grze.gorz napisał(a):czasami przednie w lusterku a czasami tylne przed sobą...
Powiem wam że urazy psychiczne po jeździe MPS=em są naprawdę poważne biedni
Dodam również ze w listopadzie zapisuje sie na prawo jazdy B1 ale to takie małe Ot
www.mazdaspeed.pl
grze.gorz napisał(a):czasami przednie w lusterku a czasami tylne przed sobą...
To miłoFaja napisał(a):Jaksa, muszę przyznać ze jesteśmy wielce zadowolony z obroty sprawy, a dokładniej z kupna MPS-a
Postaram sie poznac auto od kół po dach .....dzisiaj byłem w ASOFaja napisał(a):Przyda sie choć jeden porządny mechanik który zna sie na tym samochodzie
na przegladzie gwarancyjnym ( 60 tysi ) nawet wypisali papiery na reklamację 2 felg tylnych ( lakierek trochę odpada na rantach ) Kuba , to nic innego jak zazdrosc – musisz zmienic miejsce zamieszkania , najlepiej blokowisko gdzie jest w pyte lokatorówBrt napisał(a):jakiś !kutafon! zapyziały porysował mi dzisiaj samochód

Profanacja buuuuuuuuu.....kurenzo napisał(a):zastanawiam sie nad zalozeniem instalacji gazowej

kurenzo napisał(a):stac mnie na auto ale 700zl na wache dawac to dla mnei ciut duzo....

ale satysfakcja jest nie do opisania
zapinasz 1,2,3 i.....dzisiaj zaplacilem na wisłostradzie
niebieskiego paska nie udało sie objechac
ale za to widziałem swoje wyczyny na ekranie niebieskich 

regiz napisał(a):Ooo, Jaksa – widziałem bliźniaczą srebrną MPSkę przy Łazienkowskiej w poniedziałek, blachy EPA – to Twoja?
Do wczoraj EPA , juz przerejestrowana na WF .regiz napisał(a):Ooo, Jaksa – widziałem bliźniaczą srebrną MPSkę przy Łazienkowskiej w poniedziałek, blachy EPA – to Twoja?

kurenzo napisał(a):1. Na jakiej zasadzie dziala 4x4.. Czy to ciagnie zawsze na 4 kola czy sie wlacza przy jakims pulapie obrotow...czy da sie w jakis sposob odlaczyc na stale jakas os..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości