Może nie wszystko było idealnie i tak jakby sobie tego zyczono, ale w mojej skromnej ocenie był to bardzo udany zlot. Pogoda dopisała – aż za bardzo
Wrażenia i dyskusje
Jako ze już trochę osób wróciło ze zlotu i pojawiają się pierwsze dyskusje na jego temat postanowiłem założyć taki topic.
Może nie wszystko było idealnie i tak jakby sobie tego zyczono, ale w mojej skromnej ocenie był to bardzo udany zlot. Pogoda dopisała – aż za bardzo
– napewno nie było nudno,do tego świetna atmosfera (czego można było się spodziewać), przesympatyczni organizatorzy
oraz możliwość poznania wielu wspaniałych osób sprawiają, że to ogólnopolskie spotkanie na trwałe zapisze się w pamięci 
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
Jak już założony został wątek to napiszę tu
A więc co mi się nie podobało: Godzina rozpoczęcia 1/4 mili
Niestety "trochę" zbyt późno się to odbyło niż było to zakładane... Niestety nie każdy mógł zostać tak długo... a jak wiadomo to 1/4 mili jest główną konkurencją na zlotach... sam specjalnie opóźniałem wyjazd do domu... ale wiecznie czekać nie można i w trakcie pierwszych przejazdów wyjechałem z innymi z lotniska...
Co jeszcze mi się nie spodobało to, że niektóre osoby zostały odprawione z kwitkiem gdy chciały dopisać się do konkurencji ( oprócz CarAudio i najgłośniejszy wydech – Green rządzi
). Troszkę za słabo była oznaczona droga na lotnisko
To chyba tyle jeśli chodzi o to co mi się nie podobało
Poza tym zlot zaliczam do udanych, było dużo konkurencji, dużo aut i dużo osób
Bez pewnych osób pewnie nie byłoby tak wesoło ( Pestek i waldii – czekam na fotki hybrydy
) Było fajnie, słońca aż za dużo... spaliłem się okropnie
Sam nie wiem czy lepiej przemarznąć jak w Rykach czy spalić się jak w Borsku
Jeśli chodzi o zloty to według mnie z trzech zlotów (Ryki,Orneta,Borsk) ten był najlepszy
Co mnie cieszy to bardzo fajna nawierzchnia na lotnisku w Borsku
Wyjazd na zlot zaliczam do udanych, nie licząc pękniętego Eibacha z przodu pod drodze do Borska... mimo to zlotu nie odpuściłem i postanowiłem jechać dalej... mimo wszystko czuję niesmak z powodu tej 1/4 mili...
Ogólnie wielki szacunek dla organizatorów za profi zlot
Oby tak dalej!!
PS. Na przyszłość radzę 1/4 mili zrobić trochę szybciej!
A więc co mi się nie podobało: Godzina rozpoczęcia 1/4 mili
Co jeszcze mi się nie spodobało to, że niektóre osoby zostały odprawione z kwitkiem gdy chciały dopisać się do konkurencji ( oprócz CarAudio i najgłośniejszy wydech – Green rządzi
To chyba tyle jeśli chodzi o to co mi się nie podobało
Poza tym zlot zaliczam do udanych, było dużo konkurencji, dużo aut i dużo osób

Jeśli chodzi o zloty to według mnie z trzech zlotów (Ryki,Orneta,Borsk) ten był najlepszy
Co mnie cieszy to bardzo fajna nawierzchnia na lotnisku w Borsku

Ogólnie wielki szacunek dla organizatorów za profi zlot
PS. Na przyszłość radzę 1/4 mili zrobić trochę szybciej!
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Dla mnie z tymi wjazdami i wyjazdami byla poraszka... odleglosc od parkingu do wjazdu byla naprade taka mala ze kazdy bo dojechal powoli i sie ustawil. poza tym podrodze byly tylko 2 konkurecje ktore trwaly lacznie przez godzine i w tym czasie rozumiem ze nie moznaby bylo sie poruszac w tamtych rejonach.
No i czemu nie mozna bylo podjechac pod pole namiotowe
zeby z tobolami nie chocic...
Druga sprawa ciut za duze to lotnisko
bo nie widzialem wiekszosci konkurencji
1/4 mili REWELACJA
!!
Tak czy siak wyszedl wam ten spot
:P
No i czemu nie mozna bylo podjechac pod pole namiotowe
Druga sprawa ciut za duze to lotnisko
1/4 mili REWELACJA

