jack7 napisał(a):Wg mnie nasze xcarlinki nadają się do wymiany albo do naprawy.
az tak wam przeszkadza ze zamiast 10 katalogow jest 6? przeciez to prawie 600 utworow
www.mazdaspeed.pl
kulca napisał(a):az tak wam przeszkadza ze zamiast 10 katalogow jest 6? przeciez to prawie 600 utworow
jack7 napisał(a):czasami zacina się utwór z dość głośnym efektem jakby młota pneumatycznego od którego można się nieźle przestraszyć? Pomaga dopiero wyjęcie pamięci.
kulca napisał(a):az tak wam przeszkadza ze zamiast 10 katalogow jest 6? przeciez to prawie 600 utworow
Jotek napisał(a):Czy komuś działa xCL na karcie 4GB SDHC? Jeśli tak, to jakiej firmy?
mikolaj napisał(a):próbowaliśmy w zakladzie audio na dwa sposoby ale zaden nie zadzialal (radio nie widzialo wogole urzadzenia) XCL + iPhone.
Myslicie ze problem tkwi w tej tajemniczej zworce?
mikolaj napisał(a):My xcl:
bartwaw napisał(a):Standard kart SD kończy się na 2GB, więcej to już SDHC.
Myjk napisał(a):mikolaj napisał(a):próbowaliśmy w zakladzie audio na dwa sposoby ale zaden nie zadzialal (radio nie widzialo wogole urzadzenia) XCL + iPhone.
Myslicie ze problem tkwi w tej tajemniczej zworce?
Może cayco coś poradzi, bo właśnie dzisiaj odebrał xCL w spadku po Tobiei napisał że wszystko mu śmiga.
adamg napisał(a):A ja "poległem" na lutowaniu – przylutowalem jeden koniec "druta" i chciałem go podgiąć żeby przylutowac drugi koniec – no i wyrwalem całą "wysepkę" z płyty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje