podloczenie 2 wzmacniaczy
Strona 1 z 1
Witam mam problem bo rozkminiam jak podloczyc 2 wzmacniacze 4 kanałowe do radia co ma wyjscie tylko na 4? mysle ze istnieje takowy kabelek co z 2 rca robi 4 czy cos podobnego, szukalem na allegro ale nie moglem znalesc moze ktos mi podpowie gdzie mam taki kabel znales?,dziekuje i pozdrawiam.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
- Od: 19 paź 2005, 19:59
- Auto: Audi A4 B5 2.6 V6
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Czyli musze kupic 4 takie kabelki aby podloczyc 2 wzmaczniacz 4 kanalowy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Myśle,ze mozna podłączyc bez tych dodatkowych kabli. Jeden kanał wsadzasz po skosie do wejść w wzmacniaczu i tyle.Grają 4 kanały choć ze stereo mogą być problemy. W podłączeniu z dodatkowymi kabelkami ,stereo tez będzie (chyba) nie tak.
ĸabelki kupowałem w media markt w szczecinie. pozdro
ĸabelki kupowałem w media markt w szczecinie. pozdro
MINI COOPER + D15B2 = 
- Od: 11 mar 2006, 00:38
- Auto: mazdaBA / Mini Cooper
ADI 33 no i ile cie kosztowaly te kabelki?
BIGer napisał(a):ile cie kosztowaly te kabelki?
łoooj...to dawno było ! jakieś 70 zł za 2 szt. (myśle) teraz są inne ceny.
kabelki gdzieś leżą u mnie w graciarni.Wlasciwie wcale na nich nie grałem bo zmieniłem CD z 8 kanałami.na takich złączkach tracisz jakość a na niej mi zalezało.
MINI COOPER + D15B2 = 
- Od: 11 mar 2006, 00:38
- Auto: mazdaBA / Mini Cooper
Strona 1 z 1