Obsługa MP3 w fabrycznym radiu (zdjęcia na str. 32 i 36) (xCarLink, DMC, Yatour)
Jak oryginalne mp3 to na 1CD, zmieniarka 6CD odtwarzająca mp3 do tego auta nie istniała.
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, Wyświetlaczy m6, Toyota Avensis
Naprawa ZMIENIAREK (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9 i inne
Wyjścia RCA do zewnętrznego wzmacniacza. Płyta startowa do nawigacji GH
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
Sprzedam oryginalny moduł zmieniarki na 6CD do mazdy 3 i 6, montaż
Żarówki podświetlenia klimatronika
kontakt 503304123
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
kontakt 503304123
airbob napisał(a):Jak oryginalne mp3 to na 1CD, zmieniarka 6CD odtwarzająca mp3 do tego auta nie istniała.
Dziękuje za odpowiedź. Czy znasz może numery oem tej zmieniarki 1cd z mp3 ? Zaczynam szukać tego i chętnie kupie.
Niestety nie mam numerów aczkolwiek gdzieś w którymś temacie na forum były podane. Temat dotyczył problemów z nagrywaniem utworów mp3 tak aby ten napęd je odczytywał.
Z tego co pamiętam to napęd był produkcji Pioneera.
Nie miałem go nigdy w rękach
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, Wyświetlaczy m6, Toyota Avensis
kontakt 503304123
kontakt 503304123
kontakt 503304123
kontakt 503304123
airbob napisał(a):Niestety nie mam numerów aczkolwiek gdzieś w którymś temacie na forum były podane. Temat dotyczył problemów z nagrywaniem utworów mp3 tak aby ten napęd je odczytywał.
A to już kojarzę te problemy. To nie było tak, że niektórzy mysleli, że mają mp3 a nie mieli i dziwili się, że im nie gra ? Ale tak czy siak, chyba jedyne rozwiązanie to xcarlink na to wychodzi...
Czy fabryczne radio CD bez mp3 z Mazdy 3 czyta format wav. ?
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
no i tu jest problem. można tylko nagrywać Audio CD z tego co wiem i zastanawiam sie jak wykombinowac zeby mozna bylo wgrac wiecej utworow na plytke...
nie mam nie mam, zwykłe cd. to kaszana pozostaje narazie cd albo jakis ogarniety transmiter
Czy jest możliwe założenie Xcarlinka do Mazdy 6 z opisu, gdy radio jest bez cd? Radio wygląda tak, jak każde inne, jednak jest zaślepione wejście od CD, naciskając przycisk CD nie ma odzewu 
Oto ten przypadek:

Uploaded with ImageShack.us
Oto ten przypadek:

- Od: 9 maja 2012, 22:31
- Auto: Mazda 6 Hatchback, 2.0 16V 141KM LF – 2003r + LPG
fexxer napisał(a):Czy jest możliwe założenie Xcarlinka do Mazdy 6 z opisu, gdy radio jest bez cd? Radio wygląda tak, jak każde inne, jednak jest zaślepione wejście od CD, naciskając przycisk CD nie ma odzewu
Oto ten przypadek:
U mnie również nie ma CD ani, jak w Twoim przypadku, kaset i podłączyłem xcarlinka bez problemu
- Od: 19 maja 2012, 08:04
- Auto: Mazda 6 | 2.0 PB | GG | '04
Czy byliby chętni na zakup grupowy? Gdyby udało się uzbierać 15 osób cena może wynieść 249 zł brutto za wersję SD/USB + przesyłka w PL (11 zł). Dostawa od zamknięcia listy około 2 tygodnie.
Pozdor Myjk
Myjk napisał(a):Czy byliby chętni na zakup grupowy? Gdyby udało się uzbierać 15 osób cena może wynieść 249 zł brutto za wersję SD/USB + przesyłka w PL (11 zł). Dostawa od zamknięcia listy około 2 tygodnie.
Ja chętnie kupię – wezmę na fakturę. Możesz mnie dopisać.
Myjk napisał(a):Czy byliby chętni na zakup grupowy? Gdyby udało się uzbierać 15 osób cena może wynieść 249 zł brutto za wersję SD/USB + przesyłka w PL (11 zł). Dostawa od zamknięcia listy około 2 tygodnie.
Aux nie ma tak?
- Od: 25 paź 2010, 08:21
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 RF5C 136km 03r.
Na każdy sprzęt jest normalnie gwarancja oraz faktura VAT. Nie ściągam i nie sprzedaję sprzętu "na lewo". Cena mogłaby być jeszcze niższa przy większej ilości, ale myślę, że te 15 osób to będzie i tak zaporowa ilość.
Pozdor Myjk
Chętny, ile z czekaniem po zamówieniu ? Jaka jest cena nie hurtowa ? Do kiedy zbierasz liste
- Od: 19 lip 2012, 20:48
- Auto: Mazda 6, 2002r, silnik 2,3