Na dzień dobry trochę się zasmuciłem bo chciałem (S-silver)DMC a dostałem (B-black)DMC. Po pierwsze primo ... silver jest ładniejszy i ma kontrolkę od zasilania oraz guzik RESET a ten czarny tego nie ma, a to dla mnie znacząca różnica bo nie wiem czy urządzenie działa ..... bo generalnie ono mi nie działa
Mam Mazdę 6 (2004 – przed liftem), system BOSE – wbudowana zmieniarka na 6 CD. Zmostkowałem L716 i SDMC nie działa. Cały czas grają mi płyty ze zmieniarki. Nawet wyjmowałem wszystkie płyty i dalej nic

Klikam w ten nieszczęsny guzik CD i na wyświetlaczu mam info " NO CD". Na bank nie ma przerwy na mostku L716 bo sprawdzałem miernikiem i ścieżka łączy się w którymś tam pinem od gniazda gdzie wpięty jest emulator. Stworzyłem katalogi na pamięci USB CD01, CD02 .... powrzucałem tam po dwie piosenki i jedyna rzecz jak się dzieje to mignie mi kontrolka od pamięci parę razy i zgaśnie. Podłączam MP3 Palyera i też nic. Na wyświetlaczu radia nie pojawia się żadne EX. Auto wyjeżdża do Anglii za 2 dni a tu taki wał ... ja pierd....
Myjk, sprawdzałeś DMC i kabel są 100% sprawne przed wysyłką ?