Mp3 Audio Link Problem

Wszystko o modyfikacjach i budowie nagłośnień naszych aut.

Postprzez Pawnik » 11 paź 2007, 23:52

Zordon napisał(a):Działa bez zarzutu, nie licząc tego o czym pisałem – wyswietlacz jakby wolniej chodził ale moze to po odpięciu akumulatora – bo wszystko sie zresetowało a ja się nie przyjżałem bo auto stoi u lakiernika do soboty, ewentualnie kwestia tego upgrade'u który zrobil mi elektronik – spięcie L716 na płycie HU ( troszkę zabawy z dostaniem się do środka jest ) Własnie szedł dym – taki biały. A ten dogrzewacz jest elektryczny czy spalinowy? bo jak spalinowy no to chyba miał prawo iść, bo tam jest rura wylotowa jakaś?
Mimo wszystko bym się nie bał – jestem chyba jedyną osobą z takim problemem wszystko przez to podpięcie zrobione przez niewiadomo kogo i po co. Auto było uderzone – wymieniony błotnik, lampa, maska i zderzak więc nie powinno mieć to żadnego znaczenia.

No i zamontowałem tego audio linka! Chodzi bez problemów :) Wyświetlacz też normalnie.
Dogrzewacz jest spalinowy. To webasto tylko bez sterowania i tłumika.Ma rure do odprowadzania spalin. Nie powinien chyba jednak z niego iść biały dym :| Tylko czarne delikatne spalinki. NIgdy czegoś takiegou siebie tego nie zauważyłem.
Forumowicz

Od: 12 mar 2007, 21:45
Auto: Mazda 6 Kombi MZR-CD 136 PS

Postprzez macius607 » 1 lis 2007, 23:59

a jakiego wejscia uzywacie w tym audio linku bo tez mam i jak do wejscia jack cos wepne (dvd) to przy odpalonym aucie silnik slysze:(A co do tego upgrade'u L716 to tylko w modelach od 2003.10-2005.10 te wczesniejsze i pozniejsze modele maja ten styk polaczony:) pozatym nie wiem jak w wersjach z kierownica po lewej stronie(ja mam wersje angielska) to wcale nie trzeba konsoli wyciagac zeby tego audio linka wpiac. wystarczy schowek od strony pasazera wyciagnac i pomacac reka po radyjku od tylu. wejscie jest zaraz za gniazdem antenowym. a w wersji lewostronnej to wydaje mi sie ze wystrczy ten plastik pod kierownica weciagnac i tez bedzie mozna sie dostac. chociaz nie wiem. na tej stronie widac co i jak. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... :IT&ih=018
przy okazji to wlasnie to urzadzenie kupilem
co bylo jest nadal:)
vw passat 89 1.8
mazda 6 04 2.0
chrysler 300c 05 3.0crd
co bedzie??? jeszcze nie wiadomo
Początkujący

Od: 13 sie 2007, 22:07
Auto: mazda6 ts2 2004 2.0

Postprzez kopinsky » 2 lis 2007, 11:15

W AudioLinku nie może być jednocześnie podłączone USB i jack. Dochodzi wtedy do dziwnych zakłuceń. Może to jest Twoim problemem.
Forumowicz

Od: 7 paź 2007, 15:55
Auto: M6 '07 MZR-CD 143KM Active+

Postprzez macius607 » 3 lis 2007, 00:01

ale ja nie uzywam jednoczesnie jacka i usb. moze jutro sprobuje cos do usb podlaczyc i zobacze czy tez silnik slychac.
co bylo jest nadal:)
vw passat 89 1.8
mazda 6 04 2.0
chrysler 300c 05 3.0crd
co bedzie??? jeszcze nie wiadomo
Początkujący

Od: 13 sie 2007, 22:07
Auto: mazda6 ts2 2004 2.0