Minispoty w Lublinie
Makroregionalny grudniowy spot mazdaspeed 4-5.12.2004 w Rykach był imprezą końcoworoczną. Generalnie nie przewiduję organizowania spota regionalnego do końca tego roku. Prawdopodobnie będzie regionalny spot w styczniu, być może w powiązaniu z regionem podkarpackim – trwają dyskusje na ten temat z PR.
Żałujcie, ze nie byliście w Rykach. W sumie było mi troche wstyd, że na spocie makroregionalnym z naszego regionu (lubelszczyzny) byłem tylko ja, xXx, newbie i rafi...
Tak więc o ile ktoś jest żądny spotkań jeszcze w grudniu, to jush raczej we własnym zakresie, na mini spotach.
A co do efki kolegi xXx, to póki co autko jeszcze nie jest skończone, więc take it easy – zobaczycie końcowy efekt.
Pozdrawiam
SM
Żałujcie, ze nie byliście w Rykach. W sumie było mi troche wstyd, że na spocie makroregionalnym z naszego regionu (lubelszczyzny) byłem tylko ja, xXx, newbie i rafi...
Tak więc o ile ktoś jest żądny spotkań jeszcze w grudniu, to jush raczej we własnym zakresie, na mini spotach.
A co do efki kolegi xXx, to póki co autko jeszcze nie jest skończone, więc take it easy – zobaczycie końcowy efekt.
Pozdrawiam
SM
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
co wy w grudniu?? Przeje sie wam to wszystko. Ja jestem za styczniem, gdzieś w połowie wtedy było by coooooooooool 
A kto mówi o grudniu
? Chyba zdążyliście już się przyzwyczaić do podejmowania decyzji na forum i wiecie, że trwa to bardzo długo. Rzuciłem temat już teraz to akurat za miesiąc czy półtora coś z tego może wyniknąć. Ostatnio nie jesetem dobrze zorientowany w sprawach Klubu ze względu na natłok zajęć i nie wiedziałem np o:
A jeśli chodzi o:
to przynajmniej ja żałuję, ale cóż nie deklarowałem się na ten spot i nie pojechałem – wiedziałem, że nie będę mógł.
Jednocześnie chciałem prosić o wybaczenie za założenie wątku, bo coś widzę, że nie został przyjęty zbyt dobrze :/
Smirnoff napisał(a):Prawdopodobnie będzie regionalny spot w styczniu, być może w powiązaniu z regionem podkarpackim – trwają dyskusje na ten temat z PR.
A jeśli chodzi o:
Smirnoff napisał(a):Żałujcie, ze nie byliście w Rykach. W sumie było mi troche wstyd, że na spocie makroregionalnym z naszego regionu (lubelszczyzny) byłem tylko ja, xXx, newbie i rafi...
to przynajmniej ja żałuję, ale cóż nie deklarowałem się na ten spot i nie pojechałem – wiedziałem, że nie będę mógł.
Jednocześnie chciałem prosić o wybaczenie za założenie wątku, bo coś widzę, że nie został przyjęty zbyt dobrze :/
Nemi, don't be nervous, don't be stress
– ja po prostu trzeźwo oceniłem sytuację. Nie mam do nikogo żadnych pretensji – ot po prostu szkoda że tak mało osób od nas z regionu było. Ale miejmy nadzieje, ze next time będzie lepiej.
Pozdrawiam
Smirnoff
Pozdrawiam
Smirnoff
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Smirnoff napisał(a):Nemi, don't be nervous, don't be stress
Faktycznie zabrakło jakiegoś uśmieszka więc daję go teraz
No i napisałem "spocik" i że np. na 1 godzinę, a nie żeby organizować spot na 123 auta
Na dzień dzisiejszy nie widzę przeciwskazań. Proponuję np. wtorek o 21.00
albo czwartek – od 13.00 jestem wolny. Inne terminy, nawet późniejsze, też mogą być.
EDIT: Zapomniałem, SM napisał, że przed świętami nie może więc szukajmy innego dogodnego terminu.
Pozdrowienia,
nemi
EDIT: Zapomniałem, SM napisał, że przed świętami nie może więc szukajmy innego dogodnego terminu.
Pozdrowienia,
nemi
Jestem bardzo chętny temuż to przedsięwzięciu
[btw czwartek bardziej przemawia do mnie, oczywiście po robocie
– 16 i później]
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
[btw czwartek bardziej przemawia do mnie, oczywiście po robocie
- Od: 10 cze 2004, 16:10
- Auto: 626 GE FS sedan
Ja czekam z niecierpliwością
:D:D:D