Zlot we Wrocławiu – Grill
Mam takie male pytanie kiedy odbedzie sie jakis zlot mazdy we wroclawiu bo wiem ze takie sie odbywaja
-
Gość
No wiecie ja bym chcial jak najszybciej ale macie jakies terminy czy cos w tym stylu czy te zloty sa poprostu takie czysta improwizacja
-
Gość
to kiedy sie umawiamy i gdzie bo kupilem fajna mx3 no i chcialem troche pogadac z kims kto sie na nich zna dobra to dawajcie propozycje i nie ma na co czekac
-
Gość
japan napisał(a):to może 21.czerw to jest środa jakoś popołudniu?? chyba,że komuś nie pasuje,bo np.pracuje to może sobota 24.06.pytajnik
mi pasują dopiero ostatnie dni czerwca, po 25... Tylko jeszcze nie wiem jak mi się to wszystko poukłada i od ilu czynników będę zależny, ale bardzo bym chciał przyjechac.
jako ze 26 mam exam a 2 urodzinki wiec proponuje 8 lipca wszyscy za ? teraz miejsce mamy do wyboru albo wroclaw albo skarbimierz ( nie wiem jak to teraz tam jest i czy wolny termin) ja jestem za wrockiem i jakims miejscem gdzie sprawdzimy swoje autka
a potem pojedziemy sobie na grilla i zjemy pyszne kielbaski itp itd