Problem z podłączeniem subwoofera (nie pasuja kostki)

Wszystko o modyfikacjach i budowie nagłośnień naszych aut.

Postprzez Tofek7 » 22 lis 2009, 16:55

Witam!
Potrzebuje połączyć subwoofer. Ale nie mam kostki w bagażniku, po rozłożeniu lewego boku znalazłem wtyczkę, lecz nie pasuje do tej co mam w subwooferze. Zadzwoniłem do faceta od którego go kupiłem i on powiedział ze jest to od sedana, a ja mam kombi i teraz nie wiem czy brakuje mi jakiegoś kabla czy w ogóle są inne kable. Proszę o pomoc.
Ostatnio edytowano 23 lis 2009, 11:21 przez Tofek7, łącznie edytowano 1 raz
Tofek7

Postprzez timmo2 » 22 lis 2009, 18:24

skoro dokupiłeś suba, zakładam, że nie masz bose, –> nie masz wzmacniacza –> nie masz sygnału na kostce w bagażniku ?! -dobrze kombinuję
Jeśli tak, to na suba możesz tylko popatrzeć ;]
Początkujący

Od: 27 lut 2009, 21:00
Auto: m6 GG 03 136

Postprzez Tofek7 » 23 lis 2009, 00:46

Nie nie nie, mam system bose, ale kupując samochód nie wiedziałem ze ma taki system i co on powinien zawierać. Poza tym udało mi się go nabyć w okazyjnej cenie rozbitego, i wydaje mi się ze spodobał się w zakładzie gdzie go naprawiali, i go sobie podprowadzili. A problem dotyczy kostek nie pasują (są dwa samce).
Ostatnio edytowano 23 lis 2009, 14:14 przez Tofek7, łącznie edytowano 1 raz
Tofek7

Postprzez palik » 23 lis 2009, 09:23

Tofek7 proszę o poprawne nazwanie tematu oraz zapoznanie się z regulaminem forum inaczej temat wyląduje w koszu.
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
Forumowicz

Od: 13 sie 2007, 13:06
Auto: EA5A SE