Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323f, jeszcze nie poznałem dokładnie tego auta więc i stąd moje pytanie, czy da się zamontować tubę i wzmacniacz pod seryjne radio CD ?Prosiłbym o jakiekolwiek odpowiedzi i instrukcje.
Mazda 323f 98 r
1.5 16V
Montaż tuby pod seryjne radio ?
Strona 1 z 1
Wszystko się da ja się chce
a tak na poważnie to "tube" podłączasz pod wzmacniacz, a ze wzmacniacza ciągniesz zasilanie do aku i masy, sterowanie z radyjka i "czincze" do radyjka (tylko szczerze to nie Pamiętam czy są tam wyjscia na "czincze" w seryjnym...
), ale zawsze też jest inne rozwiązanie... Więc musisz wyciągnąć radyjko i zobaczyc czy ma wyjście na "czincze"

Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Jest możliwość podłączenia wzmacniacza bez wyjścia sygnału liniowego nie wzmocnionego.
Można użyć np, dwa kanały radia, zastosować dzielnik z filtrem, lub kupić gotowe.
Znajdziesz takie coś w dziale CAR-AUDIO na allegroszu:
http://allegro.pl/listing.php/search?category=709&sg=0&p=3&string=adapter
np.
http://allegro.pl/adapter-konwenter-radio-wzmacniacz-nowy-4266-i1212731524.html
Można użyć np, dwa kanały radia, zastosować dzielnik z filtrem, lub kupić gotowe.
Znajdziesz takie coś w dziale CAR-AUDIO na allegroszu:

np.

- Od: 25 lip 2009, 17:44
- Auto: MAZDA 626 GD 2.2i 12V F2
Witam! Również mam pytanie dotyczące montażu audio, chodzi o zamontowanie tuby w Mazdzie 323F (BA), a dokladnie, w jaki sposób, przeciągnąć kable od akumulatora do kabiny? Jeżeli macie pojęcie na ten temat, to śmiało możecie odezwać się na gg 1019446, będe wdzięczny:)
-
jacekmilan
proponuję poczytać forum i poszukać, było o tym
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Strona 1 z 1