feroza29 napisał(a):moja mazda na pełnym wypasie kosztowała mnie z rejstracją zmianą lamp i tp 70tys plus gaz w zeszłym miesiącu kolega kupil wersje eu za 160tys zrobiłem nią 4000tys km
feroza29 napisał(a):opinie o przewadze eu są bzdurne a ten kto pisze ze warto to chyba w zyciu jeszcze nie pracował
Czyli kupiłeś z salonu w US nówkę za 70 tys, a naiwny kolega za 160 jak piszesz (dodając 10 tysięcy bo nigdzie tyle nie kosztuje). Porównałeś dwa ekstrema, ja mogę porównać nówkę EU za 120 tys z 5 lat gwarancji (tyle dałem), a 1-2 letnią US za 90 tys. bez gwarancji jak było kilka miesięcy wstecz.
A teraz na poważnie, nie porównuj używanego, sprowadzonego samochodu z nowym bo zawsze wyjdzie, że się nie opłaca! Tu nikogo nie zaskoczysz. Nie wiem, który wersja lepsza ale dla mnie osobiście plastikowe drzwi to porażka w samochodzie nawet za 70 tysięcy. Nawet w wersji EU mogliby mniej plastiku zapodać (choćby przed pasażerem) i ja dla mniejszej ilości plastiku wybrałbym wersję EU ale to moje zdanie. Nie pisz, że ktoś pracował czy nie bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... dla mnie ktoś kto kupuje nowe Q7 wyrzuca kasę w błoto, a dla niego ten co kupuje S klasę itd... zajmijmy się sobą

Niedawno uważałem, że nigdy nie kupię nowego samochodu