FeniX napisał(a):Siema:P (gorąco jak cholera normalnie spadek mocy z 20%)
W takie dni jak dzisiaj Misiek nas pozdrawia serdecznie w swoim lusterku wstecznym
www.mazdaspeed.pl
FeniX napisał(a):Siema:P (gorąco jak cholera normalnie spadek mocy z 20%)
fazer72 napisał(a):A dlaczego sprzedajesz ?
fazer72 napisał(a):Kandydat na członka – to brzmi dumnie
kwiatek1901 napisał(a):Wkurw...m sie dzisiaj ostrodopiero w przyszlym tygodniu bede mogl zarejestrowac nowy nabytek
nie wytrzymalem i zdjalem blachy z busa,przykrecilem do beemki i rura
kwiatek1901 napisał(a):po przejechaniu okolo 80km nie widzialem zadnego mpsa a E92 z 15szt.(w 99,9% 2.0d)i tu jest pies pogrzebany
Pzdr,Kwiatek
Makave napisał(a): BTW Napisalem do Bridgestone'a z pytaniem o to kiedy 225/45 beda dostepne, zobaczymy czy i co odpowiedza – dam znac
habzimierz napisał(a):FeniX i tak twardziel jesteś, że pół roku wytrzymałeś. Ja po 2 tygodniach już zacyznam mieć dosyć
* Jakby co to jest też HKS SSQV na zbyciu
FeniX napisał(a):Chłoapki chce ktos sprzedać mps-a?
kwiatek1901 napisał(a):12500€ do wyrwania+okolo 1300-1500€
FeniX napisał(a):Od siebie powiem tak "parskacz " jak najbardziej tak ale tylko pod warunkiem ,że wpuszcza z powrotem w dolot. bo w innym przypadku jest zla proporcja powietrze/paliwo i strzela z wydechu.
gucior napisał(a): A co z modyfikacjami elektorniki? jest tutaj ktoś kto modyfikował 6 mps, z jakimi wynikami, gdzie itd.?
FeniX napisał(a):co sadzicie o tym??http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12986600
fazer72 napisał(a):To Mazdaspeed6 jest robiona na MPS'a .... ciekawe dlaczego ?
kwiatek1901 napisał(a):a ja nie mam czym na ryby ganiacwszystkie moje autka sa cholernie nisko zawieszone
a Lexus nieco wyzszy jest
pisalem na forum lexusa ale te PANY JAKIES DZIWNE I NIE ODPISUJA
Makave napisał(a):A tam też napisałeś, że potrzebne Ci auto na ryby ?
FeniX napisał(a):Od siebie powiem tak "parskacz " jak najbardziej tak ale tylko pod warunkiem ,że wpuszcza z powrotem w dolot. bo w innym przypadku jest zla proporcja powietrze/paliwo i strzela z wydechu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość