Mazda6 MPS (GG) – Opinie i Informacje
Fidel napisał(a):zostajemy "in tuch"
Rozumie sie
Pozdro
- Od: 20 wrz 2009, 20:58
- Auto: W169,W251,E92
jakbyscie zmienili zdanie i zrobili w niedziele pozniejszym wieczorkiem to i ja dolacze, pzdr
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
habzimierz napisał(a):jakbyscie zmienili zdanie i zrobili w niedziele pozniejszym wieczorkiem to i ja dolacze
Dla mnie nie ma problemu moze byc niedziela wieczor
misiekwaw mam nadzieje ze dla Ciebie tez pasuje?
dla mnie to nawet lepiej
Dostalem cynk ze dolaczy do nas i czwarty muszkieter 
wstępna propozycja brzmi niedziela 19:00, jakieś propozycje odnośnie miejsca 
misiekwaw napisał(a):wstępna propozycja brzmi niedziela 19:00, jakieś propozycje odnośnie miejsca
Tutaj zdaje sie na Was
Osobiscie bede przebywal w okolicach lotniska na Bemowie.
kwiatek1901 napisał(a):misiekwaw napisał(a):wstępna propozycja brzmi niedziela 19:00, jakieś propozycje odnośnie miejsca
Tutaj zdaje sie na Was![]()
Osobiscie bede przebywal w okolicach lotniska na Bemowie.
zwykliśmy się spotykać zupełnie gdzie indziej

misiekwaw napisał(a):zwykliśmy się spotykać zupełnie gdzie indziej zabki ale jest prosty dojazd z Bemowa
Nie ma problemu dostosuje sie
Witam, jako "nowy"
chętnie poznam innych mazdomaniaków. Gdzie się widzimy 
- Od: 4 paź 2009, 15:58
- Auto: Mazda 6 MPS
Wstępna propozycja odnośnie miejsca brzmi parking pod ośrodkiem egzaminyacyjnym na Bemowie, czyli na Powstańców Śląskich na przeciwko Carefour. Jutro godzina 19:00.
habzimierz napisał(a):FeniX, roznica jest tylko w biegach, bo u mnie na 1 jest wszystko super. Poza tym jednym, wydaje mi sie ze mamy dokladnie ten sam problem
ja już poznałem skutki mojego problemu! te zgrzyty to był odkrecający się dyfer! urwało mi śróby mocujące go. trzeba było dospawać i dopiero wykręcić. więc sprawdź sobie czy masz wszystkie 4 śruby mocujące łapy do dyfra niepoluzowane. Bo za jakiś czas się urwią. Jak byłem w aso w Krakowie to kretyni powiedzieli że to sprzęgło taki dźwięk wydaje. Pojebyusy!! mowa o ASO ANNDORRA. W życiu tam nawet nie zaglądajcie przede mną było 2 klientów ze skargami i reklamacjami!
Prostak narzeka, mądry radzi
- Od: 11 maja 2009, 04:00
- Auto: LEXUS IS250
Nie chce ktoś z was sprzedać mps-a? w full opcji ze skórą + navi? najlepiej czerwony bądz srebrny??? jeśli tak to dajcie znać bo na allegro są całe 2 do wyboru na dzień dzisiejszy i to oba widziałem live. Kupy złomu nic więcej po dzwonach wielkich jak nasz "Zygmunta" w Krakowie
Mowa oczywiście o mps 6 anie mazdaspeed6 bo amerykańcem to jeżdżę
Nosi się ktoś z zamiarem?
FeniX napisał(a):Nie chce ktoś z was sprzedać mps-a? w full opcji ze skórą + navi? najlepiej czerwony bądz srebrny?pytajnik jeśli tak to dajcie znać bo na allegro są całe 2 do wyboru na dzień dzisiejszy i to oba widziałem live. Kupy złomu nic więcej po dzwonach wielkich jak nasz "Zygmunta" w Krakowie usmiech Mowa oczywiście o mps 6 anie mazdaspeed6 bo amerykańcem to jeżdżę usmiech Nosi się ktoś z zamiarem?
Czesc!
Jak poczekasz 5 miesiecy to zabieraj mojego
Mam pytanie do was nie wiecie czy skórzane fotele od zwykłej 6tki można wsadzić do speeda6? Czy mocowania i śruby są te same czy jest może jakaś różnica? Bo noszę się z zamiarem dokupienia skóry ale nie wiem czy podejdą..... Pozdrawiam!
Witam!
Dzieki koledzy za milego spota w stolicy
Fajnie bylo zobaczyc 6 egzemplarzy obok siebie
O ktorej wczoraj wyjezdzalismy z Bemowa?Pytam bo nie spojrzalem na zegarek
Ale chyba pobilem swoj rekord bo wjezdzalem(mijalem tablice) do Bialegostoku o 22.08
Pozdrawiam,Kwiatek
Dzieki koledzy za milego spota w stolicy
Fajnie bylo zobaczyc 6 egzemplarzy obok siebie

O ktorej wczoraj wyjezdzalismy z Bemowa?Pytam bo nie spojrzalem na zegarek

Pozdrawiam,Kwiatek