http://www.audiosklep.pl/hertz-esk-165-p-469.html
Jeśli link się komuś przyda – to super, jeśli nie temat do kosza
www.mazdaspeed.pl
kakox86 napisał(a):I mam przy okazji pytanie, czy fabryka da radę tym głośnikom, czy będzie na tyle cicho, że powinienem od razu planować wzmacniacz?
kakox86 napisał(a):PS. Może dało by się zmienić nazwę tematu na "ESK 165 w Mazdzie Protege '02" lub coś podobnego, bo promocja już nieaktualna, a temat się rozwinął...
kakox86 napisał(a):Po instalacji takiego systemu powstaje pytanie co zrobić z tyłem? Zostawić tak jak jest, odłączyć, a może odciąć filtrem dolnoprzepustowym?
kakox86 napisał(a):Drzwi mają zostać wygłuszone, tylko powstaje pytanie czym? Taśmą dekarską, czy matami do tego przeznaczonymi.
magicadm napisał(a):Zwrotnica język
magicadm napisał(a):A tak poważnie jak myślisz nad zmiana głośników z przodu – to naprawdę warto usmiech
Myjk napisał(a):O, następny mi zwrotnicą ubliża...
Myjk napisał(a):Właśnie te hertzy polecasz?
Myjk napisał(a):Tylko 600 zł sobie zażyczyła pewna firma za wyciszenie drzwi,
Myjk napisał(a):chyba obowiązkowe przed wymianą głośników.
Myjk napisał(a):No i podstawa, jaki wzmacniacz do tego
kakox86 napisał(a): Jeśli będę chciał w przyszłości rozbudować system o wzmacniacz czterokanałowy, to czy da się zmostkować dwa z czterech kanałów w celu podłączenia skrzyni, tworząc w ten sposób system 2+1?
magicadm napisał(a):Jakie forum, taki mod
magicadm napisał(a):A samemu nie łaska?pytajnik W M6 to nie filozofia – choć przyznaję, że latem w upale lepiej maty się lepi
magicadm napisał(a):Bezwzględnie, ale Ty chyba masz BOSE – może da radę
Myjk napisał(a):Się trzeba było zgłosić...
Myjk napisał(a):Trzeba mieć czas, chęć i umiejętności.
Myjk napisał(a):4 omowe głośniki na 2 omowym wzmacniaczu?
magicadm napisał(a):Taaa, ja nawet nie mam czasu do Klubu się zapisać....
magicadm napisał(a):Może być za cicho
kakox86 napisał(a):Zmieniłem nazwę tematu i mam nadzieję, że teraz jest ok. Temat został założony w związku z promocją i myślałem, że i tak później trafi do kosza, ale dyskusja rozwinęła się, więc przepraszam za złą nazwę.
kakox86 napisał(a):zastanawiam się, czy prace opisywać w jednym wątku, np w "Nasze Mazdy",
kakox86 napisał(a):P.S. Gdzie najlepiej umieszczać fotki, aby szybko ich nie skasowano?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje