[quote="maxi_22"]Brakuje mi średnich i troszeczkę basu. Wzmak. jest ustawiony tak jak go kupiłem Z tego co napisałeś zrozumiałem, że lewa strona tzn. dwa suwaki lewy LPF i HPF gain i dwa pokrętła obok odpowiadają za przód, natomiast pozostałe za suba. Do przodu suwak LPF ustawiasz w pozycji OFF, a HPF w poz. ON, a sub odwrotnie – to to już wiem

A teraz może jeszcze mi wytłumaczysz co to jest z tymi pokrętłami, nad jednym z nich jest 300Hz a pod nim regulacja częstotliwości od 50Hz do 6KHz na drugim znowu 140Hz i regulacja od 25Hz do 6KHz Czy może te 300Hz i 140Hz odnoszą się do suwaka? i co się nimi reguluje np tym 50Hz – 6KHz i tym drugim pokrętłem wysokie, średnie czy też niskie tony, bo ja już się w tym wszystkim gubię
Sorki ale jestem laikiem w tych sprawach, a może taka wiedza jeszcze komuś innemu się przyda.[/quote
Powiem Ci szczerze że z tym xetecem nie miałem do czynienia,ale....podejrzewan że częstotliwości na potencjometrach odpowiadaja filtrom pod ,ktorymi się znajdują.Cięzko cokolwiek tak na odległość,musisz sam popróbować,satysfakcja będzie większa.Pozdro.