People_Hate_Me napisał(a):która Kobietę?
O Maździe już mówiłem, chodziło o moją Anie

Jest bardzo wyrozumiała i jak narazie to dobrze znosi częste siedzenie w garażu. Powiedziała o GTX'ie że go już nie sprzedam bo ona ma dość tych zmian aut.
Co do zawieszenia to miałem to w drugim aucie i z tego co wiem to ustawia się sztywność zawieszenia, ale mogę się mylić bo cała zawiecha wyjęta była przed pocięciem szarej i czeka na sprzedaż

Jutro zrobię fotki amorków i pompy głównej od pompowania zawieszenia.
maniek5511 napęd 4wd i do tego turbo to świetna sprawa, wpadnij kiedyś do Brodnicy to ja albo młody Cię przewieziemy białaskiem. Auto jest zaj..ste, sprawia mi wspaniałą frajdę z jazdy i jak na razie nie żałuję że je kupiłem! Dziś wróciłem z pracy trochę wkurzony i jak wsiadłem w auto to znowu zrobiłem ok. 20km po mieście na odstresowanie.

Wysiadałem z auta pod sklepem zawsze z bananem na twarzy i jak najszybciej chciałem do Niego wsiąść, to auto ma w sobie to coś!

Dziś przewiozłem kolegę który na co dzień jeździ klekotem i jak na 2'gim biegu przycisnąłem do 3tyś/ obr to w pośpiechu zapinał pasy bo uznał że trochę za szybko to się wszystko dzieje i że jest ślizgo
Nie wiem jak Ci drogowcy robią drogi, ale dziś walnąłem w dziurę i zrobiłem kuku feldze, mam nadzieję że nic groźnego
maniek5511 napisał(a):jakiś plac znaleźć
Są u nas parkingi, ale debile postawili słupy i nie ma jak poszaleć. W sumie dla chcącego nic trudnego

Dziś kolega poprosił mnie abym zakręcił, ale zrobiłem to bardzo delikatnie i co się okazało że auto potrafi zawrócić w miejscu(na śniegu) bez najmniejszego problemu
coś podobnego :http://pl.youtube.com/watch?v=DwK8d6I483o
Co do tego ile poleci to nie sprawdzałem bo:
po 1'sze mam amorki do zmiany bo te są w stanie krytycznym
po 2'gie przy zmianie amorków zmienię tylną piastę bo jest skrzywiona
po 3'cie nie ma warunków aby jeździć z taką prędkością, chociaż już jechałem 80km/h GTX'em
Jutro może pojadę z młodym na jakiś parking i zrobimy fotki auta w jeździe. A dziś takie na szybko jak prezentuje się w śnieżnym puchu, czyż on nie jest niewinny, niepozorny, spokojny?