Stivi napisał(a):No kwiatek sprzedal furacza,ja sie pozbylem rowniez nawet ostatnio kryystiana widzialem na e-bayu.
miesiąc i nic, to wogóle jest do sprzedania?
pozdro
www.mazdaspeed.pl
kryystian napisał(a):Stivi napisał(a):No kwiatek sprzedal furacza,ja sie pozbylem rowniez nawet ostatnio kryystiana widzialem na e-bayu.
miesiąc i nic, to wogóle jest do sprzedania?![]()
pozdro
Makave napisał(a):No i teraz rodzynek – przewod wspomagania kierownicy trzeba wymienic razem z chlodnica wspomagania (bo to jedna czesc) co nowe koszci 1900 zl,
fazer72 napisał(a):Kwiatek, Ty dresiarzu. Widziałem na eBayu szklane drzwi do biemdablju. Może bys sobie takie sprawił ? Dresik będzie widać
habzimierz napisał(a):Gratuluje i oby Ci sie dobrze sprawowala tj lepiej niz mps![]()
habzimierz napisał(a):no no taki zestawik tez bym chetnie lyknal
FeniX napisał(a):Moze Kwiatek zalal za duzo i poprostu sie "upuszcza"
kwiatek1901 napisał(a): Wkurw...m sie normalniejak tydzien temu wymieniali olej to chyba zdejmowali oslone,mowilem im zeby sprawdzili wszystko jak sie nalezy no i co gowno sprawdzili
trzeba stac i patrzec na pazury inaczej nie da rady
bylem u nich i powiedzialem ale teraz to musztarda po obiedzie
Fenix ma racje,poprostu to olej skoro stan plynu jest ok
![]()
Cale szczescie ze tarcze i klocki zdazyli wymienicprzynajmniej z tym bedziesz mial spokoj
![]()
Co do skor koles ktory je impregnowal powiedzial zebys robil to samo co 6-12 miechow![]()
kwiatek1901 napisał(a): Teraz czeka mnie niezly cyrknajpierw atest z policji
nastepnie oryginalny certyfikat z bmw(w mercedesie czekalem caly miesiac na ten durnowaty glejt
),blachy tranzytowe,kontrol techniczna a w Polsce rzeczoznawca bo nie jestem jeleniem zeby placic ponad 18% od rynkowej wartosci i jeden dzien na rejestracje.
FeniX napisał(a): rozgladnij sie tez na toyo T1R które na allegro wyrwiesz po niecałe 500zł.. z tym ze nie pamietam dokladnie rozmiaru jaki tam jest ale na 100% albo 215/45/18 albo 225/45/18
Stivi napisał(a): Jakies plany po sprzedazy? Tylko nie mow ze bawarka bedzie i do tego e90/92 ?Bo nie uwieze
nash13 napisał(a):kurcze blaszka sam sie smialem, ze kwiatek sprzedaje a tu czas na moja lalunie przyszedl.
nash13 napisał(a):Wyjezdzamy z kobieta i 4miesiecznym smykiem za granice
nash13 napisał(a):kurcze blaszka sam sie smialem, ze kwiatek sprzedaje a tu czas na moja lalunie przyszedl. Wyjezdzamy z kobieta i 4miesiecznym smykiem za granice, niestety jezdzi sie tam po lewej stronie ehh.
Niecaly rok sie cieczylem w zasadzie cholera, super auto, wielu z was tu narzealo (jak Stivi np) ale odpukac ja lalem paliwo i jezdzilem. Az przykro takie auto zaoferowac ale na pamiatke to mam zdjecia
kwiatek1901 napisał(a):nash13 napisał(a):kurcze blaszka sam sie smialem, ze kwiatek sprzedaje a tu czas na moja lalunie przyszedl.
Ale jajanash13 napisał(a):Wyjezdzamy z kobieta i 4miesiecznym smykiem za granice
No co Ty czego tam?polska gospodarke trzeba wspierac!!!!!
Ja swoja <<dupa>> zwoze z banicji a Ty wyjezdzasz?
No ale jak juz bedziesz lecial w strone GB to zapraszam w swoje skromne progii tak masz po drodze
![]()
Pzdr,Kwiatek
kryystian napisał(a):nash13 napisał(a):kurcze blaszka sam sie smialem, ze kwiatek sprzedaje a tu czas na moja lalunie przyszedl. Wyjezdzamy z kobieta i 4miesiecznym smykiem za granice, niestety jezdzi sie tam po lewej stronie ehh.
Niecaly rok sie cieczylem w zasadzie cholera, super auto, wielu z was tu narzealo (jak Stivi np) ale odpukac ja lalem paliwo i jezdzilem. Az przykro takie auto zaoferowac ale na pamiatke to mam zdjecia
spoko, sprzedam ci swoją
Stivi napisał(a):Nawet nie bedziesz wiedzial kiedy a MPS Ci sie znudzi i bedzie wydawal wolny tzn taki normalny. Mnie sie szybko znudzil wrecz ospaly mi sie wydawal. Najlepsza recepta wtedy wskoczyc do jakiegos zwyklego dupowoza a wtedy docenisz znowu MPSa.![]()
Fotele sa spoko tez bylem z nich zadowolony (chociaz nie testowalem na zonie) ale do siedzenia sa wygodne.
Zycze duzo zabawy i obys byl zadowolony jak najdluzej.
FeniX napisał(a):Misiek znow do Ciebie pijeZałożyłem sobie wskaźnik doładowania xtri taki jak Ty masz i... Tobie też miga ta lampka "warn" na czerwono jak masz gaz w podłodze? Ona miga dosłownie pól sekundy kilka razy z rzędu i gaśnie. Czemu się tak dzieje?
FeniX napisał(a):Widze też ,że doładowanie leciutko ponad 1 Bar dopiero od 4tego biegu. a u Ciebie jak?
FeniX napisał(a):Misek przeczytałbym gdybym ją miał. Akurat wskaźnik nabyłem okazyjknie bez papierków.
Ty miałeś do Boosta dołączony wężyk podciśnienia i trójnik?? bo ja tego nie dostałem... musiałem osobno kombinować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość