Debata na temat organizacji Mega Spota Mazda Speed
ravo napisał(a):male pytanko bo nie jestem w temacie macie zamaiar wynajac lotnisko i pytaliscie jakie terminy jest taka mozliwosc
RaVo tego nie da sie wynająć to jest non stop otwarte i wjeżdż tam kto chce. Kideyś nawet samolot wylądował

Waluś napisał(a):RaVo tego nie da sie wynająć to jest non stop otwarte i wjeżdż tam kto chce. Kideyś nawet samolot wylądował
ravo napisał(a):a co z pomoca medyczna na lotnisku wrazie czego ? itp itd
Jak dasz kasiorke to czemu ma tego nie być!!!
oczywiście żartujemy
Tyle razy już było bez i odpukać wszystko było OK!!!
Pozdrowionka
Marcin783
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
- Od: 24 paź 2003, 21:15
- Auto: Mazda 3S
MarciniAnia napisał(a):Jak dasz kasiorke to czemu ma tego nie być!
oczywiście żartujemy
czemu przeciez jesli bysmy zorganizowali to porzadnie wynajeli lotnisko i wtedy mozna zrobic platnego spota 10 zl klubowicz 20 zl nei klubowicz (kasa klubowa tez by na to byla)trzeba chciec i znalesc kogos kto sie tym porzadnie zajmie uwazam ze nei stworzymy klubu z prawdziwego zdarzenai robiac takie zloty na dziko co innego jak by to byl zlot regionalny ale to jest spot ktory jest wizytowka naszego klubu a my chcemy byc przeciez legalnym stowarzyszeiem byc profesonalni aby w prase napisali mazdaspeed zorganizowala zlot abysmy sie tego nei wstydzili a ja sie troche wstydze ze nie potafimy tego zrobic tylko liczac tylu klubowiczow organizujemy spot ogolnopolski tak o albo sie uda albo nie zero orgaznizacji oprocz zalatwianai noclegow nic nie jest zalatwiane moze pare osob przejrzy na oczy jak zaobaczy jak bedzie wygladal zlot na slowacji i moze wtedy zrozumieja ze klub taki jak nasz ktory powinien miec wyzej postawiona poprzeczke nie potrafi nawet zorganizowac zlotu z prawdziwego zdarzenia
Proponuję poszperać po stronie klubu Porsche, czy oni przypadkiem nie będą chciali wynająć litniska w tym czasie. Moim zdaniem to jedyne zagrożenia dla nas, bo stare dziadki z Porsche chcą mieć lotnisko tylko dla siebie.
Jeżeli nawet ktoś inny w tym czasie będzie chciał zrobić sobie spota na lotnisku to na pewno digadamy się z nimi, a z klubem Porsche to się raczej nie da.
Załatwią sobie sponsora i ochronę, a to dla nas będzie kiszką...
Jeżeli nawet ktoś inny w tym czasie będzie chciał zrobić sobie spota na lotnisku to na pewno digadamy się z nimi, a z klubem Porsche to się raczej nie da.
Załatwią sobie sponsora i ochronę, a to dla nas będzie kiszką...
ravo ok.
W pewnym sensie zgadzamy się z Tobą, ale...
No właśnie jest to ale:
– są problemy ze składkami na klub a Ty myślisz, że każdy wpłaci 10-20 złociszy na zlot w Rykach??
-policz ile kasy trzeba wydać na wynajecie lotniska, ochrony, służb medycznych i innych.
Naszym zdaniem sami sobie nie poradzimy a nikt nas nie bedzie sponsorował do momentu kiedy zostaniemy stowarzyszeniem o ile nim zostaniemy
.
Pozdrowionka
W pewnym sensie zgadzamy się z Tobą, ale...
No właśnie jest to ale:
– są problemy ze składkami na klub a Ty myślisz, że każdy wpłaci 10-20 złociszy na zlot w Rykach??
-policz ile kasy trzeba wydać na wynajecie lotniska, ochrony, służb medycznych i innych.
Naszym zdaniem sami sobie nie poradzimy a nikt nas nie bedzie sponsorował do momentu kiedy zostaniemy stowarzyszeniem o ile nim zostaniemy
Pozdrowionka
Marcin783
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
- Od: 24 paź 2003, 21:15
- Auto: Mazda 3S
To jest narazie otwarcie sezon, wydaje mi sie że prawdziwy MEGASPOT będzie na wakacjach tak?, czy źle myśle
Z tego co widze to aż tylu nas nie będzie żeby wynajmować ochrone, medyków itp i niepotrzenie tracić pieniądze
Z tego co widze to aż tylu nas nie będzie żeby wynajmować ochrone, medyków itp i niepotrzenie tracić pieniądze

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Jerry napisał(a):No Specu już myślałem że sie nie zgłosisz na wezwanie..............spec napisał(a):w szeregi rykowiczy wkradli się wywrotowcy , dobrze że waluś był na posterunku
o kim mówisz??
heheheheh mówię o tych co chcieli przenieść ryki np. do Łodzi , otóż mówię :
"ryki są jedne!!!!!!!!!!! szukajcie panowie swoich" RYK " , tam jest klimat który trudno skopiować!!!!!!!!!! "
DO ZOBACZENIA W RYKACH
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Crimer napisał(a):To jest narazie otwarcie sezon, wydaje mi sie że prawdziwy MEGASPOT będzie na wakacjach tak?, czy źle myśle
O właśnie, mądrego to aż miło posłuchać

Prawdziwego mega to sie zrobi jeśli wogóle w Rykach, to w lipcu, jak ciepluśko będzie
Waluś napisał(a):O właśnie, mądrego to aż miło posłuchać
Prawdziwego mega to sie zrobi jeśli wogóle w Rykach, to w lipcu, jak ciepluśko będzie
nie takiego jak ja prawda
MarciniAnia napisał(a):No właśnie jest to ale:
na jeden mega spot w roku starczy kasy po ta sa skladki za 50 zl zeby byla na to kasa
ravo napisał(a):na jeden mega spot w roku starczy kasy po ta sa skladki za 50 zl zeby byla na to kasa
Ale to nie ma być mega spot

To ma być powiedzmy otwarcie sezonu, a że dwa dni to nie znaczy że to mega jest

ravo napisał(a):nie takiego jak ja prawda
Ty nie wyspałeś sie dzisiaj
ravo napisał(a):wydaje mi sie ze juz powinnismy zaczac go orgaznizowac
No to też nie głupi pomysł, wiosna za miesiąc
Mam pytanie, dlaczego temat ogolnopolskiego spota otworzyl PR, kiedy ta sprawa nalezy do KS?
Druga sprawa, dlaczego spot ogolnopolski ma odbyc sie w Rykach, ktore po pierwsze nie sa geometrycznie polozone w centrum kraju i sa powazne problemy z oficjalnym wynajeciem tego terenu?
Druga sprawa, dlaczego spot ogolnopolski ma odbyc sie w Rykach, ktore po pierwsze nie sa geometrycznie polozone w centrum kraju i sa powazne problemy z oficjalnym wynajeciem tego terenu?
the right man in the wrong place...
P0L4K napisał(a):yyyyyyyyy a jest taki wybrany?
yyyyyyyyy nie jest. Co nic nie zmienia, bo w kazdej chwili mozna go ustalic i moze to byc nawet Jerry.
the right man in the wrong place...
jeśli chodzi o zloty "na dziko" to faktycznie Ryki są na razie na pierwszym miejscu.
z kąd wiesz, skoro nie byliśmy w innym miejscu?
wydaje mi się, że dobry klimat zależy w dużej mierze od zebranego towarzystwa.(o alkoholu nie wspomne
)
pzdr.
P.S. oczywiście nie twierdze że w Rykach było źle, wręcz przeciwnie
ale inaczej nie zawsze znaczy gorzej. Warto również pomyśleć o klubowiczach z innych regionów, nie tylko Warszawa i Lublin jest w klubie. ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
spec napisał(a):tam jest klimat który trudno skopiować
z kąd wiesz, skoro nie byliśmy w innym miejscu?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
wydaje mi się, że dobry klimat zależy w dużej mierze od zebranego towarzystwa.(o alkoholu nie wspomne
pzdr.
P.S. oczywiście nie twierdze że w Rykach było źle, wręcz przeciwnie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 21 lut 2005, 10:33 przez michas, łącznie edytowano 4 razy
- Od: 8 paź 2004, 08:26
- Auto: MX6 2.0 16V