Myjk napisał(a):BTW pojawiła się nowa wersja typu Combo (USB/SD/AUX/iPod) -- powinna dotrzeć do mnie w ciągu 3 tygodni. W związku z tym spadnie (w końcu) nieco cena modelu V (USB/SD/AUX).
już nie chciałem Ci zawracać głowy ponownymi pytaniami

www.mazdaspeed.pl
Myjk napisał(a):BTW pojawiła się nowa wersja typu Combo (USB/SD/AUX/iPod) -- powinna dotrzeć do mnie w ciągu 3 tygodni. W związku z tym spadnie (w końcu) nieco cena modelu V (USB/SD/AUX).
Magician napisał(a):W Białymstoku kontaktowałem się z jedną firmą, która zajmuje się sprzedażą i zakładaniem audio i mi oznajmili, że do mojego auta żaden xcarlink nie będzie pasował
Magician napisał(a):Poza tym tutaj:
http://xcarlink.pl/mazda/18-mazda-typ-b-sd-usb.html
jest napisane, że niby pasuje.
Magician napisał(a):Jest jakaś filozofia z montażem w BJ'ce? Jest gdzieś w necie jakiś poradnik montażu dla kompletnego laika? Bo mam już dosyć samego radia i potrzebuję żeby coś grało to co mi sie podoba a nie to całe komercyjne gów..
Magician napisał(a):A ja bym chciał w końcu zapytać jak jest z montażem xcarlinka w 323f BJ.
Mam auto z 2001r, radio oryginał: http://i43.tinypic.com/2angyb.jpg
xcarlink.pl napisał(a):Uwaga! Emulator działa również w modelach Premacy/323/626/MX-5/MPV (rocznik 2001-2004), ale jest problem -- tj. radio często gubi i nie wyświetla czasu utworu. Siłą rzeczy nie zaleca się stosowania emulatora w tych radiach. Producent próbował walczyć z tym problemem na nasze życzenie -- niestety bez powodzenia.
Myjk napisał(a):Zmian wiele nie będzie bo i wiele się zmienić nie może. To jest tylko i wyłącznie kombajn wersji I i V. Z największych zmian, to inny kolor obudowy --będzie szaro biały. Cenowo wyjdzie podobnie jak obecna wersja V, tylko opcjonalnie kabel do iPoda będzie kosztować około 20 zł.
Myjk napisał(a):Magician napisał(a):A ja bym chciał w końcu zapytać jak jest z montażem xcarlinka w 323f BJ.
Mam auto z 2001r, radio oryginał: http://i43.tinypic.com/2angyb.jpg
Z tym radiem działa Typ A, ale zwróć uwagę na dopisek na samym dole:xcarlink.pl napisał(a):Uwaga! Emulator działa również w modelach Premacy/323/626/MX-5/MPV (rocznik 2001-2004), ale jest problem -- tj. radio często gubi i nie wyświetla czasu utworu. Siłą rzeczy nie zaleca się stosowania emulatora w tych radiach. Producent próbował walczyć z tym problemem na nasze życzenie -- niestety bez powodzenia.
Z tym felerem trzeba się pogodzić, albo zakupić emulator innego producenta (DMC/Yatour) -- przy czym ja ich nie oferuję, bo po pierwszej dobrej serii (srebrne obudowy), nowe (czarne obudowy) padają jak muchy.
klajgus napisał(a):Daj jakoś znać na forum jak już będziesz miał ten nowy model w swojej ofercie
Magician napisał(a):Czy dobrze zrozumiałem: wszystko dobrze gra, nic się nie wiesza, nie ma problemów z nieczytaniem plików tylko nie ma tej "zegarynki", która odlicza ile zostało do końca piosenki? Lub nalicza sekundowo ile trwa kawałek?
Magician napisał(a):A montaż to tyle co wetknięcie wtyczki z tyłu? I to wszystko?
Magician napisał(a):Jaką kartę należy kupic do xcl? Są jakieś limity do których obsługuje on karty?
artro219 napisał(a): Jak wyjąc oryginalne radyjko z BJ-ki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje