Obsługa MP3 w fabrycznym radiu (zdjęcia na str. 32 i 36) (xCarLink, DMC, Yatour)
Jest już szuwaks w firmie! Niestety odbiorę go dopiero późnym wieczorem,
albo jutro rano (zależy jak mi się z czasem zejdzie). Także już bliżej niż dalej
PS ponieważ moja skrzynka PM już dawno przekroczyła quota limit (ponad 300 wiadomości w sumie) część ze starych PMek została automatycznie skasowana. W związku z tym proszę osoby zainteresowane o przesłanie PMką danych adresowo personalnych pod jakie ma zostać wysłany sprzęt. Jeśli chcecie odebrać osobiście, to też proszę o takie info – umówimy się jakoś. Koszty końcowe poznam wieczorem/jutro rano jak odbiorę dokumenty z FedEx i policzę.
Update: nie mogłem się doczekać i podjechałem
Kamieni z Chin niestety mieć nie będziemy! Są xCarLinki!
Ceny nadal nie znam, bo nie dali faktury.
Upominam się.
http://emide.pl/xcarlink.jpg – tak wygląda sztuczka
Miejmy nadzieję że wszystkie działają.
albo jutro rano (zależy jak mi się z czasem zejdzie). Także już bliżej niż dalej

PS ponieważ moja skrzynka PM już dawno przekroczyła quota limit (ponad 300 wiadomości w sumie) część ze starych PMek została automatycznie skasowana. W związku z tym proszę osoby zainteresowane o przesłanie PMką danych adresowo personalnych pod jakie ma zostać wysłany sprzęt. Jeśli chcecie odebrać osobiście, to też proszę o takie info – umówimy się jakoś. Koszty końcowe poznam wieczorem/jutro rano jak odbiorę dokumenty z FedEx i policzę.
Update: nie mogłem się doczekać i podjechałem
Kamieni z Chin niestety mieć nie będziemy! Są xCarLinki!
Ceny nadal nie znam, bo nie dali faktury.
http://emide.pl/xcarlink.jpg – tak wygląda sztuczka

Miejmy nadzieję że wszystkie działają.
Pozdor Myjk
Dokladnie taki przyslali z UK. Znacznie lepiej radzi sobie z czytaniem po usb (szybciej) niz bezposrednio z karty SD. W moim przypadku ( i daann'a) reczna zmiana 'plyty' powoduje brak wyswietlania nr utworu i czasu jego trwania (pokazuje sie na chwile w momencie wcisniecia przycisku przewijania utworu do przodu lub tylu). Trzeba wylaczyc radio i ponownie wlaczyc ( a czasem nawet wyjac kluczyk ze stacyjki) by znowu nr utworu i jego czas byl wyswietlany. Mimo tych 'niedokodnosci' uwazam, ze to genialne urzadzonko.Myjk napisał(a):http://emide.pl/xcarlink.jpg – tak wygląda sztuczka jupi
Pozdrawiam
say napisał(a):Dokladnie taki przyslali z UK. Znacznie lepiej radzi sobie z czytaniem po usb (szybciej) niz bezposrednio z karty SD.
Szczerze mówiąc trochę mnie zaskoczył ten srebrny wygląd...
Czytałem o tych "skuchach" w innym wątku, ale czy to nie jest przypadkiem problem kompresji plików?
Sam mam u siebie pliczki które mi winampa czy innego playera potrafią na amen zawiesić...
Testowaliście pod tym kątem?
Pozdor Myjk
Tak, to prawda, uzywam czytnika na usb, dolaczonego do xcarlink'a. Irytujacym jest czekanie czasem nawet minuty zanim poplynie cos z glosnikow, po odpaleniu auta (zawsze tak jest po wyjeciu kluczyka ze stacyjki). Reasumujac, SD tak, lee w czytniku na usb
. Pawnik, jak, u ciebie, zachowuje sie wyswietlanie nr utworu i czasu jego trwania, w odniesieniu do mojego poprzedniego postu?
Pozdrawiam
Testowane na utworach zwanych 'kopia zapasowa' plytyMyjk napisał(a):Szczerze mówiąc trochę mnie zaskoczył ten srebrny wygląd... usmiech
Czytałem o tych "skuchach" w innym wątku, ale czy to nie jest przypadkiem problem kompresji plików?
Sam mam u siebie pliczki które mi winampa czy innego playera potrafią na amen zawiesić...
Testowaliście pod tym kątem?
Ostatnio edytowano 10 mar 2008, 21:38 przez say, łącznie edytowano 1 raz
say napisał(a):reczna zmiana 'plyty' powoduje brak wyswietlania nr utworu i czasu jego trwania (pokazuje sie na chwile w momencie wcisniecia przycisku przewijania utworu do przodu lub tylu).
Nie mam takich problemów. Wszystko chodzi i wyświetla się ok.
say napisał(a):Zwykla, 2 gigowa karta.
No to nie lepiej zamontować jakiś Flash Drive zamiast kartę w przejściówkę?
Tak na chłopski rozum, sama taka przejściówka może generować jakieś skuchy.
Z drugiej strony piszesz, że karta w bezpośrednim slocie też pajacuje...
no sam nie wiem...
Pozdor Myjk
Myjk napisał(a):Swoop napisał(a):Więc jak to wychodzi cenowo?
Nie wiem, nie dosłali jeszcze faktury. Czy ja niejasno się wyrażam, czy jak?
napisałeś 10.03.2008:
Myjk napisał(a):Koszty końcowe poznam wieczorem/jutro rano jak odbiorę dokumenty z FedEx i policzę.
"wieczorem" i "jutro rano" już było, więc zapytałem. Co kolega taki czepialski
Paweł
Swoop napisał(a):"wieczorem" i "jutro rano" już było, więc zapytałem. Co kolega taki czepialski
Ja czepialski, no tak... Sprawa jest prosta, gdybym znał koszt, to bym z pewnością o tym natychmiast Was poinformował. Mnie też zależy na tym aby poznać cenę, bo przypomnę Ci, założyłem na tę akcję około pięciu tysięcy złotych z prywatnych pieniędzy. Dopóki nie poznam końcowego kosztu, nie odbiorę kasy od Globiego. Zatem nie musisz mnie ponaglać, wierz mi.
My tu gadu-gadu, a paczka dla Ciebie już zmontowana i przygotowana do wysłania.
Pozdor Myjk
Swoop napisał(a):Ja cię nie ponaglam ...
Widocznie mnie się zdawało, zestresowany ostatnio jestem

Dwie przesyłki poszły wczoraj, dzisiaj wysyłam kolejne trzy.
Proszę mi wybaczyć sposób pakowania – nigdy nie byłem w tym dobry.
9 osób w ogóle nie nawiązało jeszcze kontaktu.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
PS wysyłam PP, koszt wysyłki 9 zł jako ubezpieczona paczka.
Te podobno wcale nie giną bo mają trylion numerków nadaniowych itp.
Coś mi tam teściowa tłumaczyła, ale...
Pozdor Myjk