30.10.2004 -Pierwszy Regionalny Spot Lubelski MazdaSpeed
Witam Was serdecznie.
W obliczu ostatnich zadym na forum, jako przedstawiciel regionu lubelskiego chciałbym zmienić nieco kierunek prowadzonych dyskusji i krótko mówiąc zacząć działać.
Myślę, że najwyższy już czas zorganizować pierwszy regionalny lubelski spot klubowy, do wzięcia udziału w którym serdecznie wszystkich zapraszam. Wszyskich zainteresowanych udziałem prosze o wpisywanie się w tym wątku. Mile widziane propozycje co do miejsca spotkania ( póki co, nic nie narzucam – mówcie, gdzie chcecie i gdzie są takie możliwosci). Kwestie programowe ustalimy później. Osobiście planuję spota mniej więcej na połowę października – niestety, nie mam uprawnień do zrobienia ankiety w tym dziale, ale może wkrótce ktoś z moderujących dział klubowy pomoże i ankieta powstanie.
Mam nadzieję, że temat spotka się z zainteresowaniem ziomali lubelskich i pozwoli na konsolidację klubowiczów naszego regionu.
Liczę na pomoc organizacyjną kolegi XXX, z którym znajomość (także pozaklubowa) na pewno przyczyni się do ułatwienia organizacji przedsięwzięcia.
Tak więc zapraszam wszystkich serdecznie – od Was samych zależy, czy coś z tego wyjdzie, czy znowu powstanie tylko kupa kontrowersji i zbędnych stresogennych debat...
Pozdrawiam
Smirnoff
W obliczu ostatnich zadym na forum, jako przedstawiciel regionu lubelskiego chciałbym zmienić nieco kierunek prowadzonych dyskusji i krótko mówiąc zacząć działać.
Myślę, że najwyższy już czas zorganizować pierwszy regionalny lubelski spot klubowy, do wzięcia udziału w którym serdecznie wszystkich zapraszam. Wszyskich zainteresowanych udziałem prosze o wpisywanie się w tym wątku. Mile widziane propozycje co do miejsca spotkania ( póki co, nic nie narzucam – mówcie, gdzie chcecie i gdzie są takie możliwosci). Kwestie programowe ustalimy później. Osobiście planuję spota mniej więcej na połowę października – niestety, nie mam uprawnień do zrobienia ankiety w tym dziale, ale może wkrótce ktoś z moderujących dział klubowy pomoże i ankieta powstanie.
Mam nadzieję, że temat spotka się z zainteresowaniem ziomali lubelskich i pozwoli na konsolidację klubowiczów naszego regionu.
Liczę na pomoc organizacyjną kolegi XXX, z którym znajomość (także pozaklubowa) na pewno przyczyni się do ułatwienia organizacji przedsięwzięcia.
Tak więc zapraszam wszystkich serdecznie – od Was samych zależy, czy coś z tego wyjdzie, czy znowu powstanie tylko kupa kontrowersji i zbędnych stresogennych debat...
Pozdrawiam
Smirnoff
Ostatnio edytowano 30 paź 2004, 19:02 przez Smirnoff, łącznie edytowano 6 razy

- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Tco_tm – masz absolutną rację. Z resztą sam uderzałem do Ciebie z prośbą o przeniesienie wątku, który akurat omyłkowo skrobnąłem w tym dziale... Ale cóż, Ty nie masz uprawnień, ja tesh nie i niestety wątek został tutaj... Za szybko pojawiła się odpowiedź i niestety zanim się obczaiłem, to nie mogłem jush usunąc swojego posta i skrobnąć go w Spotkaniach klubowych. Heh, jak ktoś moze to niech go przeniesie do działu Spotkań. Z góry dzięki.
A tak BTW: widze, ze jak na razie to zainteresowanie tematem wręcz [tiiit].....
Pozdr
SM
A tak BTW: widze, ze jak na razie to zainteresowanie tematem wręcz [tiiit].....
Pozdr
SM

Ja chętnie się zainteresuje. Mówcie gdzie i kiedi i Waluś pakuje tyłek do Mazdy i zaśmigowuje do Lublinka hihi
Moze byc i 30 października. Termin i miejsce na razie jest ruchome.
Kolega August626, z racji posiadanych wtyków w PZMocie ma podjąć próbę rozmowy na temat wynajęcia częsci lub całości toru kartingowego na zemborzyckiej. Czas pokaże jaki będzie efekt tych działań.
Widze, ze chętnych przybywa – znaczy się jest szansa, że coś z tego wyjdzie
Pozdr
SM
Kolega August626, z racji posiadanych wtyków w PZMocie ma podjąć próbę rozmowy na temat wynajęcia częsci lub całości toru kartingowego na zemborzyckiej. Czas pokaże jaki będzie efekt tych działań.
Widze, ze chętnych przybywa – znaczy się jest szansa, że coś z tego wyjdzie
Pozdr
SM

witam
a czy termin moze byc inny gdyz 1 jest dniem wszytskich świetych. Wiec bedzie w sumie 4 dni wolnego czyli taki długi weekend wiec srednio z tym ja osobiscie nie bede mogła a chciałabym byc na Spocie (moim pierwszym) czy termin może ulec zmianie na tydzien wcześniej lub później??
a czy termin moze byc inny gdyz 1 jest dniem wszytskich świetych. Wiec bedzie w sumie 4 dni wolnego czyli taki długi weekend wiec srednio z tym ja osobiscie nie bede mogła a chciałabym byc na Spocie (moim pierwszym) czy termin może ulec zmianie na tydzien wcześniej lub później??
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni

- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
jeszcze nie zostało powiedziane ostatnie słowo na temat terminu.
Ja też bym wolał inny dzień. Ale jak by co to jakoś sie zbiore
Ja też bym wolał inny dzień. Ale jak by co to jakoś sie zbiore
A no fuckt – 1.11 jest Święto Zmarłych – to nie najlepszy pomysł na organizację spota 30.10. Trzeba będize go przesunąć. Z resztą i tak będzie jeszcze ankieta co do terminu. Na razie zbieramy zainteresowanych.
Pozdr
SM
Pozdr
SM

Jak Smirnoff wspomnial porozmawiam w sprawie toru ,chociaz niechetnie uzyczaja go
moze cos wyjdzie , ale moze pojawic sie kwestia finansowa.
co do terminu to dostosuje sie ,ale nie podam daty poniewaz wszystkie soboty mam zajete
ale wyrwe sie na 100%
moze cos wyjdzie , ale moze pojawic sie kwestia finansowa.
co do terminu to dostosuje sie ,ale nie podam daty poniewaz wszystkie soboty mam zajete
ale wyrwe sie na 100%

- Od: 11 lip 2004, 11:15
- Auto: MAZDA626GE 96r1.8 & GF 00r.SRI
Jak masz soboty zajęte zróbmy w niedzielę
dobrze gada
ja też w zasadzie wole niedziele
to już kilka osób mamy, ale to i tak wciąż jakoś mało patrząc na ilość mazdowiczów z lubelskiego – jest ich przecież naprawdę dużo!!!!
Ale to już chyba wystarczająco, żeby można było spot zorganizować. Pozostaje pytanie jak spot ma wyglądać i co mamy na nim robić. Czy będzie to zwykłe spotkanie na pogawędki i wspólne zjedzenie kiełbasy czy też może zrobimy jakieś konkurencje. Jeśli tak to trzeba coś wymyślić i najlepiej gdyby były to konkurencje dla kierowców ekstremalnych i tych którzy ekstremalnie jeżdżą tylko służbowo
a swoją madzią jak emeryci (np. ja...), tak żeby każdy znalazł coś dla siebie i mógł się dobrze bawić.
No i następna sprawa – jeśli spot będzie polegał na rozmowie i grillowaniu to wystarczy pojechać na jakąś polankę czy jeziorko i żaden plac nie będzie potrzebny, a jeżeli mamy jeździć, to niestety trzeba poszukać odpowiedniego miejsca (którego ja niestety nie znam...)
Może zróbmy dziś i jutro ankietę na temat typu spota:
1. soft core – grill
2. hard core – konkurencje
a potem zjamiemy się wymyślaniem dalszego programu.
Sory za przydługi tekst; podobieństwo do osób i zdarzeń jest zupełnie przypadkowe
Pozdrawiam,
nemi
Ale to już chyba wystarczająco, żeby można było spot zorganizować. Pozostaje pytanie jak spot ma wyglądać i co mamy na nim robić. Czy będzie to zwykłe spotkanie na pogawędki i wspólne zjedzenie kiełbasy czy też może zrobimy jakieś konkurencje. Jeśli tak to trzeba coś wymyślić i najlepiej gdyby były to konkurencje dla kierowców ekstremalnych i tych którzy ekstremalnie jeżdżą tylko służbowo
No i następna sprawa – jeśli spot będzie polegał na rozmowie i grillowaniu to wystarczy pojechać na jakąś polankę czy jeziorko i żaden plac nie będzie potrzebny, a jeżeli mamy jeździć, to niestety trzeba poszukać odpowiedniego miejsca (którego ja niestety nie znam...)
Może zróbmy dziś i jutro ankietę na temat typu spota:
1. soft core – grill
2. hard core – konkurencje
a potem zjamiemy się wymyślaniem dalszego programu.
Sory za przydługi tekst; podobieństwo do osób i zdarzeń jest zupełnie przypadkowe
Pozdrawiam,
nemi
Duzo dyskusji z ktorej niewiele wynika i jak powiedzial Boy :bo najwiekszy jest ambaras zeby dwoje chcialo na raz;.
konkretny termin i konkretne miejsce to.
sobota 30 pazdziernik godz. 12-13
plac przy PZM w Lublinie
kto bedzie mogl to przyjedzie,przynajmniej to bedzie dobry poczatek i nauka na zorganizowanie przyszlych spot. regionalnych
konkretny termin i konkretne miejsce to.
sobota 30 pazdziernik godz. 12-13
plac przy PZM w Lublinie
kto bedzie mogl to przyjedzie,przynajmniej to bedzie dobry poczatek i nauka na zorganizowanie przyszlych spot. regionalnych

- Od: 20 cze 2004, 15:39
- Auto: Mazda 626GW FS 2.0L 98.