Skromna grupka płocka zaprasza wszystkich chętnych na zlocik pod namiotami, który odbędzie się w dniach 31.07 – 02.08.2009 r. nad jeziorem Białym w miejscowości Białe koło Gostynina.
Spotkamy się na całkiem przyjemnym polu namiotowym z plażą przy jeziorze.
Jest tam WC, prysznice, umywalnia, boisko do siatkówki, nieduże do piłki nożnej, można również pograć w kosza, prąd, bar tuż obok pola, więc myślę, że sporo wygód.
Samo pole nie ma nazwy, ale wystarczy kierować się na bar "Oaza" i wszystko jasne
Dojazd czy to od strony Płocka, Gostynina czy Nowego Duninowa nie jest trudny, Marcin (toster01) postara się o jakąś mapkę dojazdową i w razie czego zawsze można wytłumaczyć jak dojechać
Ceny jakie uzyskaliśmy przedstawiają się tak:
Namiot – 5 pln
Samochód – 5 pln
Osoba – 6 pln (dla całej naszej grupy 5 pln/os)
Prąd – 2 pln
Plaża – 2,5 pln
Domek – 20 pln/osobę, wjazd samochodem i wejście na pole namiotowe bez opłat.
Opłatę za plażę uznaliśmy jako wziętą z kosmosu i postaramy się, aby cena zeszła do 0 pln, bo to lekka przesada płacić za plażę korzystając już z pola.
Wszystkie opłaty liczone za dobę od osoby.
Jako, że było dziś późno jak tam zajechaliśmy nie mam żadnych fotek, ale w najbliższych dniach postaram się zrobić kilka i przedstawić Wam obrazowo miejsce zlociku
Mam nadzieję, że ceny ogólnie nie odstraszają i spotkamy się w dużym gronie
Jeśli będą jakieś nowe informacje z pewnością o nich poinformujemy
Krótka fotorelacja dojazdowa:
1. Jadąc w kierunku Gostynina (przed Gostyninem) lub od Gostynina (za Gostyninem) napotkamy na coś takiego i właśnie tu skręcamy na Lucień

2.Dojeżdżamy do tego znaku i w prawo na Nowy Duninów

3.Potem cały czas przed siebie aż do tego momentu i tu właśnie skręcamy na Białe

4.Dosłownie może z 500 metrów i mamy coś takiego, na tej właśnie krzyżówce w prawo (na płocie widać odległość do naszego miejsca docelowego)

5.Po skręceniu w prawo pozostaje nam już kilometr do naszego pola namiotowego, po drodze będzie się kończył asfalt i troszkę lasem, aż zjawimy się tam gdzie powinniśmy

Jadący od Włocławka lub od Płocka przez Nowy Duninów muszą skręcić w Nowym Duninowie na Gostynin i z fotorelacji ominąć punkty 1 i 2
Mam nadzieję, że lepsze to niż mapa

Pod tym linkiem jest trochę fotek pola namiotowego: Pole namiotowe nad jeziorem Białym
Niestety nie ma możliwości wypożyczenia sprzętu pływającego, ponieważ zamierzają zakupić nowy, także przykro mi, ale ci, którzy mieli ochotę popływać na takowym sprzęcie nie skorzystają z tej okazji
UWAGA! – W związku z koniecznością wcześniejszej rezerwacji domków jak i terenu na polu namiotowym termin zgłoszeń chętnych na zlocik mija w niedziele 26.07.2009r. około godz. 15:00
Lista chetnych:
1. THOR – namiot + samochód (tel. kont. 604 172 430)
2. toster01 + Lela – namiot + samochód
3. maciekpodole
4. artro219 – samochód
5. Widzewianka_TM – samochód
6. Madzia85 – namiot
7. strOOs, Docent D, szigi digi, chudy_323F – domek + 3 samochody
8. Majki88 – samochód
9. Myjk + 2 – samochód
10. TOMMY10 – samochód
11. Basilius + 1 – domek + samochód
12. picasso – namiot + samochód
13. Niko79 + 1 – domek + samochód