s4v4g3 napisał(a):qrrr..... może wymyślicie coś do Navi przedliftem ?:P
Póki co jestem na etapie wybierania Navi na zamianę z oryginalną
Zamiana na poliftowa lub CarPC
www.mazdaspeed.pl
s4v4g3 napisał(a):qrrr..... może wymyślicie coś do Navi przedliftem ?:P
Póki co jestem na etapie wybierania Navi na zamianę z oryginalną
krzych napisał(a):Zamiana na poliftowa lub CarPC
krzych napisał(a):Wtedy wtsraczy tylko zrobic upgrade softu na poliftowy i uzywac map w formacie KWI... (przynajmniej na polske, bo na zachod eu bedzie potrzebny czytnik DL, a ewnie go tam nie ma ze wzgledu na rocznik)
krzych napisał(a): – nie wiem, nigdy nie widzialem przedliftowej navi, ale slyszalem ze ekran tez panasonic, wiec czemu niby navi mialaby byc inna niz denso... A skoro to i tak bezuzyteczny mebel to mozna bezkarnie kombinowac
krzych napisał(a):DL = Double Layer = 8GB krazek zamiast 4GB.
krzych napisał(a):A co do mebelka – sam kiedys marudziles ze nieaktualna mapa (i poje) to brak mapy(no moze nie doslownie, zebys mi sie tu nie czepial
)
s4v4g3 napisał(a):Ciekaw jestem, czy ktoś kto ma przedlifta da radę sprawdzić to co mów krzych.
Maciej Loret napisał(a):s4v4g3 napisał(a):Ciekaw jestem, czy ktoś kto ma przedlifta da radę sprawdzić to co mów krzych.
A co mówi?
s4v4g3 napisał(a):Czy da rade zrobić upgrade
Maciej Loret napisał(a):s4v4g3 napisał(a):Czy da rade zrobić upgrade
Nie da rady... Potrzeba sporo wiedzy, czasu i zapaleńca, który za friko odwali grubą robotę dla własnej przyjemności...
s4v4g3 napisał(a):Pewnie tak, ale zapaleńców nie brakuje:P
s4v4g3 napisał(a):A nie ma takiego?:P
Nie ma. Szukamy jelenia od dwóch lat i doopa....s4v4g3 napisał(a):Cuda się zdarzają
Maciej Loret napisał(a):Daj przykład i bądź pierwszy...
s4v4g3 napisał(a):Co prawda kompy składam itd. ale wolałbym nie wkładać łap w coś czego nie znam:D
Poczekam na innych heheh
Maciej Loret napisał(a):s4v4g3 napisał(a):Co prawda kompy składam itd. ale wolałbym nie wkładać łap w coś czego nie znam:D
Poczekam na innych heheh
Ja mogę zadeklarować, że zapłacę 100PLNów temu, kto umożliwi odtwarzanie u mnie płyt w formacie *.KWI.
Już widzę las rąk...
Ale może jak się kilka/naście stów znajdzie...
celnikp napisał(a):Dokładam się do twojej propozycji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje