Po spocie Łódź 02.2005
Aaajjjj.............no fajniutko było... gratulacje dla organizatorów.... bravo!!! Jak na pierwszy raz to super... naprawde super. Pozdro!!!
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
pewnie, ze super
A czego sie spodziewales 

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
wlasnie dotarlem do domciu,i musze przyznac ze warto bylo jechac.Na samym poczatku bylo troche lipnie kiedy nie wiedzielismy co bedziemy robic ale pozniej bylo SIUPER.A no i bedziokawania dla michal_krakoof za ulotki.
Główno-dowodzący LOŻY VIP'ów
- Od: 25 sie 2004, 12:23
- Auto: Passat B7
Naprawde bylo SUPER. Impreza sie musiala rozkrecic ale z czasem bylo coraz lepeij. Jak na pierwszy raz, to naprawde wielki respekt dla organizatorow. Wielkie dzieki dla michal_krakoof za ulotki.
<center><font color=red>bogatym dupkom, co wyżej srają, niż pupę mają- mówie stanowcze NIE!!</font><b>
We ride together, we die together, Bad Boys for life!!</b></center>
- Od: 6 lis 2004, 15:40
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 D comprex '93
Mi tez sie podobalo – jak na pierwsze spotkanie pojawilo sie moim zdaniem calkiem duzo samochodow. Teraz wyposazeni w ulotki (dzieki michal_krakoof) mozemy postarac sie zeby na nastepnym spotkanku bylo nas jeszcze wiecej.
Nastepnym razem w Bacowce biore porcje mikro tej golonki bo ledwo co sie ruszam teraz
Nastepnym razem w Bacowce biore porcje mikro tej golonki bo ledwo co sie ruszam teraz

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
Było naprawdę super, już nie mogę się doczekać następnej okazji, żeby ze wszystkimi spotkać się ponownie.
Nie bądź miekki, ja właśnie zjadłem duży obiad u mojej mamusi

nero napisał(a):Nastepnym razem w Bacowce biore porcje mikro tej golonki bo ledwo co sie ruszam teraz
Nie bądź miekki, ja właśnie zjadłem duży obiad u mojej mamusi
- Od: 29 gru 2004, 00:55
- Auto: MX6 2.5 V6 93'
Witam
Winny jestem przeprosiny za nieobecnosc na spocie
Niestety tylny amortyzator dzisiejszego dnia calkowicie odmowil wspolpracy, no i czeka mnie wymiana tylnych amorkow co mnie strasznie dobija
Jakbym mogł prosić szacowną łódzką brać fanatykow Madź wszelakich o polecenie mi dobrego mechanika i elektryka dla naszej marki, byłbym dźwięczny ...
Winny jestem przeprosiny za nieobecnosc na spocie
Niestety tylny amortyzator dzisiejszego dnia calkowicie odmowil wspolpracy, no i czeka mnie wymiana tylnych amorkow co mnie strasznie dobija
Jakbym mogł prosić szacowną łódzką brać fanatykow Madź wszelakich o polecenie mi dobrego mechanika i elektryka dla naszej marki, byłbym dźwięczny ...
--
pozdrawiam
LLetke
pozdrawiam
LLetke
- Od: 10 paź 2004, 15:13
- Auto: Mazda 626 Cronos
No no,widzę parę autek znajomych. Adrian jak widziałem dobrze tam dawałes między pachołkami ....P0L4K napisał(a):wiecej zdjec,wiecej zdjec,wiecej zdjec

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
eee no panie, to musimy zrobic spota jeszcze raz
i ogadac sprawy montazu twego alarmu
moze przyszly weekend??
moze przyszly weekend??
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
spot był zajefajny
bardzo się ciesze, że wszystkich poznałem...choć jak teraz patrze to powinniśmy się przedstawiać z "nicków" a nie imion...
Bajer, który to ty???
Pozdrawiam wszystkich
PS. zdjęcia niedługo wrzuce

Bajer, który to ty???
Pozdrawiam wszystkich

PS. zdjęcia niedługo wrzuce
Rules Are Made To Be Broken...
"...You Can Win If You Want...If You Want It You Will Win..."
"...You Can Win If You Want...If You Want It You Will Win..."
- Od: 20 paź 2003, 09:37
- Auto: 626 GE FS
ADi napisał(a):Bajer, który to ty?
taki w czarnym plaszczu poczochrany
wozilem takiego jednego z Kani mazda 323F

Kult – Park23
Kult – Park23
A to moje zdjatka
EDIT: Na prosbe usunalem numery rejestracyjne.
EDIT: Na prosbe usunalem numery rejestracyjne.
Ostatnio edytowano 14 lut 2005, 15:27 przez Dany, łącznie edytowano 8 razy
<center><font color=red>bogatym dupkom, co wyżej srają, niż pupę mają- mówie stanowcze NIE!!</font><b>
- Od: 6 lis 2004, 15:40
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 D comprex '93
qrde gdzie ci ludzie z aparatami......[/quote]
O przepraszam – dzisiaj z samego rana przesłałem na klub – wszystkie zdjecia co sam zrobiłem swoim aparatem – widać, że w klubie jeszcze śpią
Jerry – dzieki za spotkanko – było super!!!!!!
O przepraszam – dzisiaj z samego rana przesłałem na klub – wszystkie zdjecia co sam zrobiłem swoim aparatem – widać, że w klubie jeszcze śpią
Jerry – dzieki za spotkanko – było super!!!!!!
-
Gość