Mazda 323F KF-ZE Ferrari Rosso Corsa
nee, ten byl ok na szczescie
Ale przy okazji rozkrecilem tez ten stary zajechany i tam to jest tragedia, tloki sie zapiekly rowno, wiec z niego juz nic nie bedzie.
A ten moj nie jest raczej zly, olej mu ciekl spod pokrywy zaworow bo ja kiedys na sylikon polozylem po malowaniu to musialem zmienic. No i swiece trzeba bylo zmienic. To jak zaczalem odkrecanie pokryw zaworow to postanowilem zmienic wszystkie uszczelki
Oczywiscie pod glowice idzie odprezajaca...
Ale przy okazji rozkrecilem tez ten stary zajechany i tam to jest tragedia, tloki sie zapiekly rowno, wiec z niego juz nic nie bedzie.
A ten moj nie jest raczej zly, olej mu ciekl spod pokrywy zaworow bo ja kiedys na sylikon polozylem po malowaniu to musialem zmienic. No i swiece trzeba bylo zmienic. To jak zaczalem odkrecanie pokryw zaworow to postanowilem zmienic wszystkie uszczelki
Oczywiscie pod glowice idzie odprezajaca...
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
xXx napisał(a):zajebałeś
nie bluźnimy
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
W kolejnym filmie "Za najaszybkich i Za najwściekłych" zagra samochód Darka.
- Od: 11 gru 2007, 19:30
- Auto: Mazda 323F BA Z5 z 1996
ee tam, zdaje Ci sie
Ja jak juz czaje sie na role w Nieustraszonym w miejsce Kitt'a
A swoja droga, w srode jest premiara nowej czesci Nieustraszonego, gdzie Kitt'a gra Mustang GT500. Bedzie ciekawie
Ja jak juz czaje sie na role w Nieustraszonym w miejsce Kitt'a
A swoja droga, w srode jest premiara nowej czesci Nieustraszonego, gdzie Kitt'a gra Mustang GT500. Bedzie ciekawie
Samochod nadal stoi w tym samym miejscu, co ostatnio?
Za bardzo namieszali juz w tej nowej wersji
I ogarnia smiech, jak GT500 nie moze uciec przed pikapem
Pozdrawiam,
voytecku.
darekk86 napisał(a):A swoja droga, w srode jest premiara nowej czesci Nieustraszonego, gdzie Kitt'a gra Mustang GT500. Bedzie ciekawie
Za bardzo namieszali juz w tej nowej wersji
Pozdrawiam,
voytecku.
no niestety, mazda jeszcze stoi
ale nareszcie mam juz prawie wszystkie czesci i caly weekend siedzialem i czyscilem kazda srubke. Jeszcze tylko pare elementow musze odebrac i dokupic jak tylko zbiore kase.
No i powoli bede skladal silnik i zobaczymy co z tego wyjdzie
ale narazie to ciiii...
Ale w biurze robi sie coraz ciasniej od roznych ciekawych rzeczy do mazdy
A co do GT500 z nieustraszonego to juz troche przesadzili faktycznie, ale obejrzec i tak trzeba
No i powoli bede skladal silnik i zobaczymy co z tego wyjdzie
Ale w biurze robi sie coraz ciasniej od roznych ciekawych rzeczy do mazdy
A co do GT500 z nieustraszonego to juz troche przesadzili faktycznie, ale obejrzec i tak trzeba
darekk86 napisał(a):no niestety, mazda jeszcze stoi
Jak przyjade na zmiane opon, to moze juz nie bedzie stala
darekk86 napisał(a):ale nareszcie mam juz prawie wszystkie czesci i caly weekend siedzialem i czyscilem kazda srubke. Jeszcze tylko pare elementow musze odebrac i dokupic jak tylko zbiore kase.
To tak jak ja, cala sobote siedzialem i skladalem autko w srodku i czyscilem je. W koncu bede mogl kogos przewiezc, bo przez jakis czas jezdzilem tylko fotelem kierowcy
darekk86 napisał(a):A co do GT500 z nieustraszonego to juz troche przesadzili faktycznie, ale obejrzec i tak trzeba
Pilota ogladalem z ciekawosci kilka miesiecy temu. Najgorsze jest to, ze KITTa nie obowiazuja prawa fizyki
darekk86 napisał(a):ale narazie to ciiii...
Zdradze tylko, ze sprzedalem radyjko kilka dni po ostatniej wizycie u Ciebie
Pozdrawiam,
voytecku.
a cos tam sobie knuje
Wlasnie sie mecze z wyjeciem wtryskow z listwy i za nic w swiecie nie moge tego dziadostwa wyciagnac. Listwy odkrecilem a wtryski nie chca wyjsc :/ Ale jeszcze sie pomecze troche bo dzisiaj akurat ladna pogoda to siedze i kombinuje
Moze ktos wie czy wtryski sie wykreca, wyciaga na chama czy jakos wybija?
A na efekt knucia jeszcze troche bedzie trzeba poczekac, ale mam nadzieje ze do listopada jakos sie wyrobie ze wszystkim zeby jeszcze przed zima wyjechac i sprawdzic jak to jezdzi
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wlasnie sie mecze z wyjeciem wtryskow z listwy i za nic w swiecie nie moge tego dziadostwa wyciagnac. Listwy odkrecilem a wtryski nie chca wyjsc :/ Ale jeszcze sie pomecze troche bo dzisiaj akurat ladna pogoda to siedze i kombinuje
Moze ktos wie czy wtryski sie wykreca, wyciaga na chama czy jakos wybija?
A na efekt knucia jeszcze troche bedzie trzeba poczekac, ale mam nadzieje ze do listopada jakos sie wyrobie ze wszystkim zeby jeszcze przed zima wyjechac i sprawdzic jak to jezdzi
Z niecierpliwością czekam aż skończysz i pokażesz jakieś nowe fotki
Wiem że nie jesteś zwolennikiem lotek i kombinowanych zderzaków ale mazdka z tego linku jest całkiem niezła
,i moze podsunie Ci jakiś pomysł na kolejne mody.
http://www.youtube.com/watch?v=L-sdzEd4vwI
powodzenia
Wiem że nie jesteś zwolennikiem lotek i kombinowanych zderzaków ale mazdka z tego linku jest całkiem niezła
powodzenia
- Od: 28 lut 2007, 16:24
- Auto: MAZDA 6 GJ 2.5 2016
MAZDA 6 GH 2.0 2009 MAZDA 323F BA 1.5 1996
ojj nie
Ta mazda ma tylko ladny bialy kolor we wnetrzu. A reszta jakas zbyt przekombinowana.
A moja mysle ze sie spodoba po zmianach ktore przechodzi caly czas... Ale do konca aktualnego projektu jeszcze chwila. Zbyt duzo pracy, zbyt malo czasu i nie ma kiedy wogole sie za mazde wziac.
A zostalo juz w sumie tylko poskladac wszystko i wyjechac...
A moja mysle ze sie spodoba po zmianach ktore przechodzi caly czas... Ale do konca aktualnego projektu jeszcze chwila. Zbyt duzo pracy, zbyt malo czasu i nie ma kiedy wogole sie za mazde wziac.
A zostalo juz w sumie tylko poskladac wszystko i wyjechac...
mirek123 napisał(a):Z niecierpliwością czekam aż skończysz i pokażesz jakieś nowe fotki![]()
Wiem że nie jesteś zwolennikiem lotek i kombinowanych zderzaków ale mazdka z tego linku jest całkiem niezła,i moze podsunie Ci jakiś pomysł na kolejne mody.
powodzenia
nie podoba mi się...
ani trochę...
- Od: 12 gru 2006, 12:09
foty na 1 str. nie działają 
Jakieś postępy?
PS. W malezji jest do sprzedania skrzynia od Lantisa KF-ZE z LSD
Item : Mazda Lantis KFZE gearbox manual + LSD + presure plate + clutch plate. Tiada driveshaft!
Condition : Used/Terpakai (condition 9/10)
Price : RM1800.00 [Negotiable]
1800 Ringgitów
czyli ok. 1700zł jak dobrze policzyłem 
PS. W malezji jest do sprzedania skrzynia od Lantisa KF-ZE z LSD
Item : Mazda Lantis KFZE gearbox manual + LSD + presure plate + clutch plate. Tiada driveshaft!
Condition : Used/Terpakai (condition 9/10)
Price : RM1800.00 [Negotiable]
1800 Ringgitów
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19