grze.gorz napisał(a):czasami przednie w lusterku a czasami tylne przed sobą...

Powiem wam że urazy psychiczne po jeździe MPS=em są naprawdę poważne biedni

Dodam również ze w listopadzie zapisuje sie na prawo jazdy B1 ale to takie małe Ot
www.mazdaspeed.pl
grze.gorz napisał(a):czasami przednie w lusterku a czasami tylne przed sobą...
To miłoFaja napisał(a):Jaksa, muszę przyznać ze jesteśmy wielce zadowolony z obroty sprawy, a dokładniej z kupna MPS-a
Postaram sie poznac auto od kół po dach .....dzisiaj byłem w ASOFaja napisał(a):Przyda sie choć jeden porządny mechanik który zna sie na tym samochodzie
Kuba , to nic innego jak zazdrosc – musisz zmienic miejsce zamieszkania , najlepiej blokowisko gdzie jest w pyte lokatorówBrt napisał(a):jakiś !kutafon! zapyziały porysował mi dzisiaj samochód
Profanacja buuuuuuuuu.....kurenzo napisał(a):zastanawiam sie nad zalozeniem instalacji gazowej
kurenzo napisał(a):stac mnie na auto ale 700zl na wache dawac to dla mnei ciut duzo....
regiz napisał(a):Ooo, Jaksa – widziałem bliźniaczą srebrną MPSkę przy Łazienkowskiej w poniedziałek, blachy EPA – to Twoja?
Do wczoraj EPA , juz przerejestrowana na WF .regiz napisał(a):Ooo, Jaksa – widziałem bliźniaczą srebrną MPSkę przy Łazienkowskiej w poniedziałek, blachy EPA – to Twoja?
kurenzo napisał(a):1. Na jakiej zasadzie dziala 4x4.. Czy to ciagnie zawsze na 4 kola czy sie wlacza przy jakims pulapie obrotow...czy da sie w jakis sposob odlaczyc na stale jakas os..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości