Regionalny spot Mazdaspeed Lublin 2005 – propozycja
Witam Was.
Myślę, ze już najwyższy czas zacząć myślec o organizacji pierwszego po Nowym Roku regionalnego spotkania MazdaSpeed. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do współorganizacji przedsięwzięcia. Zgodnie z wcześniejszą dyskusją live z PR Podkarpacia, myślę, ze można by się pokusić o spota lubelsko-podkarpackiego. Co Wy na to?
W ankiecie zaproponowałem kilka terminów do wyboru. Proszę o przemyślenie tematu i odpowiedzialne podjęcie decyzji dotyczących terminu. Wstępnie spot ma mieć charakter jednodniowy, aczkolwiek jest to kwestia do ustalenia (w zależności od potrzeb uczestników).
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji wszystkich zainteresowanych, z PR Podkarpacia na czele.
Smirnoff
Myślę, ze już najwyższy czas zacząć myślec o organizacji pierwszego po Nowym Roku regionalnego spotkania MazdaSpeed. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do współorganizacji przedsięwzięcia. Zgodnie z wcześniejszą dyskusją live z PR Podkarpacia, myślę, ze można by się pokusić o spota lubelsko-podkarpackiego. Co Wy na to?
W ankiecie zaproponowałem kilka terminów do wyboru. Proszę o przemyślenie tematu i odpowiedzialne podjęcie decyzji dotyczących terminu. Wstępnie spot ma mieć charakter jednodniowy, aczkolwiek jest to kwestia do ustalenia (w zależności od potrzeb uczestników).
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji wszystkich zainteresowanych, z PR Podkarpacia na czele.
Smirnoff
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
A więc tak, jak dla mnie to 2 pierwsze terminy (29.01.05 i 05.02.05) odpadają: sesja zjazdy itp 19.02.05 też mam zjazd, także dla mnie jedyny termin to 12.02.05r. Fajnie sie składa bo 12.02.05 jest spot podkarpackiego i świętokrzyskiego i pomyślałem że może by połaczyć te 2 spoty co?
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Mi tak jak Crimerowi styczeń absolutnie nie leży. Ale luty powinien pasić, acz różnie bywa. Ale obstawiam 12 luty spot jednodniowy
:D
Zobaczymy ile chętnych będzie, ja 12 chcę zrobić spocika swoich okolic. Chciałem zapoznać się z tymi którzy najbliżej mieszkają a do lublina to ponad 110 km niby to nie wiele ale jest kawałek. Pożyjemy zobaczym jak chętnych nie będzie to pewnie w lublinie wyląduje 
- Od: 19 mar 2004, 18:03
Crimer, tobie taką landarą to 100 czy 160 to jeden pikuś 

No to może zamiast robić spota w Sandomierzu, to zróbmy spota w Rykach
Przynajmniej będzie można sobie pojezdzić autkiem jak za każdym razem.
Co wy na to
P.S. Oczywiście w Rykach można zrobić spota makro-regionalnego...
Co wy na to
xXx napisał(a):No to może zamiast robić spota w Sandomierzu, to zróbmy spota w Rykach Przynajmniej będzie można sobie pojezdzić autkiem jak za każdym razem.
Co wy na to
hmmm
Crimer napisał(a):12.02.05 jest spot podkarpackiego i świętokrzyskiego i pomyślałem że może by połaczyć te 2 spoty co?

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Do Sandomirza to ja sie nie pisze, Do ryk, hmmmm zobaczymy.
Ale zdecydowanie wolałbym Lublin
Ale zdecydowanie wolałbym Lublin
Mayor napisał(a):soboty do 12 mam zajęcia
Nigdy sie wcześniej nie spotykamy

xXx napisał(a):Waluś też przyjedzie, tylko tak mówi....................zmuszę go
Nie bądź taki pewny. Jak $$ pozwoli to pewnie że pojade ale z tym narazie krucho