CX-9 w polskiej sieci dealerskiej
Strona 1 z 1
bedac w ASO dzis z mlodsza 3'ka, dowiedzialem sie iz nowy CX-9 bedzie w ofercie dealer'ow w styczniu'15 + jeszcze jeden termin w 2015. Ma to byc limitowana licba cx-9'ek wprowadzonych na nasz rynek.
Orientacyjna cena to ~170k
pozdr
Orientacyjna cena to ~170k
pozdr
Ostatnio edytowano 4 wrz 2014, 12:47 przez Josh, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Połączenie i wydzielenie postów
Powód: Połączenie i wydzielenie postów
- Od: 15 cze 2010, 13:52
- Auto: Mazda CX-9 3.7 V6, 2009
Mazda 3, 2.0, 2014
Właśnie przeczytałem informacje o dostępności Cx-9 w PL
http://www.mazda.warszawa.pl/mazda,mazd ... 0,1,4.html
W specyfikacjach jest podana norma spalin Euro V... czyli jednak coś poprawili
Ciekawe czy kiedyś trafi na stałe do polskich salonów...![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
http://www.mazda.warszawa.pl/mazda,mazd ... 0,1,4.html
W specyfikacjach jest podana norma spalin Euro V... czyli jednak coś poprawili
Ciekawe czy kiedyś trafi na stałe do polskich salonów...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
no i jednak, wbrew plotkom MMP wprowadza do sprzedażny 9tkę w Polsce
http://moto.pl/MotoPL/1,88389,16470769, ... olsce.html

http://moto.pl/MotoPL/1,88389,16470769, ... olsce.html
- Od: 28 cze 2014, 22:53
- Auto: Mazda CX-9 2013 USA Crystal White Pearl Mica
Mam zamowione auto, odbior w czerwcu, cene mozna negocjowac, mi udalo sie wynegocjowac na 175 500 zl. Po za tym nie ma oplat dodatkowych za wybor koloru auta. Mam pytanie, gdzie moge zainstalowac gaz-profesionalnie, czy ktos juz to robil z was, wiaze sie to z utrata gwarancji mechanicznej producenta na silnik.
- Od: 22 wrz 2009, 21:15
- Auto: Mazda CX-9, 3.7 2015
paluszkin napisał(a):Mam zamowione auto, odbior w czerwcu, cene mozna negocjowac, mi udalo sie wynegocjowac na 175 500 zl. Po za tym nie ma oplat dodatkowych za wybor koloru auta. Mam pytanie, gdzie moge zainstalowac gaz-profesionalnie, czy ktos juz to robil z was, wiaze sie to z utrata gwarancji mechanicznej producenta na silnik.
175,5T to ugrałeś 3tys – średnie negocjacje, chyba że dorzucili ci jeszcze dywaniki

BRC zainstalują Ci chyba wszędzie, wbrew pozorom CX-9 to dość popularny w PL model,
http://www.lpg-brc.pl/index3_wojewodztw ... pomorskie1
o ile dobrze kojarzę, to w Żninie sporo 9tek zrobili i fajnie montują butle
- Od: 28 cze 2014, 22:53
- Auto: Mazda CX-9 2013 USA Crystal White Pearl Mica
Witam Wszystkich
Te negocjacje tak obecnie wyglądają, ja w Toruniu ugrałem 3.500 pln, Olsztyn i Gdańsk oferta jak z cennika plus dywaniki ze zniżką – tak że Mazda się ceni
Kolor Meteor Gray rocznik 2015 odbiór do końca kwietnia 2015, czekam z niecierpliwością.
Te negocjacje tak obecnie wyglądają, ja w Toruniu ugrałem 3.500 pln, Olsztyn i Gdańsk oferta jak z cennika plus dywaniki ze zniżką – tak że Mazda się ceni
- Od: 2 sty 2015, 23:26
- Auto: Nissan Qashqai+2 2,0dCi 2010r 4x4
I Mazda CX 9 Meteor Gray 2015
Hej
Udało się już komuś odebrać auto? Zastanawiam się nad zamówieniem (jeszcze są). Jeździłem nią w salonie, auto tak jakby trochę z tamtej epoki. Z jednej strony to wada, a z drugiej zaleta – może nie będzie kwiatków jak w nowych. Kusi wielkość, całkiem fajny silnik i przyzwoita cena.
Chyba sam sobie za jakiś czas odpowiem. Zamawiam.
Odbiór do końca kwietnia. Dam znać czy warto było zmienić.
Jeszcze info o tym co się udało ugrać. Cena -3,5, dywaniki za 1 zł i hak za free.
Udało się już komuś odebrać auto? Zastanawiam się nad zamówieniem (jeszcze są). Jeździłem nią w salonie, auto tak jakby trochę z tamtej epoki. Z jednej strony to wada, a z drugiej zaleta – może nie będzie kwiatków jak w nowych. Kusi wielkość, całkiem fajny silnik i przyzwoita cena.
Chyba sam sobie za jakiś czas odpowiem. Zamawiam.
Odbiór do końca kwietnia. Dam znać czy warto było zmienić.
Jeszcze info o tym co się udało ugrać. Cena -3,5, dywaniki za 1 zł i hak za free.
Witam
Ja odebrałem swoją w styczniu, dlatego że wziąłem model z 2014 (dokładnie ten sam co 2015 ta sama edycja na PL) dostałem komplet opon zimowych. O dywanikach nie pisze bo to chyba każdy dostaje. Dostałem dodatkowo demontowany hak, relingi na stałe (nie takie jak do cx5 montowane w poprzek), śruby zabezpieczające na koła oraz kupiłem bagażnik na rowery (na hak) thule za dobre pieniądze
Przejechane od połowy stycznia stycznia ok 7000km, chodzi świetnie spalanie średnie 15, jak go pogniłem na autostradzie to średnie na 500km 20. Z minusów mały bak!!!
Ja odebrałem swoją w styczniu, dlatego że wziąłem model z 2014 (dokładnie ten sam co 2015 ta sama edycja na PL) dostałem komplet opon zimowych. O dywanikach nie pisze bo to chyba każdy dostaje. Dostałem dodatkowo demontowany hak, relingi na stałe (nie takie jak do cx5 montowane w poprzek), śruby zabezpieczające na koła oraz kupiłem bagażnik na rowery (na hak) thule za dobre pieniądze
Przejechane od połowy stycznia stycznia ok 7000km, chodzi świetnie spalanie średnie 15, jak go pogniłem na autostradzie to średnie na 500km 20. Z minusów mały bak!!!
- Od: 7 sty 2007, 22:49
- Auto: Mazda 6 kombi 2.0 diesel 136km => CX 5 SkyPassion 2.0 MT 160km => CX9 3.7 V6 277 :)
Mam i ja. Jeszcze za wcześnie na opinie, ale pierwsze wady widzę. Nisko otwiera się klapa bagażnika. Nie sprawdzałem tego wcześniej, więc mój błąd. Poza tym kiepskiej jakości system audio. Tj gra całkiem ładnie (wcześniej też miałem bose), ale jakość samego radia marna. Wyświetlacz czytelny ale ta rozdzielczość obecnie jakby to ująć – pasuje do ryszty samochodu. Na plus fajnie mruczy silnik. Samochód jest naprawdę duży, ale jeździ się bardzo przyjemnie. Spalanie też nie wypada źle. Co prawda nie wciskam jeszcze do podłogi, ale jeśli wartość z wyświetlacza potwierdzi się na stacji to samochód ideał.
Po pierwszym zbiorniku jazda po mieście 15.7.
Po pierwszym zbiorniku jazda po mieście 15.7.
Strona 1 z 1