Ale mam do Was pytanie odnosnie dodakowych wymian/napraw.
– Na co serwisanci powinni szczegolnie zwrocic uwage? (96 tysiecy to jakby nie bylo – nie jest malo).
– 3 bieg ma problemy z wchodzeniem – czuje dodatkowy opor – tak, ajkby cos przeszkadzalo w zminie biegu – czy powinienm sie tym przejmowac, sprawdzcic?
– Wspomnailem juz w poprzednim watku o skrzypieniu w prawej, przedniej czesci nadwozia. Poczatkowao myslalem, ze to mroz, ale dlaczego tylko w prawej czesci skrzypi?
I prosba do uzytkownikow MPS. Nie mialem wczesniej okazji jezdzic sportowym samochodem, dlatego niepokoja mnie rozne odglosy z samego zawieszenia. Odnosze wrazenie, ze cos dudni, niezaleznie od predkosci. Nie jestem nawet w stanie opisac tego dokladnie, bo nie sa to typowe stuki, tylko tak, jakby..hmm nadpompowane opony?
– prawe lusterko reaguje "jak chce" na polecenia przyciskow sterujacych. Raz sie ruszy, innym razem dochodzi tylko stukanie – nie moze sie ruszyc z miejsca. Zglosze to, ale chcailbym uniknac naciagactwa ze strony ASO.
Caly myk polega na tym. ze auto serwisowane bedzie w Czechach (pracuje tu od 3 lat). I mimo tych przepracowanych latek wciaz jest mi ciezko porozumiec sie w tutejszym jezyku
Pozdrawiam i z gory dziekuje za wszelkie rady