Radio przerywa na AUX [Mazda 323 C]
1, 2
coz drzwifrontowe , widzisz ze kazdy pisze co moze byc przyczyna i warto to wykluczyc sprawdzajac to w praktyce , ale jak sam widzisz znajduja sie ludzie ktorzy z gory pisza ze na bank jestes glupi i tak nie bedzie jak ktos uwaza bo on wie lepiej , ja sie nie kloce jak zauwazyles zostalem sprowokowany, pzdr
<b>Car Audio – Doradztwo – Sprzedaż – Montaż – Hurt – Detal <b>
hermesaudio.pl
<b>Specjalne Zniżki dla forumowiczów mazdaspeed<b>
hermesaudio.pl
- Od: 23 lis 2008, 20:47
- Auto: MAZDA 626 2.0i 16V
Spoko, rozumiem bywają na forum tacy jak Ty i tacy co się mają za wszechwiedzących
Przyciszanie nic nie daje, chyba że dam tak nisko poziom głosności że praktycznie sensu używać AUX nie ma.
Przyciszanie nic nie daje, chyba że dam tak nisko poziom głosności że praktycznie sensu używać AUX nie ma.
- Od: 17 gru 2009, 10:17
- Auto: 323c BA 1.3
Reasumujac Twoj problem , i bierzacy temat masz racje mowiac ze aux dziala jak sluchawki przyjmujac sygnal ktory jest dalej wzmacniany ale to za proste , male mp3 itp maja tendencje do przesterowywania wejsc aux poniewaz aux maja inna czulosc wejsciowa niz sluchawki co wazne nie regulowana w tanszych modelach radii , ale to dotyczy tylko kwesti przesterowania dzwieku czyli kolokwialnie mowiac charczenia, jesli przyciszanie jak piszesz nie daje efektu (niwelacji przerywania) to byc moze ( o ile jeszcze tego nie wykluczyles) moze byc zwarcie na przewodzie, jesli i to jest wykluczone poprzez sprawdzenie innego urzadzenia tego typu na tym samym kablu ,i efekt przerywania nie istnieje, to problem lezy po stronie mp3 a tu niestety gdybanie co moze byc przyczyna nie ma sensu , jesli na sluchawkach jest dobrze to jedynie analiza wewnetrzna urzadzenia moze pomoc, i/lub porownanie parametrow technicznych mp3 i aux. z mojej strony to tyle , mozesz zapytac airboba, o sprawy czysto elektroniczne.
<b>Car Audio – Doradztwo – Sprzedaż – Montaż – Hurt – Detal <b>
hermesaudio.pl
hermesaudio.pl
- Od: 23 lis 2008, 20:47
- Auto: MAZDA 626 2.0i 16V
Z tym przyciszaniem, owszem przestaje przerywać w pewnym poziomie głośności, jednak słuchanie wtedy już jest do bani (jakosć głośność).
Właśnie myślałem że wina kabla na początku jednak widzę że sprawa leży po stronie mp3 może miałem pecha i akurat te które ja sprawdzałem tak sie zachowywały spróbuje jutro jeszcze inne od kumpli i napisze.
Właśnie myślałem że wina kabla na początku jednak widzę że sprawa leży po stronie mp3 może miałem pecha i akurat te które ja sprawdzałem tak sie zachowywały spróbuje jutro jeszcze inne od kumpli i napisze.
- Od: 17 gru 2009, 10:17
- Auto: 323c BA 1.3
drzwifrontowe napisał(a):Spoko, rozumiem bywają na forum tacy jak Ty i tacy co się mają za wszechwiedzących![]()
I jak tam skutki eksperymentow – dowiedziales sie czegos? Chetnie dowiem sie o kim z nas powyzej pisales.
Po zastosowaniu inego playera pomoglo zapewne... a przyciszanie nie za bardzo?
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
1, 2