Cześć
Przychodzę do was z pytaniem czy przypadkiem macie jakiś pomysł na zaczepienie rolety bagażnika w CX9 rok 2014 z klapą elektryczną, wiem że do tego auta niema dedykowanej rolety ale ja sobie są zakupiłem tylko nie bardzo mam o co ją zaczepić. W załączeniu zdjęcia.
Zaczepy do rolety bagażnika
Strona 1 z 1
Cześć,
Niestety nie pomogę bo póki co sam się przymierzam do takiej rolety.
Mam pytanie, jaki koszt i jaka wielkość, czy jest możliwość założenia na bagażnik po rozłożonym 3 rzędzie foteli? Czy można tak i tak? Daj znać jeszcze czy zwija się bez zamocowania?
Pozdrawiam
Niestety nie pomogę bo póki co sam się przymierzam do takiej rolety.
Mam pytanie, jaki koszt i jaka wielkość, czy jest możliwość założenia na bagażnik po rozłożonym 3 rzędzie foteli? Czy można tak i tak? Daj znać jeszcze czy zwija się bez zamocowania?
Pozdrawiam
how to get sponsored for running
The makeup cleaner will aid to eliminate make-up or apply eyelashes you will certainly hop on a solitary website. It would be best to encourage on your own to make use of mellow lash websites where your items are of top quality, as well as your online shipments. In no time, you'll have the best in make-up, removable pads, and also other elegance devices.
The makeup cleaner will aid to eliminate make-up or apply eyelashes you will certainly hop on a solitary website. It would be best to encourage on your own to make use of mellow lash websites where your items are of top quality, as well as your online shipments. In no time, you'll have the best in make-up, removable pads, and also other elegance devices.
- Od: 4 maja 2022, 15:37
- Auto: bmw
Strona 1 z 1