Mazda3 MPS (BK) – Opinie i Informacje
Stivi napisał(a): i mysle wkrotce zmianie na Bmw 330(258bhp)
ta fura przy mpsie zamula okropnie...
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
nie wydaje mi sie ze zamula wg producenta MPS6 do setki idzie w 6.6s ( jest mniej) a bmw idzie w 6.3s. Poza tym MPS jest zbyt ryzykowny zeby go zostawic po gwarancji. Co do 335 to muci MPSa bo sam sie o tym ostatnio przekonalem.
-
Stivi
Stivi napisał(a):nie wydaje mi sie ze zamula wg producenta MPS6 do setki idzie w 6.6s ( jest mniej) a bmw idzie w 6.3s. Poza tym MPS jest zbyt ryzykowny zeby go zostawic po gwarancji. Co do 335 to muci MPSa bo sam sie o tym ostatnio przekonalem.
ale 330 to kompletnie nie ta liga co 335
inny silnik inna liga. Oczywiscie mam namysli wersje E90.
Zreszta co tu zamulac tu jest temat o MPS a nie Bmw.
Zreszta co tu zamulac tu jest temat o MPS a nie Bmw.
-
Stivi
Panowie mamy mega promocję w niektórych towarzystwach ubezpieczeniowych...
InfoExpert w końcu łaskawie dorzucił do bazy parę dni temu MPS-a. No tyle że zamiast 191 kW to figuruje jako...110 kW
Jako że rate-y uwzględniają stosunek mocy do masy – polisy wychodzą teraz dla nas jak za barszcz hehe. Normalnie PROMOCJA 
PS. Kanałami się dowiedziałem że w kwietniowej bazie na której hulają ubezpieczyciele będzie już poprawna wartość i wtedy promocja dobiegnie końca
InfoExpert w końcu łaskawie dorzucił do bazy parę dni temu MPS-a. No tyle że zamiast 191 kW to figuruje jako...110 kW
PS. Kanałami się dowiedziałem że w kwietniowej bazie na której hulają ubezpieczyciele będzie już poprawna wartość i wtedy promocja dobiegnie końca
emilio
- Od: 18 maja 2009, 18:16
- Auto: speed3 '08
Przed moim rodzinnym blokiem (Ursynow przy Szolca) stoi wlasnie Mazda 3 MPS MK2. Czarna.
Polowalem na wlasciciela, ale musialem sobie odpuscic

- Od: 8 lut 2010, 15:01
- Auto: M3 MPS BK 2007
Ida zmiany
Czekam na klocki , nowe amorky a przed chwila zamowilem SRI, Blowoff-a i podkladki pod skrzynie
Oj, bedzie sie dzialo. O malo co nie skusilem sie na nacinane tarcze, ale cena za przesylke mnie powstrzymala 
Panowie, gdzie moge dostac ochronke do filtra stozkowego, by syf z nadkola sie nie przedostawal?
Panowie, gdzie moge dostac ochronke do filtra stozkowego, by syf z nadkola sie nie przedostawal?
BUrdoror napisał(a):Ida zmianyCzekam na klocki , nowe amorky a przed chwila zamowilem SRI, Blowoff-a i podkladki pod skrzynie
Oj, bedzie sie dzialo. O malo co nie skusilem sie na nacinane tarcze, ale cena za przesylke mnie powstrzymala
http://www.streetunit.com/Injen_Water_R ... x-1033.htm
http://www.streetunit.com/CPE_Water_Rep ... p30016.htm
Bedzie pasowac do filtrow COBBA? Sadze, ze powinno – w koncu rozmiary podobne. Kiedys gdzies widzialem plastikowa ochronke montowana na stale. Niestety nigdzie nie moge tego odkopac 
Cholera nie moge edytowac zamowienia. A przesylka bedzie kosztowac tyle, co sama ochronka
Otwieraja o 9 tej (za 5h)– sprobuje edytowac zamowienie 
Cholera nie moge edytowac zamowienia. A przesylka bedzie kosztowac tyle, co sama ochronka
Znalazlem
http://www.corksport.com/corksport-power-series-cold-air-box-for-the-cobb-sf-system.html?sl=EN
Powinno ochronic przed syfem i woda?
Powinno ochronic przed syfem i woda?