Gapcio napisał(a):silnik to jest nie do zajechania
Gapcio napisał(a):to dolewaj leguralnie olej

Nie strasz chłopaka
www.mazdaspeed.pl
Gapcio napisał(a):silnik to jest nie do zajechania
Gapcio napisał(a):to dolewaj leguralnie olej
grzywunia napisał(a):Dareczeq gratuluje zakupu,mazda swietnie sie trzywa:):)Gdybys potrzebowal przednich chlapaczy to moge Ci odsprzedac:):) Daj znac....pozdrawiam P.S. Fajnie sie prezentujesz...heh.... albo inaczej... Wlasciciel tez niczego sobie
Gapcio napisał(a):ahh te nasze piekne mx-trojeczkikolejna ladna zadbana Laseczka
tak trzymac i oby tak dalej
![]()
Pozdrawiam i bezawaryjnosci zyczejezeli chodzi o silnik to jest nie do zajechania wiec jedynie to dolewaj leguralnie olej i co jakis czas zmieniaj rozrzad to chyba wszystko co musisz w tym silniku robic
(oczywiscie nie mam tu na mysli swiec kabli filtrow itp.
)
loockas napisał(a):Gapcio napisał(a):silnik to jest nie do zajechaniaGapcio napisał(a):to dolewaj leguralnie olej
![]()
Nie strasz chłopakaPoza poceniem się na uszczelkach nie słyszy się za bardzo o tym, żeby te silniki wcinały olej
Dareczeq napisał(a):Bardziej pasowalby mi jakis rodzinny kombi no ale zawsze bylem troszke indywidualista no i jeszcze rodziny nie zalozylem.
Dareczeq napisał(a): 32 lata mi strzelily wiec nawet dziwnie sie juz czuje w tym samochodzie. Bardziej pasowalby mi jakis rodzinny kombi...
Kogi napisał(a):ładniutka, zadbana no i pakiecik V6 czyli najlepszy kierunek modyfikacji stylistycznych![]()
gratuluje autka, bo jest naprawdę ładne
Dareczeq napisał(a):Dziekuje za mile slowa – nadal jednak szukam dokladki pod przedni zderzak od pakietu V6 oraz [jakich?] chlapaczy najlepiej w kolorze auta. Jesli ktos moze mi pomoc w znalezieniu tych czesci bede naprawde wdzieczny. Dalem juz 2 razy ogloszenie na forum oraz szukalem na allegro. Niestety okazalo sie to bezowocne. Zatem jesli ktos ma namiar na te czesci prosze o kontakt.
KyRy napisał(a):Zadbana i bardzo ładna
Rain napisał(a):W istocie widzę niemal siostrę bliźniaczkę nawet serducho to samo Prawda, że ten kolor jest najpiękniejszy na świecie? tylko muszę Cię dogonić pod względem włożonych prac. Życzę samych przyjemności w użytkowaniu i dużo radości z magdaleny.
blade83 napisał(a):Naprawdę kolorek rewelka, a fakt, że prace nad autkiem posuwają się do przodu nakłania do dużych gratulacji. udanego eksploatowania i uciechy z jazdy tak ładnym egzemplarzem
KyRy napisał(a):dodam jeszcze, że dość szybkaaa
Jacol napisał(a):Niestety z czesciami do mx-3 nie jest zbyt kolrowo, a jak juz sa to mają masakryczne ceny
ALEX napisał(a):na [jakim?] siedzeniu nie za specjalnie się ktoś zmieści
Moc Poranka napisał(a):Dareczeq jak Ty się mieścisz w tak małym autku ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości