Moc Poranka napisał(a):W takim razie się zastanów czy tarcze wytrzymają.
Zobaczymy:) jeżeli nie wytrzymają to się kupi lepsze:)
www.mazdaspeed.pl
Moc Poranka napisał(a):W takim razie się zastanów czy tarcze wytrzymają.
Jacek176 napisał(a):Czy zaciski hamulcowe od GT pasują do SOHC bez większych przeróbek? Tzn. czy nie trzeba wymieniać nic więcej, np. przegubów albo wahaczy?
Marcin1mazda napisał(a):http://pl.youtube.com/watch?v=p99sJ-_Pqcc
Moc Poranka napisał(a):A tak na serio to wiem że ładnie wyciska. Ile się już V-teków nacięło pytajnik oczko
Jacek176 napisał(a):Szczerze mówiąc to ja nie widzę na tym filmiku nawet wskazówki
mazur napisał(a):Szczerze mówiąc to ja nie widzę na tym filmiku nawet wskazówki
nie tylko Ty krzywy
mazur napisał(a):a jak wygląda ten wydech – home made czyli co?
Marcin1mazda napisał(a):a co do wydechu to wycięty kat i środkowa puszka i wstawiona rura pod oplotki tłumiącej drgania do kolana a na końcu wydech Ori. GT
mazur napisał(a):to raczej osiągów nie zwiększa a raczej zwężyło i przesuneło w górę moment obrotowy dlatego wydaje się ze "ma kopa" do tego hałas potęguje wrazenie – znam to z autopsji język
Marcin1mazda napisał(a):czy ja wiem. skoro shamowane na 122km gt idzie minimalnie lepiej niz moja to znaczy ze moja nie ma seryjnych 103km:)
Marcin1mazda napisał(a):Jacek176 napisał(a):Czy zaciski hamulcowe od GT pasują do SOHC bez większych przeróbek? Tzn. czy nie trzeba wymieniać nic więcej, np. przegubów albo wahaczy?
ja założyłem od Mx-3 1,6 16V bo ona ma hamulce GT Zaciski V22 jezeli masz Półosie od Sohc to bez problemu CI podejdzie;] tyle ze ja zakładałem cale zwrotnice bo sohc tak jak i 1,6 ma inny rozstaw śrub mocujących zacisk do zwrotnicy.
Jacek176 napisał(a):Czy jakbym kupił to co widać na fotkach tej aukcji wystarczy?
Marcin1mazda napisał(a):Jacek176 napisał(a):Czy jakbym kupił to co widać na fotkach tej aukcji wystarczy?
nie jestem pewien na 100% musiał byś wsadzić przegłób od sohc w tą piaste. bo ja jak juz wczesniej napisałem mam całe zwrotnice od Mx-3 1,6 16V z 93r.
Jacek176 napisał(a):Ja jeszcze pociągnę temat
Całe zwrotnice, to znaczy, że przegub też od MX-3 wsadziłeś? I ten przegub pasował do półosi od SOHC?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości