też to czytałem a nawet juz zamowilem. Niestety znalazłem też że była na to akcja serwisowa.... (posiadam angielski plik z opisem) ale nie wiem jak go tu wstawić...
u mnie bylo to tak... zmienilem dolot na fujita 2'75 wraz z filtrem fujita (nie bylo to sri tylko filtr w nadkolu) -- nie dzialo sie nic na zime powrocilem do fabrycznego setup i zaczelo sie tak dziac... tzn raz na jakis czas wywalalo tego cell'a
teraz zmodyfikowany został troszke dolot

mianowicie obcięty trosze za przepływka i jest SRI by Fujita... dolot zmieniony w sobote wczoraj nie jezdzilem a dzis juz mam cel'a na beznynie nigdy nie oszczedzalem i odkad moja mMadzia od roku nie widziala innego paliwa jak Suprema 98 albo BP ultiamate 98 wszytsko jest skręcone mocno i nie ma szans na jakieś nieszczelności.
Dodam że stożek jest nowiutki AEM
W między czasie wymieniłem też przepływke bo przez filtr z nadkola naciaglo tyle syfu ze zaczal wariowac i strzelać checkami po 6-7 naraz... jezdze speedem a przepływke mam od MPS ale chyba nie ma pomiedzy nimi róznicy.
Misiek nigdzie nie napisałem , że sie nie znasz na rzeczy!! To ja sie nie znam!!
Zauwazylem tez ze delikatnie faluja obroty na luzie... raz jest ich z 600 a raz z 900.. czasami mam wrazenie ze spadaja tak nisko ze auto zaraz zgasnie... Jednak nigdy sie to nie stało, zawsze na cza s zdaza sobie sama dodac obrotow
na marginesie odradzam zamawianie dolotow do nadkola bo pomimo zalatania nadkola woda i tak sie tam dostaje!