Tak czy siak wyszedl wam ten spot
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
OK, a więc tak:
Co mi się podobało w zlocie?
– Spotkałem kilku znajomych, których chciałem spotkać i bardzo się z tego powodu cieszę,
– Miałem możliwość przejechać się MX5 (dzięki Five) oraz Fiatem Coupe (dzięki Ravo),
– Widziałem show w wykonaniu 88ET,
– Konkurs na przeciąganie auta Globusa (waldii, Adaś byliście niesamowici
), nieskromnie się pochwalę, że go wygrałem
– Fajnie zorganizowana 1/4 – naprawdę fajnie, dokładne wyniki otrzymaliśmy na wydrukowanych kartkach, żadnych problemów, wszystko było jasne (mój wynik to 17,3 sekundy),
– Fajne logo imprezy oraz dyplomy (LetkoLetki – dobra robota
).
Było pewnie jeszcze kilka elementów które mi się podobały, ale oczywiście o nich zapomniałem
A teraz co mi się nie podobało...
– Bez ogródek – zachowanie Pressgirl, co tu k*rwa było ja się pytam (i zresztą nie tylko ja)?!
– Wjazdy i wyjazdy o ustalonych godzinach,
– Brak obiecanego transportu po terenie lotniska,
– Pełno syfu na samochodzie dzisiaj rano (ale to chyba nie Wasza wina
),
– Brak możliwości jeżdżenia wczoraj po pasie do 1/4 przez pół dnia, gdzie i tak na nim się nic nie działo,
– To, że dałem się przekonać na paintball dzisiaj – 55zł za jakieś 15 minut zabawy, bo tyle miałem czasu to lekkie przegięcie, ale niestety dowiedziałem się o tym dopiero jak płaciłem, a nie miałem ochoty się kłócić
Pewnie również jeszcze coś było, ale patrz wyżej...
Co mi się podobało w zlocie?
– Spotkałem kilku znajomych, których chciałem spotkać i bardzo się z tego powodu cieszę,
– Miałem możliwość przejechać się MX5 (dzięki Five) oraz Fiatem Coupe (dzięki Ravo),
– Widziałem show w wykonaniu 88ET,
– Konkurs na przeciąganie auta Globusa (waldii, Adaś byliście niesamowici

– Fajnie zorganizowana 1/4 – naprawdę fajnie, dokładne wyniki otrzymaliśmy na wydrukowanych kartkach, żadnych problemów, wszystko było jasne (mój wynik to 17,3 sekundy),
– Fajne logo imprezy oraz dyplomy (LetkoLetki – dobra robota

Było pewnie jeszcze kilka elementów które mi się podobały, ale oczywiście o nich zapomniałem
A teraz co mi się nie podobało...
– Bez ogródek – zachowanie Pressgirl, co tu k*rwa było ja się pytam (i zresztą nie tylko ja)?!
– Wjazdy i wyjazdy o ustalonych godzinach,
– Brak obiecanego transportu po terenie lotniska,
– Pełno syfu na samochodzie dzisiaj rano (ale to chyba nie Wasza wina
– Brak możliwości jeżdżenia wczoraj po pasie do 1/4 przez pół dnia, gdzie i tak na nim się nic nie działo,
– To, że dałem się przekonać na paintball dzisiaj – 55zł za jakieś 15 minut zabawy, bo tyle miałem czasu to lekkie przegięcie, ale niestety dowiedziałem się o tym dopiero jak płaciłem, a nie miałem ochoty się kłócić
Pewnie również jeszcze coś było, ale patrz wyżej...
f*ck
Mev napisał(a): Konkurs na przeciąganie auta Globusa (waldii, Adaś byliście niesamowici
tak, jak przypomnialem to sobie w drodze powrotnej to zaczalem sie sam do siebie smiac!
Mev napisał(a): To, że dałem się przekonać na paintball dzisiaj – 55zł za jakieś 15 minut zabawy
o, to wypas, ze po przebywaniu od czwartku na tej patelni odechcialo mi sie calkowicie strzelania w obawie o trafienie kogos w spieczone miejsca i oberwaniu samemu w bolace konczyny...
Odolnie jak dla mnie zlot wypasiony na maksa, pogoda az za dobra, bo naprawde od czwartku siedzielismy tam jak kury na patelni! wielki szacunek dla wszystkich ktorzy zjawili sie w czwartek! Naprawde swietna ekipa, dobra organizacja – niedociagniecia na takiej wielkiej imprezie sa zawsze, ludzie to tylko ludzie i garstka nie zapanuje nad wszystkim i wszystkimi.
Najwieksze podziekowania dla mozgu calego przedsiewziecia – brii – mam nadzieje chlopaku, ze po powrocie do domu odzyskasz normalny wzrost
Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia nastepnym razem!
Dzięki za wspaniały mega. Szczególne podziękowania dla Brii i Waldiego, bez przychylności których, pewnie nie zdążył bym się zapisać. Zupełnie przypadkiem miałem więcej emocji i adrenaliny, niż się spodziewałem
. Co do spotu – konkursy odbywały się może trochę za daleko od miasteczka zlotowego, a niektóre w tym samym czasie. Trochę szkoda, ale i tak było super. Parę nowych twarzyczek, parę starych, znanych i już jest ciepła atmosfera. Za to wszystko jeszcze raz – WIELKIE DZIęKI 
- Od: 21 mar 2007, 22:21
- Auto: Ford Probe I GT
No to może ja też dożucę co nieco od siebie.
Po pierwsze gratulacje dla Brii – jesteś wielki, naprawdę super zorganizowany zlot.
Jak dla mnie ten zlot był mega
Rylki na których byłem jesienią nie umywały się (no może to i również kwestia pogody – z dwojga złego już wole się spalić niż zamarznąć
).
Poznałem sporo naprawdę wartościowych ludzi.
Super spędzony czas.
Jedyne co można by zarzucić to wyżej wspomniane rzeczy jak:
– obsuwka z konkurencjami przez którą odbywały one się jednocześnie i nie wszyscy chętni mogli w nich wystartować
– brak transportu widzów między placami
Odnośnie rygoru poruszania się po placu i godzin wyjazdów to uważam że było to konieczne i dzięki temu nie mieliśmy żadnego dzwona
Pozdrawiam i życzę szybkiej kuracji popażeń słonecznych
Boost
Po pierwsze gratulacje dla Brii – jesteś wielki, naprawdę super zorganizowany zlot.
Jak dla mnie ten zlot był mega
Poznałem sporo naprawdę wartościowych ludzi.
Super spędzony czas.
Jedyne co można by zarzucić to wyżej wspomniane rzeczy jak:
– obsuwka z konkurencjami przez którą odbywały one się jednocześnie i nie wszyscy chętni mogli w nich wystartować
– brak transportu widzów między placami
Odnośnie rygoru poruszania się po placu i godzin wyjazdów to uważam że było to konieczne i dzięki temu nie mieliśmy żadnego dzwona
Pozdrawiam i życzę szybkiej kuracji popażeń słonecznych
Boost
..::Boost::..
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
- Od: 6 kwi 2005, 18:09
- Auto: GY 2.0 MZR-CD 143/174KM po FL 07r.
Po pierwsze podziękowania dla Brii że wszystko zaplanował idealnie mój trzeci zlocik i jak najbardziej oceniam go pozytywnie.Ci ktorym sie nie podobało wystarczy porównać poprzednie i wyciągnąć wnioski że to był najlepiej zorganizowany zlot w tym roku do tej pory.Dzięki za transport sprzętu tym ciężarowym subaru
Jeszcze raz gratuluje organizatorom było extra![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeszcze raz gratuluje organizatorom było extra
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 18 lip 2007, 10:26
- Auto: Mazda 323 BG GT
ogolnie zlocik zajefajny
naprawde dobrze przygotowany przez organizatorow (nieliczni mogliby byc czasem troche milsi
)
mam tylko 2 zastrzezenia:
– Mega ognisko (jakkolwiek by nie patrzac nie bylo mega
)
– wjazdy i wyjazdy (przez to nie wzialem udzialu w rozecie... parking byl tak blisko wyjazdu ze mozna bylo wydzielic pas wjazdu i wyjazdu)
ale ogolnie caly zlocik bardzo udany i sie swietnie bawilem...
szkoda tylko ze autko nie wytrzymalo
ale na szczescie do poznania dowiozlo w calosci 
mam tylko 2 zastrzezenia:
– Mega ognisko (jakkolwiek by nie patrzac nie bylo mega
– wjazdy i wyjazdy (przez to nie wzialem udzialu w rozecie... parking byl tak blisko wyjazdu ze mozna bylo wydzielic pas wjazdu i wyjazdu)
ale ogolnie caly zlocik bardzo udany i sie swietnie bawilem...
szkoda tylko ze autko nie wytrzymalo
Potrzebujesz kredytu, pożyczki? Problem z finansami? ZAPRASZAM --> www.finansepoznan.pl na pewno pomogę 
- Od: 18 lis 2007, 06:07
- Auto: m jak MOC x 3
Mnie się podobało
Dzięki dla wszystkich dzięki którym mieliśmy zapewnioną zabawę oraz dla wszystkich z którymi miałem okazję się spotkać i zamienić chociaż parę zdań
Dzięki dla wszystkich dzięki którym mieliśmy zapewnioną zabawę oraz dla wszystkich z którymi miałem okazję się spotkać i zamienić chociaż parę zdań
a mnie nie było i cholerrrnie żałuję!!!
- Od: 19 wrz 2007, 23:01
- Auto: Mazda Xedos 6 CA/KF
Był to mój pierwszy zlot i generalnie wrażenia bardzo pozytywne. Profesjonalne podejście organizatorów. Może czasami aż za profesjonalne
Miejscówka śwetna. Sporo aut. Fajne konkurencje. Czego chceć więcej:)
Kiedy nastepny zlot
?
Kiedy nastepny zlot
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
A wedlug mnie zlot to totalna klapa.Slonce za mocno grzalo,pokazowa SKODA miala gaz,Grzyby mial za malo soku,Globiego radio łapalo slabe stacje,glowa bolala,namiot mialem za maly,Brii na pozegnanie ze spluwą mnie wygonil,Anonimka musiala na asfalcie lezec,Piotruś .......
Bardzo fajny zlocik(tak w skrocie)

Bardzo fajny zlocik(tak w skrocie)
-
waldii