Kur*a zamiast mi pomóc to robicie mi jeszcze większy mętlik

A tak, na poważnie to może podsumujmy:
Hertz'e i Helixy : Pierwszych nie słyszałem, ale żaden z Was ich nie poleca wiec nie biorę ich pod uwagę. Helixy miałem i jak dla mnie grały (w konfiguracji jaką podałem wcześniej) przede wszystkim mało naturalnie i nie bardzo przypadl mi do gustu sposob oddawania niskich tonów, wiec ogolnie tez jestem raczej na nie
Pozostają nam Sinusy wg Radka i PB, które zaproponował Alien. Cena praktycznie ta sama. Problem pojawia się gdzie indziej. Głębokośc montażowa SL to az 70mm, podczas gdy PB jak dobrze pamietam 58 czy 60, a wiec przynajmniej 1cm mniej. Nie byloby to problemem gdybym był w stanie dorobic sobie odpowiedeniej grubosci dystanse. Na allegro znalazlem jedynie 8mm grubości czyli "na styk".
A wiec przejdzmy do konkretów...
Raadek, czy jesteś w stanie wykonac dla mnie te dystanse (podkreślam – odpłatnie) lub ewentualnie podac wymiary dla Aliena ( za dobry browar

) ? Plusem jesli chodzi o Ciebie jest to,że miałbym niedaleko, a w długi weekend planuję wyjazd i przydałoby się już miec cos przyjemnego dla ucha ( bo "odsłuchu" mojej kobiety przez 2x400 km z pewnoscia nie wytrzymam...

)
PS- slyszałem, że te soniaki z serii xm to faktycznie chyba na sterydach, wiec moze roznica w mocy nie bedzie tak zauważalna jak wydaje się byc na pierwszy rzut oka. Ja sam jestem zaskoczony, że go kupiłem bo nie będe oszukiwał – firmy Sony delikatnie mówiąc nie darzę sympatią