Jakie radio z mp3 firmowe najlepsze
Strona 1 z 1
ja bylem posiadaczem radia CLARION DB-358 RMP i jestem w 100 procentach zadowolony
z niego a dorwałem je za 320zł na allegro
, jedyne co mnie w nim denerwowalo to troche trudno bylo je rozgrysc jezeli chodzi o sterowanie dodatkowymi opcjami, bo nie posiadałem instrukcji
. Poczekaj troche jak bedzie jakas okazja na tego Clariona, bo radio jest warte swojej ceny
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Gość
Ja mam nowego blapunkta (po zniżkach znajomej 320PLN) najprostszego z mp3 i jestem zadowolony za taką kasę. Dobre głośniki + wzmacniacza i jedziesz dalej. No chyba że potrzeba Ci , żeby auto trzęsło się od basu, wtedy większa moc, duża skrzynka i radi z wyższej półki.
- Od: 25 cze 2006, 09:41
- Auto: 323f 1.8 16 v BG
Polecam Alpine CDE 9846 R http://www.alpine.com.pl/content/cms/in ... &details=1 nie ma lepszego w tej cenie -515 zł brutto:) Nawet w teście Autświat bylo na pierwszym miejscu 

Życie zaczyna sie po pięćdziesiątce.. w bicepsie 
- Od: 10 sie 2006, 14:46
- Auto: Mazda 323f rok prod.1995
tripleiks napisał(a):Nawet w teście Autświat
akurat to nie jest bardzo wiarygodne pismo w kwestii CA
Pojawiła się na rynku dość ciekawa propozycja Pioneer
http://allegro.pl/item146987788_pioneer ... r_gw_.html wzmacniacz Mosfet 4x50 W w porównaniu z poprzednikiem o wiele ładniejszy design, no i w końcu jest wygodna gałka a nie te wycierające się srebne przyciski i cena-jedynie 349 zł achhh myślę że warto się zainteresować tym radiem 

mam dostać na gwiazdkę to ci powiem
podoba mi się design chciałem kupić JVC ale irytował mnie srebny panel, chce mieć czarny żeby pasował do reszty wnętrza;) miałem w poprzednim aucie delfinki grało super ale przyciski mi powypadały,w kolejnych wersjach to poprawili 
i jak sie ten pionek sprawuje? Ma go ktos podpietego przez kieszen? (czy ma pamiec ustawien radia? )
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):czy ma pamiec ustawien radia?
Znajomy kupił i nie narzeka, ale osobiście nie miałem okazji się bawić.
Nie ma niestety trwałej pamięci – po wyjęciu akumulatora wszystko zapomina
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Strona 1 z 1