Chciałbym wiedzieć co z czym się je. Wiadomo, można znaleźć info w necie, czy tu na forum czy gdzie indziej. Ale kompletowanie strzępów informacji, następnie ich selekcjonowanie to najbardziej żmudne zajęcie i zniechęcające. Szukam informacji zespolonych na ten temat, do zapoznania się, poczytania, postudiowania no w rezultacie do zajęcia się tym na własnym 'podwórku'
Informacje o CarAudio. Pojęcie, poradniki montażu itd
Strona 1 z 1
Szukam jakiejś strony internetowej lub pozycji książkowej na temat car audio. Wytłumaczenie teorii, wszystkich pojęć, od podzespołów po kable itd, wszystko w ujęciu CarAudio.
Chciałbym wiedzieć co z czym się je. Wiadomo, można znaleźć info w necie, czy tu na forum czy gdzie indziej. Ale kompletowanie strzępów informacji, następnie ich selekcjonowanie to najbardziej żmudne zajęcie i zniechęcające. Szukam informacji zespolonych na ten temat, do zapoznania się, poczytania, postudiowania no w rezultacie do zajęcia się tym na własnym 'podwórku'
-
cross
- Od: 30 mar 2011, 23:02
- Auto: Madza Premacy 1.8 benzina "02r.
a tu mozesz sobie poczytac, popytac, kupic, sprzedac ...
http://www.strefacaraudio.pl/
http://www.strefacaraudio.pl/
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Jeśli przeczytasz FAQ Bartka Nazara powinieneś dużo zrozumieć-resztę tak jak koledzy piszą dowiesz się na Strefie Car audio- wystarczy pierw poczytać a póżniej popytac-POLECAM 
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Strona 1 z 1