no i ch... strzelil kamerke.... dzisiaj sie ostro za to zabralem. zrobilem dziurke w plastiku – maskownicy podsw tablicy, fajna koncepcja ale podczas wkladania kamerki stluklem szklo (lol) i teraz wielkie G widac z tej kamerki... ehhh no nic, 15 funa do kosza, 3ba zamowic nastepna... zauwazulem tez ze jest tam zaklejona dziurka zaraz obok prawego swiatla podswietlenia tablicy rej. mozna spokojnie poprowadzic tam przewody lub tez jak kamerka jest za dluga to wlasnie tam upchac jej tylek... ehh a juz sie cieszylem z grzebania w Mazdzie a tu zonk :/
tylko jedno mam pytanko, podczas sciagania tapicerki wypad mi jakis plastik, taki prostokatny – za cholere nie wiem skad on jest. sama tapicerka nie jest na nic przykrecana w calosci na wcisk. nie uwalilem na szczescie nic

a no i jakbyscie sie bawili to uwazajcie bo czarna tapicerka z klapy laczy sie ze slupkami (bialymi) trzeba tam lekko podwazyc i samo wyjdzie...
to tyle... teraz czekam na kamerke (juz zamowiona) wiec na chwile obecna zawieszam swa dzialalnosc
pozdro
ps jak mnie najdzie to moze chociaz przewody poprowadze... ale jak narazie to mi sie odechcialo...