przez Carrrlos » 10 paź 2004, 20:23
Poproszony przez Marcina i Anię pisze kilka słów podsumowania spotu w Sulejówku.
Zaczęliśmy chyba doś tradycyjnie (McDonald's) spotkaniem na stacji BP w Starej Miłosnej.
Na spocie obecni byli:
Marcin i Ania, srebrna mx-6 KL
Zombi i Sentia, mazdopel astra caravan
Durca z rodzina w komplecie, srebrna GE FS
Michał z kolegą, czerwona mx-6 FS
Tomek W., borodwa GE FS
Andrzej, czarny Ford Probe 2,5 czyli KL w innym opakowaniu
Carrrlos i Asia, srebrny Ford Focus 1,6
Po półgodzinnych motoryzacyjnych pogawędkach, ruszyliśmy przetestować nowy wyścigowy odcinek specjalny w okolicach Sulejówka.
Ponieważ mieliśmy G-techa dokonaliśmy kilku pomiarów, szczególnie ja byłem ciekawy co pokaże focus combi 1.6, mój najlepszy czas to równiótko 17 sekund na 1/4 i 137 km/h na linii 402 metrów co uważam za dobry wynik jak na moc 100 KM i kijowe fabryczne opony.
Jak zwykle klasę w czasie przejazdu pokazał Marcin, który swoja srebrną strzałą wykręcił 15,68 sek na ćwiartkę, oraz Zombi mazdoplem 150 HP z czasem 16 sek. Swój czas zmierzył też Durca, niestety tylko raz więc jego wynik 18 sek nie nalezy do dobrych, a to tylko dlatego, że jechał na zimówkach oraz z kompletem na pokładzie w postaci rodziny.
potem były jeszcze 2 biegi na ćwiartkę mx6 KL Marcina i Ani oraz mazdopla Zombiego.
Potem pojechaliśmy na zaplanowany obiad do knajpy w Sulejówku.
(Marcin – nie pamietam nazwy, help me). Jedząc i popijając, gadaliśmy oczywiscie o mazdach.... i nie tylko.
Podsumowując w jednym zdaniu ....w miłym gronie czas szybko płynie.
Pozdrawiam i do następnego razu.
P.S. mam zdjęcia a nie moge ich wkleić, komu moge je podesłać, z góry dzięki.