Mazda6 MPS (GG) – Opinie i Informacje
Gadałeś z nash13 ? On ma piękną sztukę i coś niedawno mówił o sprzedaży.
emilio
- Od: 18 maja 2009, 18:16
- Auto: speed3 '08
Wal do niego na priva a jak nie będzie odzewu to skontaktuje się z nim i go zapytam.
emilio
- Od: 18 maja 2009, 18:16
- Auto: speed3 '08
fazer72 napisał(a): No to pochwal się .....
Nie chwalilem sie wczesniej to pochwale sie teraz – jako co mialo byc zrobione zostalo zrobione u Jaksy, zabawki od zbieznosci tez zostaly zainstalowane, no i zbieznosc ustawiona w srode rano, trzeba bylo pojechac do Olsztyna w koncu przerejestrowac auto. No i na dwupasmowce kawalek przed Plonskiem zrobilo sie luzno wiec stwierdzilem, ze skoro mam juz wszystko zrobione to czas przetestowac autko – no i tak testowalem ze suszarka pokazala 185, a na moje konto poszlo 10 pkt i 500 zł do zaplacenia
BTW Fazer – przejezdzales moze w czwartek albo piatek czackiego w centrum? Bo widziałem czerwoną 6stke MPSke
- Od: 22 sty 2010, 13:33
- Auto: Mazda 6 MPS 2.3 Disi Turbo, 2006
moim zdaniem pisanie w tym monstrualnym temacie, w którym nic nie można znaleźć, nowych postów w sytuacji w której mamy osobny dział dla MPS/MazdaSpeed jest bez sensu 

Kiedyś doszedłem do 60. strony z wycinaniem OT i eksportem do 1. postu linków do ważnych postów, toteż zapraszam do niego w poszukiwaniu informacji oraz obiecuję dokończyć dzieła... niedługo 
Przerwę ciszę
hehehe, znalazłem taki teścik na internecie 6MPS'a po angielsku oczywiście http://carreviewsandnews.com/2006mazdaspeed6.html wersja GrandTour
. Biała skóra jest
Pozdrawiam serdecznie
.
Ps. Dałem to tutaj bo nie wiedziałem gdzie to wlepić
.

Pozdrawiam serdecznie
Ps. Dałem to tutaj bo nie wiedziałem gdzie to wlepić
Ahura Mazda- jestem wyznawcą Mazdaizmu :D
- Od: 14 cze 2010, 10:53
- Auto: Mazda MazdaSpeed 6 (MPS z US :D )
Z innej beczki.
Kto ma tak, że w gorące dni, jak auto postoi trochę po porannym odpaleniu (trasa dom-praca), to potem trzeba je "chechłać" żeby odpaliło ? A jak odpali to ma tak z 500 obrotów i trzeba go troszkę gazem podciągnąć ?
Jak zgaszę i odpalę po ca 5 minutach to jest ok, ale jak postoi dłużej to takie chece się dzieją.
W ogóle na gorącym powietrzu to auto jakoś tak ujowo pracuje. Pewnie to wina "tjuninku" albo stożka, a może świece .... albo zara ebnie korbowodem
Kto ma tak, że w gorące dni, jak auto postoi trochę po porannym odpaleniu (trasa dom-praca), to potem trzeba je "chechłać" żeby odpaliło ? A jak odpali to ma tak z 500 obrotów i trzeba go troszkę gazem podciągnąć ?
Jak zgaszę i odpalę po ca 5 minutach to jest ok, ale jak postoi dłużej to takie chece się dzieją.
W ogóle na gorącym powietrzu to auto jakoś tak ujowo pracuje. Pewnie to wina "tjuninku" albo stożka, a może świece .... albo zara ebnie korbowodem

- Od: 13 paź 2007, 17:30
fazer72 napisał(a):Z innej beczki.
na razie nie
fazer72 napisał(a):Jak zgaszę i odpalę po ca 5 minutach to jest ok, ale jak postoi dłużej to takie chece się dzieją.
stożka raczej nie, bo u mnie nie ma
zmieniałes świece

fazer72 napisał(a):Z innej beczki.
Nie zauwazylem podobnych objawow. No ale ja mam serie. Moze faktycznie swieczki.
- Od: 8 lut 2010, 15:01
- Auto: M3 MPS BK 2007
co to mogło być ? jakiś czas temu zjezdzałem z naprawde zabistej stromej górki, że akurat ruszałem to wrzut na 1kę, sprzęgło puszczone, ruszyła i nagle szarpanie, kontrolka poślizgu sobie mrugała, silnik zgasł i sam za chwile odpalił, no i czek endzin jak się wtedy zapalił to zgasł dopiero jak odłączyłem aku, po resecie, czy to mogło być sprzęgło ? od tamtej pory żadnych problemów, pozdro
HARDLINE
- Od: 16 lip 2008, 19:57
- Auto: gh sport
(6mps)
- Od: 5 mar 2009, 14:05
- Auto: 6 MPS
Zapomniałes dodac koleżko śniegowy ze ta część kosztuje 100$ plus 50$ wysyłka
ja sie nie skuszę raczej
i strasznie mi z tego powodu wszystko jedno 
ja sie nie skuszę raczej

-
Grucha