kiero napisał(a):Maciej Loret napisał(a):W przyszłym tygodniu piszę ponownie do Navteq...
Może podaj tu treść, listu i adres email gdzie wysłać i ich zasypiemy wiadomościami. Może w grupie raźniej :–)
Ja już to tu proponowałem, ale odzewu nie było...
Coś sklecę i napiszę, ale może leci z nami jakis anglista, bo mój angielski jest słabiutki...
A napiszę dopiero w sobotę, bo obiecywali mi, że w listopadzie ukaże się płyta z minimalnym pokryciem Polski...

fotokrak napisał(a):Do NavateQ oczywiście po angielsku, w innym języku raczej nie odpowiedzą
Spokojnie mozna pisać po niemiecku czy niderlandzku... Nie wiem jak z francuskim...
fotokrak napisał(a):ja gdy napisałem do nich pytanie dotyczące stref płatnych nie otrzymałem odpowiedzi już prawie rok
Ja dostawałem od nich odpowiedzi w ciągu kilkunastu/kilkudziesięciu godzin. bardzo miłe i grzeczne aczkolwiek nie zawsze na temat...
EDIT:
----------------------------
Dear Sir/Madam
My Customer: ID46384
Recently I have bought used Mazda6 '02 with navigation and old maps of Europe (DVD version, SDAL).
I am writing to enquire about new 2007/2008 European Maps for my car.
I have heard it will contain some capitals and main roads of Eastern Europe, Poland included.
When do you intend to sell it?
I would appreciate more details about price, coverage and time of release.
Yours faithfully,
Imię Nazwisko
adres email
POLAND
----------------------------
Może coś takiego (niech ktoś poprawi, żeby było po angielsku a nie angielskiemu)...
Pogrubiona kursywa – wypełnić swoimi danymi...
Podkreślenie – nie pisać, jeśli ktoś nie ma jeszcze numeru klienta...