Informacje o CarAudio. Pojęcie, poradniki montażu itd

Wszystko o modyfikacjach i budowie nagłośnień naszych aut.

Postprzez cross » 16 maja 2011, 19:44

Szukam jakiejś strony internetowej lub pozycji książkowej na temat car audio. Wytłumaczenie teorii, wszystkich pojęć, od podzespołów po kable itd, wszystko w ujęciu CarAudio.

Chciałbym wiedzieć co z czym się je. Wiadomo, można znaleźć info w necie, czy tu na forum czy gdzie indziej. Ale kompletowanie strzępów informacji, następnie ich selekcjonowanie to najbardziej żmudne zajęcie i zniechęcające. Szukam informacji zespolonych na ten temat, do zapoznania się, poczytania, postudiowania no w rezultacie do zajęcia się tym na własnym 'podwórku' :)
cross

Postprzez teodor » 16 maja 2011, 20:02

Forumowicz

Od: 30 mar 2011, 23:02
Auto: Madza Premacy 1.8 benzina "02r.

Postprzez umcyk » 16 maja 2011, 21:06

a tu mozesz sobie poczytac, popytac, kupic, sprzedac ...
http://www.strefacaraudio.pl/
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Forumowicz

Od: 6 paź 2007, 21:44
626 GF 2.0 115KM rok 2000
Pb + LPG

Postprzez zaczek111 » 17 maja 2011, 09:40

Jeśli przeczytasz FAQ Bartka Nazara powinieneś dużo zrozumieć-resztę tak jak koledzy piszą dowiesz się na Strefie Car audio- wystarczy pierw poczytać a póżniej popytac-POLECAM <ok>

Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.

143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
Forumowicz

Od: 13 lut 2009, 17:43
Auto: Mazda 6 2.3GY 03r

Postprzez cross » 17 maja 2011, 11:49

Dzięki wielkie.
cross