Pilot/kluczyk – M6 MPS
Mazda6 MPS (GG) – Opinie i Informacje
Nie chce zakładać nowego tematu
a mam taki problemik – Jak w pilocie od M6 MPS wymienić baterię – gdzie to cholerstwo się otwiera, lub rozkłada. Mam pilota jak w linku na dole – znalazłem jakieś podejrzane wgłębienie z boku, ale porysowałem już plastik, a wgłębienie nie ustąpiło.
Pilot/kluczyk – M6 MPS
Pilot/kluczyk – M6 MPS
Pozdrawiam,
Piotrek (Gryzoon)

Baza Aut od nieuczciwych sprzedawców – zapraszam do wpisywania takich aut :)
Rozkodowywanie numerów VIN Kupujesz auto? SPRAWDŹ VIN
Piotrek (Gryzoon)

- Od: 30 paź 2006, 12:35
- Auto: Mazda 6 MPS 2.3 DI Turbo
z wygladu to jakby ta czesc na dole byla wysuwana.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Tam wysuwasz awaryjny kluczyk , ja nie pomogę nie miałem okazji jeszcze rozbebeszac tego pilota ale jak jestes z Warszawy ( jak widze ) zadzwon do mojego kolegi alarmowca ( zna mazdy bardzo dobrze ) 501 213 470 powołaj sie na mnie myslę ze pomoze.strOOs napisał(a): wygladu to jakby ta czesc na dole byla wysuwana
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
tam jest kluczyk awaryjny – który się wyciąga
on ustępuje i wychodzi bez problemu, a po drugiej stronie na tym cienkim boczku jest takie małe wgłębienie i nacięcia wokół, tak jak by tam była bateria – próbowałem to jakoś podważyć i popchnąć śrubokrętem, ale nie poszło – boję się ruszać dalej bo nie wiem jak to otworzyć żeby nie porysować bardziej lub połamać :/
EDIT: Jaksa: Dzięki wielkie – na pewno zadzwonię bo mi już KEY się świeci czasami jak jadę (kiedyś wsiądę i nie ruszę autka haha)
EDIT: Jaksa: Dzięki wielkie – na pewno zadzwonię bo mi już KEY się świeci czasami jak jadę (kiedyś wsiądę i nie ruszę autka haha)
Pozdrawiam,
Piotrek (Gryzoon)

Piotrek (Gryzoon)

- Od: 30 paź 2006, 12:35
- Auto: Mazda 6 MPS 2.3 DI Turbo
W pewnej 6 2,3 tez był juz taki problem , klient myslal ze to bateria , wymienil w AZ i dupa ....okazało sie ze nie ma czasami komunikacji miedzy pilotem a immo , nie powiem jak sie akcja skonczyła bo w pieniony klient sprzedal auto gdzies w polskę.... moze podjedz najpierw do ASO?gryzoon napisał(a):bo mi już KEY się świeci
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Podjechalem wczoraj do Ksiezyna, podlaczyli pod kompa i pokazal blad lewego czujnika. Generalnie na razie z tym jezdze, zobaczymy czy sie powtorzy. Za to stuki z ukladu kierowniczego minely, nasmarowali cos tam wielowypustkowe, <b> Jaksa</b> miales racje
<b>faja</b> kupielm uzywany, z Niemiec, testowka od dealera – i to byl chyba blad bo takie testowki sa na 100% ostro katowane
Panowie, kiedy kolejny spocik?
<b>faja</b> kupielm uzywany, z Niemiec, testowka od dealera – i to byl chyba blad bo takie testowki sa na 100% ostro katowane
Panowie, kiedy kolejny spocik?
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
habzimierz napisał(a):Panowie, kiedy kolejny spocik?
moze któregos wieczora w najbliższy weekend

i może jakieś foty byśmy porobili w wiekszym gronie ?
Mowiłem ?habzimierz napisał(a):nasmarowali cos tam wielowypustkowe,

Czasami udaje mi się trafić w 10-tkęhabzimierz napisał(a):Jaksa miales racje
habzimierz napisał(a):Panowie, kiedy kolejny spocik?
jestem zdecydowanie za,
bo ... w gruncie rzeczy to mam więcej do powiedzenia niż, "GDZIE MOJE BLACHY", "KTO JEDZIE NA PIASCZENO" i "PRZEJEDŹMY SIĘ",
Habzimierz weź proszę ten swój magiczny aparat
miesiekwaw, luknij na prognozę i umawiajmy się
poza tym mam ochotę się porządnie pościgać,
- Od: 7 kwi 2007, 23:13
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6 (05), 6 MPS
Szkoda, że nie posłuchałeś mojego traktora, to może byś coś doradził bo "miszczowie" z serwisu kazali dolewać olej...Jaksa napisał(a):Mowiłem ?habzimierz napisał(a):nasmarowali cos tam wielowypustkowe,
Czasami udaje mi się trafić w 10-tkęhabzimierz napisał(a):Jaksa miales racje![]()
Na spotkanie chętnie wpadnę, dajcie znać ciut wczesniej niż ostatnio to umyję dziada.
- Od: 26 kwi 2007, 11:14
- Auto: szybkie sześć
Nic straconego , wpadnij do Bronisz w wolnej chwili to posłuchamy ( przy kawce )grze.gorz napisał(a):Szkoda, że nie posłuchałeś mojego traktora
Ja tym razem odpadam – poswiecem te wolne dni rodzinie bo i tak polowę zycia spedzam przy motoryzacjigrze.gorz napisał(a):Na spotkanie chętnie wpadnę
Nie wyłap tylko dodatkowych punkcikówBrt napisał(a):mam ochotę się porządnie pościgać

misiekwaw napisał(a):habzimierz napisał(a):Panowie, kiedy kolejny spocik?
moze któregos wieczora w najbliższy weekendtylko fajnie by było żeby było sucho
i może jakieś foty byśmy porobili w wiekszym gronie ?
spoko, wezme aparat i sprzety, tylko warto o jakichs fajncyh miejscowkach pomyslec. No i byle nie w sobote, pozdro
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
ja tez odpadam w sobote i raczej w niedziele do poludnia conajmniej

Brt napisał(a):miesiekwaw, luknij na prognozę i umawiajmy się![]()
poniedzialek albo wtorek
http://www.weather.com/outlook/travel/b ... v_business
jesli foty to im wczesniej tym lepiej – proponuje przed poludniem, moze byc jutro
No i jeszcze istotna w tym wszystkim jest miejscowka, ja na razie nie mam pomyslow, pozdr
ja mam jutro wolne wiec nie widze problemu
Brt
grze.gorz
fazer 

A jak to jest z Vmax w naszych mazdach, tzn. ograniczona elektronicznie, czy po prostu więcej nie wyciska. Bo własnie przegoniłem ją po Niemczech, pokazywała 243 km/h, na króciutko 245 km/h, było troszke z górki cisnąłem tak przez kilkadziesiąt sekund ale nic więcej juz nie wskórałem. Obroty silnika miałem ok. 6 tys. Średnie spalanie na jednym baku 17l/100km. Pozdro
-
mawron
Jutro nie pracuje ale mam parę spraw do załatwienia i nie wiem jak długo to potrwa. We wtorek może być, ale jak najwcześniej, żeby jeszcze z rodziną gdzieś skoczyć. Umawiajcie się, kiedy wam pasuje, jak się uda to będę.misiekwaw napisał(a):ja mam jutro wolne wiec nie widze problemuBrt
grze.gorz
fazer
- Od: 26 kwi 2007, 11:14
- Auto: szybkie sześć