![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wrażenia i relacje po zlocie – Zlot Letni Wrocław 2010
kurde w sumie było fajnie ale nie było
-konkursu na najgłośniejszy tłumik
-kateringu
-1/4 mili
–"jajka":P
-parasola gdzie można by sie schować od słońca
ale ogólnie było fajnie troszkę pośmigałem hmmm i oczekuje na fotki
jakby ktoś coś miał dla mnie to będę bardzo bardzo bardzo wdzięczny za wysłanie na mojego maila
Karol987@gmail.com
Pozdrawiam
:)
-konkursu na najgłośniejszy tłumik
-kateringu
-1/4 mili
–"jajka":P
-parasola gdzie można by sie schować od słońca
ale ogólnie było fajnie troszkę pośmigałem hmmm i oczekuje na fotki

jakby ktoś coś miał dla mnie to będę bardzo bardzo bardzo wdzięczny za wysłanie na mojego maila
Karol987@gmail.com
Pozdrawiam
- Od: 22 lip 2009, 20:57
- Auto: Mazda 323F 1,6 16V km-?? 1989r
Łodz melduje sie z powrotem, torba extra, przyda sie na wyjazd nad morze
Zlocik spoko, mozna bylo wyjezdzic sie do woli, trasa swietna 
minusy wiadomo – brak cienia, cateringu czy jakiegos naglosnienia.
minusy wiadomo – brak cienia, cateringu czy jakiegos naglosnienia.
brak kateringu to nie moja wina, ale z góry przepraszam, wszystko obiło się w ostatniej chwili o liczbę uczestników
Przepraszam z góry za wszystkie niedogodności bo było ich dużo, mam nadzieję że wszyscy się wyszaleli. Ja rozwaliłem doszczętnie sprzęgło i musiałem jechać szybko zmienić auto.
Rozpiszę się jutro lub pojutrze.
Przepraszam z góry za wszystkie niedogodności bo było ich dużo, mam nadzieję że wszyscy się wyszaleli. Ja rozwaliłem doszczętnie sprzęgło i musiałem jechać szybko zmienić auto.
Rozpiszę się jutro lub pojutrze.
Oprócz tego, że znowu się spiekłem przez słońce
i braku czegokolwiek do picia jestem zadowolony
.. Wyszalałem się i na koniec polepszyłem swój czas z 2:18 na 2:16 i w ostatnim przejeździe na 2:13
. Trasa po opanowaniu okazała się bardzo przyjemna, a i reszta atrakcji była fajna i mam nadzieję, że choć trochę podszlifowałem swoje umiejętności 
Think Fast. Drive Faster. Don't Blink
- Od: 2 sie 2009, 21:33
-
Pyton162
python to ty byles ten na rowerze? 
melduje sie na miejscu.jak zwykle z przygodami podroz.aku na torze mi sie wywalilo na bok.nawet nie zauwazylem.kwas sie rozlal i auto starcilo prad.odpalanie spod stacji benzynowej na pych bezcenne.dzieki za fajny zlocik.te slonce bylo diabelskie.masakra. dziekuje za plecaczek.piekny.zum zum ...
Jak mi ten samochód podnosi adrenalinę. Wy też się trzęsiecie jak wychodzicie z auta? Bo mnie drżą ręce i cały jakiś roztrzęsiony.
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
dziękuje również za zlot
Było naprawdę fajnie, nie ma się czym przejmować, ze katerigu czy czegoś nie było
Pierwszy tego typu zlot i muszę powiedzieć szczerze, że osobiście chciałbym tylko takie
Wyszalałem się z Madziom na maxxa
1/4 mili to dla mnie pikuś przy tego typu zabawach, 100 % wiecej adrenaliny i frajdy. Dziękuję organizatorom i wszystkim przybyłym, a tym którzy nie przyjechali powiem tylko tyle : Żałujcie
!! tyle czego człowiek nauczył się o swoim prowadzeniu i o samym aucie nie nadrobicie przez najbliższe 5 zlotów.
Piwo ciesze się że dojechałeś, poznałem cię dzisiaj pierwszy raz, ale biła od ciebie taka serdeczność i szczerość że ciężko było cie nie polubić. Trzymam kciuki za mój ulubiony temat w projektach.
Madzia dala znowu z siebie wszystko co mogła, nie mogę doczekać się zobaczyć nagrody na żywo
Leszku i Kasiu, moi wierni towarzysze
bawcie się dzisiaj wieczorem najlepiej jak potraficie
Brakowało mi tylko jednej osoby
Jak o czymś zapomnialem to dopisze
Ps. dziekuje panu z MPSA za kiełbaski
, dzięki niemu nie umarlem z glodu 
Było naprawdę fajnie, nie ma się czym przejmować, ze katerigu czy czegoś nie było
Pierwszy tego typu zlot i muszę powiedzieć szczerze, że osobiście chciałbym tylko takie
Wyszalałem się z Madziom na maxxa

Piwo ciesze się że dojechałeś, poznałem cię dzisiaj pierwszy raz, ale biła od ciebie taka serdeczność i szczerość że ciężko było cie nie polubić. Trzymam kciuki za mój ulubiony temat w projektach.
Madzia dala znowu z siebie wszystko co mogła, nie mogę doczekać się zobaczyć nagrody na żywo
Leszku i Kasiu, moi wierni towarzysze
Brakowało mi tylko jednej osoby
Jak o czymś zapomnialem to dopisze
Ps. dziekuje panu z MPSA za kiełbaski

1/4 Konin`10-16,41,Kamień Śląski `10 -16,35,Piotrków`10-16,21
Konin`11-16,00
- Od: 1 paź 2008, 19:41
- Auto: 323f BA V6 `98
6 GH 2.0 140km `08
Tak w skrócie – jeden z lepszych zlotów. Ja tam niedociągnięć nie zauważyłem. Biedronka zastąpiła brak kateringu
Lubię tor w Wyrazowie, ale tor Rakietowa zrobił na mnie ogromne wrażenie. Chętnie tam wrócę przy najbliższej okazji. Dzięki za świetny zlocik. Czekam na fotki
Lubię tor w Wyrazowie, ale tor Rakietowa zrobił na mnie ogromne wrażenie. Chętnie tam wrócę przy najbliższej okazji. Dzięki za świetny zlocik. Czekam na fotki
Bardzo udany zlot.
Świetne konkurencje – płyta poślizgowa, slalom "parkingowy" i OES –
PN przetrwał bez strat
a z tego co kojarzę to tylko raz był tak upalany 
Jedyne straty to skóra na twarzy i rękach – słońce zabiło
Dziękuję organizatorom i uczestnikom za spotkanie. Było co robić i na co popatrzeć. Brakło tylko czasu na robienie zdjęć
Andrzeju, jakieś tam niedogodności może i były ale adrenalina i frajda jaką dał zlot moim zdaniem przesłaniają je całkowicie. Krótko mówiąc jestem na "tak"
Świetne konkurencje – płyta poślizgowa, slalom "parkingowy" i OES –

PN przetrwał bez strat
Jedyne straty to skóra na twarzy i rękach – słońce zabiło

Dziękuję organizatorom i uczestnikom za spotkanie. Było co robić i na co popatrzeć. Brakło tylko czasu na robienie zdjęć
Andrzeju, jakieś tam niedogodności może i były ale adrenalina i frajda jaką dał zlot moim zdaniem przesłaniają je całkowicie. Krótko mówiąc jestem na "tak"

sq2jul moja mazda stala na parkingu przed budynkiem przy wjezdzie na tor , rowerem z zg to bym jeszcze jechal
co do toru to pod zg jest naprawde bardzo fajnie zrobiony tor na ktorym mozna polatac kartami a moze i dalo by sie zalawtic zeby polatac autami ,oto ten tor
http://wallravracecenter.com/
choc ja na tym torze jezdze dosc systemetycznie na kartach i powiem ze zabawa jest poprstu super
co do toru to pod zg jest naprawde bardzo fajnie zrobiony tor na ktorym mozna polatac kartami a moze i dalo by sie zalawtic zeby polatac autami ,oto ten tor
choc ja na tym torze jezdze dosc systemetycznie na kartach i powiem ze zabawa jest poprstu super
-
Pyton162
Wielkie dzięki organizatorom za genialną imprezę na torze.
Zabawa przednia, jazda w alkogoglach, mata poślizgowa (tutaj efektowne bączki w wykonaniu mojej biedronki) test centrum handlowego no i trolejki.
Na koniec oczywiście bardzo wyczekiwana czasówka i tu maksymalny odlot. Trasa dość długa (2km), kręta z różnymi nawierzchniami, dwa przejazdy przez hopę potem przelot z asfaltu na betonik i długa prosta gdzie na końcu prawie 150 na zegarku, dwa zakręty 90 stopni na betonie i pełne okrążenie po dużym kole gdzie powyżej 60km/h opony błagały o litość ale granicy przyczepności nie osiągnęły nawet przy 72
potem spokojnie mata poślizgowa żeby znowu bączka nie wywinąć
agrafka i na zakończenie dwukrotny przejazd przez rondo z kostki.
Moja biedronka po raz pierwszy miała okazję pokazać na co ją stać i jestem z niej dumny, pozwoliła mi pomimo braku jakiegokolwiek przygotowania wykręcić 4 czas
Nie ma to jak wspólne upalanie aut na torze.
Trochę fotek z mojej kolekcji.
Kilka filmików nagranych fonem.
Zabawa przednia, jazda w alkogoglach, mata poślizgowa (tutaj efektowne bączki w wykonaniu mojej biedronki) test centrum handlowego no i trolejki.
Na koniec oczywiście bardzo wyczekiwana czasówka i tu maksymalny odlot. Trasa dość długa (2km), kręta z różnymi nawierzchniami, dwa przejazdy przez hopę potem przelot z asfaltu na betonik i długa prosta gdzie na końcu prawie 150 na zegarku, dwa zakręty 90 stopni na betonie i pełne okrążenie po dużym kole gdzie powyżej 60km/h opony błagały o litość ale granicy przyczepności nie osiągnęły nawet przy 72

Moja biedronka po raz pierwszy miała okazję pokazać na co ją stać i jestem z niej dumny, pozwoliła mi pomimo braku jakiegokolwiek przygotowania wykręcić 4 czas
Nie ma to jak wspólne upalanie aut na torze.
Trochę fotek z mojej kolekcji.
Kilka filmików nagranych fonem.
Ostatnio edytowano 11 lip 2010, 20:06 przez otiks, łącznie edytowano 2 razy
Pyton162 napisał(a):sq2jul moja mazda stala na parkingu przed budynkiem przy wjezdzie na tor , rowerem z zg to bym jeszcze jechal![]()
Jezdzilem dawno temu po tym torze autem i bylo bardzo fajnie , jeszcze jak byla gorka przy pierszym zakręcie
Ja też serdecznie dziękuje za zlot 
daleko mieliśmy do Wrocławia, ale warto było jechać.
pełne słońce, dziś czuję się jak rak
nie brałam udziału w konkurencjach, ale wizualnie mi się podobało.
podziękowania dla Bartg i dj Roll za przewiezienie na OS- robiło to wrażenie
wrzucę potem fotki
na pewno impreza po torze była udana
ale niestety nie było nam dane brać w niej udział 
pozdrowienia dla wszystkich widzianych, i dzięki za kolejny, już czwarty zlot
każdy jest inny, po tym mam opaleniznę w kształcie V od smyczki
szkoda, że nie było cateringu jakiegoś, bo ten upał dawał się we znaki i nagłośnienia.
i wielkie brawa dla Bartg za nagrodę – drugie miejsce na najładniejszą cetkę
jeszcze raz podziękowania dla organizatorów i pozdro wszystkim mazdowiczom![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
daleko mieliśmy do Wrocławia, ale warto było jechać.
pełne słońce, dziś czuję się jak rak
nie brałam udziału w konkurencjach, ale wizualnie mi się podobało.
podziękowania dla Bartg i dj Roll za przewiezienie na OS- robiło to wrażenie

wrzucę potem fotki
na pewno impreza po torze była udana
pozdrowienia dla wszystkich widzianych, i dzięki za kolejny, już czwarty zlot

każdy jest inny, po tym mam opaleniznę w kształcie V od smyczki
szkoda, że nie było cateringu jakiegoś, bo ten upał dawał się we znaki i nagłośnienia.
i wielkie brawa dla Bartg za nagrodę – drugie miejsce na najładniejszą cetkę
jeszcze raz podziękowania dla organizatorów i pozdro wszystkim mazdowiczom
-
Ania_TM
Dziękujemy wszystkim za przybycie. Co prawda we wczorajszym upale opony topiły się jeszcze przed ruszeniem ze startu, ale myślę że był to najlepszy zlot motoryzacyjny, który do tej pory udało się nam zorganizować. Szczególne podziękowania dla ravo i salonu mazdy – AutoArt Jaremko za ufundowanie wartościowych nagród.
Rx udowodnił, że może dotrzymywać kroku współczesnym samochodom w zaliczaniu prób czasowych, nie gubiąc przy tym żadnych części
. Ostatnią próbę torową przejechałem chyba osiem razy, zaliczając kilkanaście niekontrolowanych obrotów
. Bardzo fajnie ułożona trasa z zakrętami od ostrych nawrotów, do jazdy po okręgu z prędkością przesadzającą kierowcę na fotel pasażera. Wyjście na mokrych oponach z płyty poślizgowej na asfalt rządzi! 
Rx udowodnił, że może dotrzymywać kroku współczesnym samochodom w zaliczaniu prób czasowych, nie gubiąc przy tym żadnych części

the right man in the wrong place...
Dziekowac za zlota!
Doskonala zabawa, do tego mozna bylo sie czegos nauczyc na macie i trolejach i wyszalec bez obaw (dziekuje pasazerom, ze nie zabrudzili mi tapicerki
).
Niestety i mnie przypieklo ale jakies straty musza byc. Najchetniej wrocilbym na tor chocby i zaraz. Mam nadzieje, ze to nie ostatni zlot tego typu.
Dziekuje Donowi i Blade`owi za przejazdzki
Macku – nastepnym razem podyskutujemy dluzej
Loocas – mam nadzieje, ze jak dojechales do domu i otworzyles drzwi, to nie wylalales sie z auta?
Wielkie dzieki dla Ravo za organizacje! Jak juz pisalem, dla mnie bylo git

Doskonala zabawa, do tego mozna bylo sie czegos nauczyc na macie i trolejach i wyszalec bez obaw (dziekuje pasazerom, ze nie zabrudzili mi tapicerki

Niestety i mnie przypieklo ale jakies straty musza byc. Najchetniej wrocilbym na tor chocby i zaraz. Mam nadzieje, ze to nie ostatni zlot tego typu.
Dziekuje Donowi i Blade`owi za przejazdzki
Macku – nastepnym razem podyskutujemy dluzej
Loocas – mam nadzieje, ze jak dojechales do domu i otworzyles drzwi, to nie wylalales sie z auta?
Wielkie dzieki dla Ravo za organizacje! Jak juz pisalem, dla mnie bylo git