Mazda6 MPS (GG) – Opinie i Informacje
Kwiatek słaby czas
, ja z moją kulawą mpską (na 3 kołach), dotarłem jakieś 10 minut wcześniej do siebie (na wolę)
Dzięki za spotkanie
Do zrobaczenia

Dzięki za spotkanie
Do zrobaczenia

- Od: 4 paź 2009, 15:58
- Auto: Mazda 6 MPS
Kwiatku, albo nieźle śmignąłeś, albo musisz w końcu przestawić zegarek na czas zimowy 
- Od: 4 paź 2009, 15:58
- Auto: Mazda 6 MPS
fazer72 napisał(a):No to zajęło Ci to drogi Kwiatku mniej więcej 1:20
Tak myslalem ze cos kolo tego
rrr napisał(a):1:20 no no, zwalniasz na tych skrzynkach z fotoradarami ? – jedna na ogół działa :–)
Z Bemowa a nie z Marek

Dwa lata temu BMW 530D pakiet M5 trasa Bruksela-Bialystok wyjazd 19.18pm przyjazd pod dom na dziesiecinach o 5.32am do tej pory jeszcze nikt nie pobil

Zapomnialem dodac ze bylem dzis w Ksiezynie,zamowilem uszczelniacze do dyfra takze w srode wymienia razem z olejem w moscie

Ostatnio edytowano 30 lis 2009, 14:13 przez kwiatek1901, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 20 wrz 2009, 20:58
- Auto: W169,W251,E92
fazer72 napisał(a):Też bym ciśnienia nie trzymał jak by mi do 5 pakiet od M3 zamontowali
Sorki

misiekwaw spotkalem dzis w Ksiezynie goscia ktory ma speeda3 i ma jakis tam problem wiec podpowiedzialem mu zeby do Ciebie po porade sie zglosil
mam nadzieje ze mnie za to nie
Jak bedziesz mial wolna chwilke wrzuc fote
kozacko te nasze autka razem wygladaly
Co do tego czarnego speeda3 o ktorym wczoraj rozmawialismy to mial walony caly prawy bok i to ostro(kazda szyba z innej parafii)oprocz tego byl caly malowany
wiec jak napisal kolega FeniX dzwon Zygmunta
.Wlasciciel tez jest juz inny,zamieszali chlopaki miedzy komisami
Wiem tez ze za 50000tys pln smialo mozna go wyrwac ale czy warto to szczerze watpie
Pozdrawiam,Kwiatek

Jak bedziesz mial wolna chwilke wrzuc fote
Co do tego czarnego speeda3 o ktorym wczoraj rozmawialismy to mial walony caly prawy bok i to ostro(kazda szyba z innej parafii)oprocz tego byl caly malowany

Pozdrawiam,Kwiatek
belu napisał(a):mój już nie jest gangsta, miśki mnie ścignęły i trzeba było drapać folie
Szkoda Twoich szybek

kwiatek1901 napisał(a):belu napisał(a):mój już nie jest gangsta, miśki mnie ścignęły i trzeba było drapać folie
Szkoda Twoich szybekzeby nie misiekwaw to ja bym chyba swoje przednie musial wymieniac
ach ten misiek...

witaj w klubie
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
habzimierz napisał(a):ach ten misiek
Czasami dobrze madrego posluchac
Tak na marginesie to szkoda ze Cie nie bylo
Ale co sie odwlecze to nie uciecze

Pozdrawiam,Kwiatek
kwiatek1901 napisał(a):Jak bedziesz mial wolna chwilke wrzuc fotekozacko te nasze autka razem wygladaly
![]()

ciekawe ogłoszenie
Auto jak nowe przebieg autentyczny.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10838387
Auto jak nowe przebieg autentyczny.

HARDLINE
- Od: 16 lip 2008, 19:57
- Auto: gh sport
(6mps)
jeżeli wierzyć w to co piszą (pisali) w Auto Technice Motoryzacyjnej w teście 3 MPS vs Focus ST to seryjne maksymalne ciśnienie doładowania to 1.07 bara, oczywiście stałego nie chwilowego