Brak dostępności części
Strona 1 z 1
Witam, ostatnio na parkingu w mojej pracy pewien gość niefortunnie wyjeżdżając samochodem zaparkowanym obok mojego uszkodził mój wóz tj. zniszczył lewy kierunkowskaz i spowodował pęknięcie w zderzaku, straty wyceniłem na 300zł. I teraz mam kłopot – kierunkowskazów do Mazdy Demio po liftingu NIE DA SIĘ KUPIĆ. Szukałem wiele godzin, dzwoniłem do wielu sklepów oraz sprzedających części do tego modelu na allegro. Nie wiem jak rozwiązać ten problem. Właśnie zaczynam żałować zakupu Mazdy Demio...
- Od: 1 wrz 2010, 12:50
- Auto: Mazda Demio 1.3 16V 63KM 2002 LPG
tomxl napisał(a):Na allegro jest wiele części do Demio , albo auta na czesci ,wiec trzeba tylko wiecej popytac.... i nie żałować z tego powodu zakupu auta
Ale głupiego lewego kierunkowskazu nie ma, jak ktoś miał na aukcji napisane np. mam wszystkie części do tego modelu to dzwoniłem i odpowiedź zawsze ta sama. Nie wiem czy da się to kupić
Dla przykładu, że nie jesteś sam powiem, że ja tak samo nie mogę kupić halogenu do Volvo S90. 
O kierunkowskaz zapytaj w ASO, podejrzewam że jego cena wcale nie będzie zaporowa.
O kierunkowskaz zapytaj w ASO, podejrzewam że jego cena wcale nie będzie zaporowa.
the right man in the wrong place...
Nie wiem, powiedział mi 150zł ale nie wiem czy nie wliczył w tą cenę swojej fatygi. W każdym razie napisałem wcześniej maila do http://www.mazda.serwis.biz.pl/ i odpisali mi 200zł.
witam,
jestem "szczęśliwą" posiadaczką Mazdy Demio 1,3 `98 poszły mi poduszki pod skrzynią i pod silnikiem orientowałam się w oryginalnych częściach ale koszt ich jest 1500,–
mam prośbę może ktoś mi powiedzieć czy do tego modelu pasują jakieś zamienniki bo nieco mnie przerasta ta kwota ...
Pozdrawiam...
jestem "szczęśliwą" posiadaczką Mazdy Demio 1,3 `98 poszły mi poduszki pod skrzynią i pod silnikiem orientowałam się w oryginalnych częściach ale koszt ich jest 1500,–
Pozdrawiam...
-
PeggySue
na allegro jest troche używek – może tam warto spróbować? w sklepach internetowych nie widzę tych poduszek...
http://www.okazje.info.pl/ceny/mazda/mo ... zAodA1-wug
tutaj są do 323-ek – trzeba by po numerach sprawdzić, czy od BJ lub BG nie będą pasować
tutaj są do 323-ek – trzeba by po numerach sprawdzić, czy od BJ lub BG nie będą pasować
Gdyby ktoś z was coś potrzebował, w przyszłym tygodniu będę miał srebrnego polifta.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Fasola
Strona 1 z 1