie wiem tylko czemu dowodu na to nie mozemy sie doprosic skoro bezproblemowo tak robicie .
pawlak32 napisał(a):Zagrały kolana i zapowiedzieli ze wiedza to dla własnej wiadomości i nikomu nie musza nic udowadniać. I taka gadka
pawlak32 napisał(a):Wy nie rozumiecie naszych intencji. Nigdzie nie napisalismy ze nasze auta (w przeciwienstwie do waszych) nie mają trakcji do konca trzeciego biegu. A ciagle wytykacie nam zebysmy swoimi tak zrobili. Dysponujemy autami o podobnej mocy co wasze GT-ki i wiemy doskonale ze nie da sie nimi na całej trójce mielic kolami. Ale wy swoje. Nie wiem tylko czemu dowodu na to nie mozemy sie doprosic skoro bezproblemowo tak robicie .
Jacek176 napisał(a):Zapodamy taki filmik jak wy zapodacie swoje z przyspieszenia od 0 do 180km/h
BratCukierka napisał(a):od 5 do 14 sekundy praktycznie
jackkpl napisał(a):Wyraznie zaznacyzlem to, co wiem ze swoich doswiadczen, czyli jest to mozliwe na BARDZO mokrym asfalcie. Na suchym nawet na 2-ce juz u mnie nie piszczy.
BratCukierka
Capazo napisał(a):Mi wyszlo stoperem 8,09 wiec K-series jednak moze zrownac sie z GT bezproblemowo.jackkpl napisał(a):Wyraznie zaznacyzlem to, co wiem ze swoich doswiadczen, czyli jest to mozliwe na BARDZO mokrym asfalcie. Na suchym nawet na 2-ce juz u mnie nie piszczy.
To sprzedaj to Gt bo ja na 2 musze sie pilnowac zeby nie zapiszczalo. A co do 3 to nie uwierze dopoki nie zobacze, choc to jest troszke nie realne o nawet superwozki nie piszcza a co dopiero smieszne 130 km co mialo 5 lat temu <smiech> Pozdrawiam
BratCukierka napisał(a):ogólnie jedzie jak zdrowe K8 nic poza tym
jackkpl napisał(a):zeby piszczal na 2 podczas przyspieszenia, to trzeba miec 200 koni, anie 140 (szczegolnie przy masie 1100kg). Widze, ze wielu na tym forum ponosi fantazja.
BratCukierka napisał(a):albo zapraszam na zlot
Capazo napisał(a):jackkpl napisał(a):zeby piszczal na 2 podczas przyspieszenia, to trzeba miec 200 koni, anie 140 (szczegolnie przy masie 1100kg). Widze, ze wielu na tym forum ponosi fantazja.
No sorki ale u mnie piszczy po mzianie biegu bezproblemowo jutro nagram filmik i wrzuce. zeby sie wszytsko wyjasnilo
jackkpl napisał(a):W takie pierd... tez nie uwierze. Na dobrych kapciach 195/50/15 zeby piszczal na 2 podczas przyspieszenia, to trzeba miec 200 koni, anie 140 (szczegolnie przy masie 1100kg). Widze, ze wielu na tym forum ponosi fantazja.
Capazo napisał(a):BratCukierka napisał:
albo zapraszam na zlot
Bardzo chetnie chcialem przyjechac na wiosenny ale TYLKO DLA KLUBOWICZOW wiec o Co kamann
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości