Dyskusje na temat Zlotu – tutaj generujemy OT :–)
Ravo, to powiem ci, że na nieklubowiczów patrzysz wyjątkowo nieprzychylnie, że jest 20zł więcej na pojedynczych atrakcjach. Rozumiem, że klubowicze mają zlot taniej, bo płacą składkę, ale skoro realia są niekomercyjne i klub nie czerpie zysków ze zlotu, to takie posunięcia mi się nie podobają.
ps. Jak byś potrzebował jakiejś pomocy, to dzwoń.
ps. Jak byś potrzebował jakiejś pomocy, to dzwoń.
Kiedyś Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
- Od: 14 kwi 2006, 13:20
- Auto: Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Toyota Camry 2002r. 2.4L
TO nie temat o różnicach między klubowiczami a forumowiczami.
A skoro już – skąd wiesz że Klub na tym zarobi? Może wyższe ceny dla forumowiczów mają pokryć deficyt powstały przez zaniżone stawki dla Klubowiczów?
Nie podoba mi się komentowanie ustaleń KLUBU.
Nikt do niczego nie zmusza. Do członkostwa w Klubie jak i uczestnictwa w zlotach również.
Uważam dalszą dyskusję o tym w tym temacie za niewłaściwą i jeśli się pojawi zostanie potraktowana jako OT, a autor zarobi bana.
A skoro już – skąd wiesz że Klub na tym zarobi? Może wyższe ceny dla forumowiczów mają pokryć deficyt powstały przez zaniżone stawki dla Klubowiczów?
Nie podoba mi się komentowanie ustaleń KLUBU.
Nikt do niczego nie zmusza. Do członkostwa w Klubie jak i uczestnictwa w zlotach również.
Uważam dalszą dyskusję o tym w tym temacie za niewłaściwą i jeśli się pojawi zostanie potraktowana jako OT, a autor zarobi bana.
Grzyby napisał(a):Uważam dalszą dyskusję o tym w tym temacie za niewłaściwą i jeśli się pojawi zostanie potraktowana jako OT, a autor zarobi bana.
Jakby nie patrzeć to temat nazywa się: "Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)"
Off topic całkiem wskazany
Generalnie jestem za, ale mogłyby powrócić czasy takich zlotów jak w sochaczewie czy koninie. Civicklub się z nas śmieje ze będziemy uczyć się jeździć z jajami na masce.

Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
- Od: 24 maja 2009, 13:16
- Auto: Audi S3 8L 224 PS
Pijok, ale to przecież nie jest MEGAZLOT 
A napisałem o czym nie życzę sobie dyskusji. Bo zakłóci właściwe OT
A napisałem o czym nie życzę sobie dyskusji. Bo zakłóci właściwe OT
Grzyby napisał(a): Bo zakłóci właściwe OT
ahhahahaha

wypraszam sobie pijoka
A będzie w tym pałacyku mozna napić się z kimś

Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
- Od: 24 maja 2009, 13:16
- Auto: Audi S3 8L 224 PS
philios napisał(a): Civicklub się z nas śmieje ze będziemy uczyć się jeździć z jajami na masce.![]()
Mi właśnie to pasuje. Bardziej mnie kręci nauka opanowania auta niż testy przyspieszania na prostej. W sumie to cieszę się że na zlocie nie będzie 1/4 mili.
Jestem magiem posługuję się fragiem 
- Od: 6 sty 2008, 15:58
- Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot
philios napisał(a):Generalnie jestem za, ale mogłyby powrócić czasy takich zlotów jak w sochaczewie czy koninie. Civicklub się z nas śmieje ze będziemy uczyć się jeździć z jajami na masce.Wczoraj na cargo rozmawiałem z kolegą właśnie z civica. Jakoś pod koniec maja mają 3-dniowy w Rykach.
Przecież to chyba pierwszy taki zlot? Wróć...Sochaczew ukazał przedsmak tego typu imprez. Rok w rok są przeważnie zloty lotniskowe. W końcu będzie odskocznia od tego. Mnie się podoba.
loockas napisał(a):Przecież to chyba pierwszy taki zlot? Wróć...Sochaczem ukazał przedsmak tego typu imprez. Rok w rok są przeważnie zloty lotniskowe. W końcu będzie odskocznia od tego. Mnie się podoba.
Jestem za
Grzyby, może ci się nie podobać komentowanie ustaleń Klubu. Byłem Klubowiczem przez parę lat i jestem trochę zaskoczony takim Twoim podejściem do sprawy, jak chcesz zdobywać nowych Klubowiczów, jeśli tak traktujesz zwykłych Forumowiczów. Nie zrobiłem dla Klubu jakoś szczególnie dużo, ale na regionalnych zlotach jestem w miarę regularnie, trochę kiedyś pomoderowałem nawet, więc znam Klub od środka. Miejsce na dyskusję jest jak najbardziej właściwe, a straszenie banem, bo podjąłem jakiś temat jest trochę nie na miejscu. Zresztą poprosiłem o wyjaśnienie, zawsze finanse Klubu i rozliczenia zlotów były jasne i nikt nie robił z tego ani żadnej tajemnicy, wręcz przeciwnie są publikowane szczegółowe rozliczenia. Jak dotąd również, to Klub a nie Forumowicze dopłacali do wstępu na imprezy dla Klubowiczów i pewnie tak jest nadal, nie wiem po co te prowokacje. Wyjaśnijcie mi więc proszę, skąd ta różnica.
Toyota Camry 2002r. 2.4L
Finanse Klubu nie są tajemnicą dla jego członków. Powinieneś to wiedzieć.
Nie będzie innych wyjasnień.
Klubowicze mają taniej i to oczywiste. A komu to nie pasuje to jego sprawa. Zawsze nieklubowicze płacili więcej.
Koniec tematu. To wątek o zlocie a nie finansach Klubu.
Nie będzie innych wyjasnień.
Klubowicze mają taniej i to oczywiste. A komu to nie pasuje to jego sprawa. Zawsze nieklubowicze płacili więcej.
Koniec tematu. To wątek o zlocie a nie finansach Klubu.
Mariusz ja rozumiem różnicę między Klubowiczem, a Forumowiczem i nie mam nic do tego, zawsze tak było i jest to jak najbardziej w porządku. Zastanawiam się, czemu Forumowicze płacą 290 za pakiet albo 150 i 160 za każdą część, tylko tyle chcę wiedzieć.
Toyota Camry 2002r. 2.4L
odpowiedź jest na prawdę prozaiczna, po prostu tak ustaliliśmy
To pierwszy zlot na torze powinniście się cieszyć z odmiany
na upartego jest szansa zrobienia tam 1/4 a dokładnie 350m bo jest taka prosta ale nie widzę sensu
To pierwszy zlot na torze powinniście się cieszyć z odmiany
to ja w kwesti formalnej
Informacje oraz zapisy – Zlot Letni Wrocław 2010
a dysputy prowadzone sa na temat
Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
jakby co to niema żadnej różnicy czy to lato czy wiosna
to juz odchodzimy od mega zlotów
Informacje oraz zapisy – Zlot Letni Wrocław 2010
a dysputy prowadzone sa na temat
Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
jakby co to niema żadnej różnicy czy to lato czy wiosna
Grzyby napisał(a): ale to przecież nie jest MEGAZLOT
to juz odchodzimy od mega zlotów
- Od: 25 kwi 2008, 07:34
- Auto: 626 1,8i '94 DOHC + LPG
czupan napisał(a):to juz odchodzimy od mega zlotów
Skąd ten pomysł?
Po prostu zlotów jest więcej niż kiedyś.
Mega też będzie
fajnie, ale to pierwszy od dwóch lat samochodowy zlot na którym się nie pojawię
niestety, ale sprawy wyższe – mam nadzieję, ze mega będzie w fajnym miejscu i na nim będę
życzę udanej zabawy
niestety, ale sprawy wyższe – mam nadzieję, ze mega będzie w fajnym miejscu i na nim będę
życzę udanej zabawy
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
zlot na kulturalnie
chyba pierwszy robiony pod kobiety.
Jak mi ten samochód podnosi adrenalinę. Wy też się trzęsiecie jak wychodzicie z auta? Bo mnie drżą ręce i cały jakiś roztrzęsiony.
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
a jam takie pytanka
1.Ile osób mogę se sobą zabrać? Czy może to być tylko jedna osoba towarzysząca czy mogę wziąć 2 osoby (myślałem o dziewczynie i szwagrze)?
2.Czy za dopłatą mógłbym sobie zażyczyć pokój 3 osobowy ? Z tego co się orientowałem hotel posiada posiada takie pokoje w swej ofercie.
1.Ile osób mogę se sobą zabrać? Czy może to być tylko jedna osoba towarzysząca czy mogę wziąć 2 osoby (myślałem o dziewczynie i szwagrze)?
2.Czy za dopłatą mógłbym sobie zażyczyć pokój 3 osobowy ? Z tego co się orientowałem hotel posiada posiada takie pokoje w swej ofercie.
Kera