Chodzi mi po głowie dołożenie do swojego radyjka 2195 np. kaseciaka czy zmieniarkę. Mam same CD. Czy od każdego modelu mogę sobie dołożyć/przełożyć/domontować, czy będzie problem z tym? Nie interesuje mnie XCAR LINK, czy zmiana radia. Tylko oryginał. Mam sporo kaset i lubię słuchać muzyki sprzed lat
Różnice w modelach radyjek
Strona 1 z 1
Czym różnią się poszczególne modele radyjek w naszych mazdach, szczególnie chodzi mi o te montowane w premacy? Nie chodzi mi o zewnętrzne różnice, tylko wewnętrzne. Mamy różne modele np. 2191, 2192, 2193, 2195 itp. Jaka jest w nich różnica? Ktoś wie.
Chodzi mi po głowie dołożenie do swojego radyjka 2195 np. kaseciaka czy zmieniarkę. Mam same CD. Czy od każdego modelu mogę sobie dołożyć/przełożyć/domontować, czy będzie problem z tym? Nie interesuje mnie XCAR LINK, czy zmiana radia. Tylko oryginał. Mam sporo kaset i lubię słuchać muzyki sprzed lat
Oddam za rozsądną cenę sprawna pompę z modułem SOLBOX-3 bez silniczka.
- Od: 9 sty 2013, 21:56
- Auto: Mazda Premacy 2.0 benzyna+gaz 131 KM
Musisz poszukać na portalach aukcyjnych radyjka, które jest od Mazdy Premacy i ma wbudowanego kaseciaka. Tak będzie chyba najsensowniej i najpewniej, że będzie działać i w ogóle będzie cacy malina 
Inżynier akustyki. Projektant akustyki wnętrz, kolumn, zestawow glosnikowych i systemów pomiarowych. http://www.sonic-lab.pl. Pomogę przy problemach z dźwiękiem (home hi-fi, pomiary dzwieku, home theatre i car-audio). Fan Mazdy. Bo Mazda to fajna jazda :)
Strona 1 z 1